Bundesliga: a Hertha kiharcolta a döntetlent Lipcsében

A Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipzig 2–2-es döntetlent játszott a Dárdai Mártont is a meccskeretében tudó Herthával a német Bundesliga 28. fordulójában.

Potya gól, kiállítás: a Hertha kiharcolta az ikszet Lipcsében

A Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató RB Leipzig 2–2-es döntetlent játszott a Dárdai Mártont is a meccskeretében tudó Herthával a német Bundesliga 28. fordulójában.

Hertha: gólt lőtt, lecserélték, ott lehetett a fia születésénél

Az Union Berlin elleni péntek esti fővárosi rangadón röviddel a lecserélése után Bruno Labbadia vezetőedző engedélyével elhagyta a stadiont Matheus Cunha, a Hertha BSC labdarúgója, s így éppen idejében érkezett a kórházba, ahol megszületett a kisfia.

Bundesliga: Dárdai Márton először került be a Hertha keretébe

Dárdai Pál középső fia, Dárdai Márton pályafutása során először került be a német élvonalbeli Hertha felnőttcsapatának meccskeretébe. A 18 éves középső védő a kispadon kapott helyet az Union Berlin elleni bajnoki mérkőzésen.

Hertha: jó hír, az összes koronavírusteszt negatív

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hertha a közösségi oldalán tudatta, hogy az összes elvégzett koronavírusteszt negatív lett a csapatnál.

Hertha: a cseh légiós szerint lesz előnye is az üres lelátóknak

Vladimír Darida, a Hertha BSC cseh labdarúgója úgy véli: előnye is lesz az üres lelátóknak, amikor a hétvégén – a koronavírus-járvány miatt nézők nélkül – újraindul a Bundesliga-idény.

Hertha: Klinsmann helyett Lehmann a tanácsadói testületben

A játékosként világbajnoki ezüst- és bronzérmes Jens Lehmann bekerült a Hertha BSC labdarúgócsapatának tanácsadói testületébe.

Hertha: bejelentette a klub Dárdai Pál visszatérését

Igaznak bizonyultak a Kicker magazin értesülései: Dárdai Pál egyéves szünet után visszatér a Herthához, és az U16-os csapat edzője, valamint utánpótlás-koordinátor lesz – jelentette be a berlini klub hivatalos honlapján.

Hertha: utánpótlásedző és koordinátor lesz Dárdai Pál

Utánpótlásedző és koordinátor lesz a Hertha BSC-nél Dárdai Pál, a klub korábbi labdarúgója és vezetőedzője.

Hertha: Kalou megtörte a csendet, elnézést kért

Salomon Kalou videója hétfőn kiverte a biztosítékot a Herthánál. Az azóta törölt felvétel tanúsága szerint a berlini labdarúgócsapat játékosai nem tartották be a koronavírus-járvány miatt bevezetett egészségügyi intézkedéseket. A rutinos támadót felfüggesztették, Kalou azonban most megtörte a csendet.

Hertha: botrány Berlinben, Kalou videója a ligánál is kiverte a biztosítékot

Egy – azóta törölt – videó tanúsága szerint a Hertha BSC labdarúgócsapatának játékosai nem tartották be a koronavírus-járvány miatt bevezetett egészségügyi intézkedéseket.

Bundesliga: a Hertha lehet a Boateng fivérek közös végállomása

A labdarúgás legismertebb testvérpárjai közé tartozó Boateng fivérek nem zárták ki, hogy közös csapatban, mégpedig a berlini Herthában fejezik be pályafutásukat.

Hertha: újabb Dárdai került az első csapat keretéhez

A koronavírus-járvány miatt a Német Labdarúgóliga (DFL) ajánlása szerint az élvonalbeli klubok a lehetőségeikhez mérten növeljék meg az első keretük létszámát, hogy csökkenjen a labdarúgókra jutó meccsterhelés a rotációs lehetőségek növelésével. A Hertha BSC ennek megfelelően négy fiatal játékost hívott fel az utánpótlásából az első csapathoz, köztük Dárdai Pál középső fiát, a 18 éves Mártont.

A kapufa sem volt jó alibi… – Varga Zoltán a Herthában

A Hertha BSC-nél imádták, de később a bundabotrány kapcsán a németek meghurcolták, ezért Skóciába menekült. A Ferencváros csatáráról készített sorozatunk – ami 2010-ben a futballista halála után jelent meg a Nemzeti Sportban – 4. részében NSZK-beli pályafutását elevenítjük fel.

Hertha: járványügyi biztos felügyeli Petry Zsolték edzéseit

Majd három hete elkezdődtek az edzések a német élvonalbeli Hertha BSC-nél, amely nemrég Bruno Labbadiát nevezte ki a csapat élére. Petry Zsolt kapusedző elmondta, hogyan zajlanak a koronavírus-járvány miatt kis létszámú tréningek Berlinben.

Hertha: „Most már tudjuk, hogy rossz döntés volt Covic kinevezése”

Fabian Lustenberger, a Hertha BSC volt labdarúgója a német SPORT1-nek adott interjút, amelyben Dárdai Pálról, Ante Covicról és távozásának legfőbb okáról is beszélt. 

Dárdai Pál: Csak gyerekként érdekelt, hogy csörögjön a persely

A Hertha utánpótlásába hamarosan visszatérő Dárdai Pál az első sorból nézhető meccsekről, a közért előtti vállveregetésekről és a motivációról is beszélt a Nemzeti Sportnak adott interjúban.

Hertha: Bruno Labbadia az új vezetőedző – hivatalos

A német élvonalbeli Hertha BSC bejelentette, az 54 esztendős Bruno Labbadia veszi át az együttes irányítását.

Hertha: úgy tűnik, eldőlt, ki lesz a csapat edzője – sajtóhír

A Kicker információi szerint napokon belül 2022-ig szerződést köthet Bruno Labbadia a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC-vel.

Liverpool: megvan, a Besiktas után melyik klubban köthet ki Karius

A Sport1 információi szerint a Hertha BSC-nél folytathatja pályafutását Loris Karius, a Liverpool német kapusa, aki jelenleg a török Besiktas kölcsönjátékosa.