?>
NB II: a Vasassal bajnok kapus a PMFC-hez igazolt

A labdarúgó NB II-ben újonc Pécsi MFC a hivatalos honlapján bejelentette Hermány Bence szerződtetését.

NB II: egy kapus és két hátvéd biztosan távozik Csákvárról

A labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvárnál már a következő idényre szóló keret kialakításán dolgoznak. Három játékos biztosan távozik a klubtól, illetve egynek felajánlotta a szakmai stáb, hogy ha talál magának csapatot, szabadon elmehet – számolt be róla a klub honlapja, az aqvitalfc.hu.

NB II: a Csákvártól érkezhet rutinos kapus a Vasashoz

A Nemzeti Sport Online információi szerint a Csákvártól erősítene a Vasas másodosztályú labdarúgócsapata.

NB II: a volt FTC-kapus a Budafok első számú kiszemeltje

Kapust keres az NB II-ben szereplő Budafok, és a Nemzeti Sport Online értesülése szerint a XXII. kerületiek első számú kiszemeltje a Csákvár labdarúgója, Hermány Bence.

NB II: Fradi-nevelés Csákváron – Nyíregyházáról

A Csákvár labdarúgócsapata ezen a héten már két játékos szerződtetését  is bejelentette, és a sor hamarosan a Nyíregyházáról érkező kapussal, Hermány Bencével bővül – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

NB II: újabb távozó Nyíregyházán, szerződést bontott a kapus

A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetősége és Hermány Bence megállapodott arról, hogy közös megegyezéssel felbontják a kapus szerződését – számolt be róla a szabolcsiak honlapja.

NB II: távozhat a 28-szoros válogatott támadó a Szparitól

Hárman is távozhatnak a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacustól, elképzelhető, hogy Hermány Bencén és Rezes Lászlón kívül Rudolf Gergely is elhagyja a klubot – számolt be róla a szon.hu.

Vasas: öt játékostól elköszöntek az angyalföldiek

A labdarúgó NB I-re készülő Vasas hivatalos honlapján számolt be a keretet érintő változásokról.

Bp. Honvéd: U-válogatott és Vasas-kapus kiszemelt

A Budapest Honvéd kapust szerződtetne, miután a korábbi első számú kapuvédő, Kemenes Szabolcs szerződése lejártával távozott a klubtól.

Vasas: még nem tárgyaltak az alapemberré váló kapussal a jövőről

Hermány Bencének, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas kapusának június 30-ával lejár a szerződése az angyalföldi klubnál, de a játékos elmondta, a jövő héten egyeztet a folytatásról a vezetőséggel.

Gólkirály is állt már kapuban – „kint” és „bent”, két külön világ?

A labdarúgó első és második vonalban több olyan kapust is találunk, aki mezőnyjátékosként kezdte pályafutását. A Vasasban védő Hermány Bence, a legutóbb a Soproni VSE kapuját őrző Dénes Zsolt és a Vácon futballozó Tajti Norbert nem bánta meg, hogy a gólvonalra állt, igaz, mindannyian más-más ok miatt lettek mezőnyjátékosokból kapusok. Csank János szerint ha a kapusok a mezőnyben kezdenek, sokkal jobb lesz a lábmunkájuk, Koszta János szerint viszont nehéz magas szintre eljutni úgy, hogy valaki előbb „kint” játszik, és csak tinikorában áll be a kapuba.

Vasas: az FTC korábbi kapusát ma megműtik

Az NB II-ben szereplő Vasas kapusa, Hermány Bence a hétfői levezető edzésen térdsérülést szenvedett.

NB II: a Fraditól távozó kapussal erősített a Vasas

A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas hivatalos honlapján jelentette be Hermány Bence, a 2012–2013-as idényben a Ferencváros II-ben szereplő kapus szerződtetését.