?>
Légiósok: két Szoboszlai-assziszt, 7–1-re nyert a Salzburg

Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 4. fordulójában a címvédő Red Bull Salzburg hazai pályán 7–1-re legyőzte a Hartberget. A salzburgi együttes magyar középpályása, Szoboszlai Dominik kezdőként 58 percet játszott, és két gólpasszt jegyzett.

Osztrák futballcsoda egy doktornő vezetésével, magyar kapusedzővel

Varga Zoltán 1998 és 2008 között tíz éven át védett az NB I-ben – a BVSC-ben, a Haladásban, Zalaegerszegen, Sopronban és Győrben –, majd Ausztriában lett kapusedző és jelenleg Európa-liga-selejtezőre készül klubjával, a hatezer lakosú kisváros, Hartberg csapatával. Külföldi tapasztalatok sorozatunkban elmeséli, hogyan jutott el a TSV Hartberg az osztrák kukoricatábláktól az európai porondig, de kérdeztük a 2000-es évek magyar futballvalóságáról is...

Osztrák Bundesliga: Szoboszlai gólpassza is kellett, ismét bajnok a Salzburg!

A Red Bull Salzburg hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Hartberget, s mivel a párhuzamos mérkőzésen a linzi LASK kikapott a Wolfsberger AC-től, eldőlt, hogy a Salzburg ezzel megnyerte az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2019–2020-as kiírását is. Szoboszlai Dominik újabb gólpasszal jelentkezett, s lecseréléséig csapata egyik legjobbja volt.

Ezt már a zöldasztalnál sem lehet elveszíteni: ismét bajnok a Salzburg!

A Red Bull Salzburg hazai pályán 3–0-ra legyőzte a Hartberget, s mivel a párhuzamos mérkőzésen a linzi LASK kikapott a Wolfsberger AC-tól, eldőlt, hogy ezzel megnyerte az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2019–2020-as kiírását is. Szoboszlai Dominik újabb gólpasszal jelentkezett, s lecseréléséig csapata egyik legjobbja volt.

Légiósok: Szoboszlai kettő, Nagy Dominik egy gólpasszt adott

Szoboszlai Dominik együttese, a Red Bull Salzburg a felsőházi rájátszás második fordulójában 6–0-ra győzött a TSV Hartberg otthonában.

Eurofutball: mélyül a linzi gödör, Szoboszlaiék köszönték szépen

Hiába szerzett már a 9. percben vezetést a LASK, a Hartberg Dario Tadic 93. percben szerzett góljával 2–1-es győzelmet csikart ki idegenben az osztrák Bundesliga felsőházi rájátszásának 1. fordulójában.

Felkészülés: a Kaposvár ikszelt osztrák ellenfelével

A Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–1-es mérkőzést játszott Lendván az osztrák másodosztályban szereplő Hartberggel.