Európai Játékok: felemás napot zártak a magyar ökölvívók

Harcsa Zoltán meglepő vereséget szenvedett a nyolc közé jutásért, így a magyar válogatott egyik legnagyobb éremesélyesétől búcsúzott.

EJ: Harcsa remekelt, három menet kellett a sikerhez

Ennél jobban nem is kezdődhetett volna a minszki Európai Játékok (és egyben Európa-bajnokság) a magyar ökölvívó-válogatott legnagyobb reménysége, a 75 kg-os súlycsoportban bokszoló Harcsa Zoltánnak: a harmadik menetben ellenfele, a belga Ruben Veciunca nem tudta folytatni a mérkőzést.

Ökölvívás: két magyar érem a Bocskai-emlékversenyen

Két magyar aranyéremmel zárult szombaton Debrecenben a 63. Bocskai István nemzetközi ökölvívó-emlékverseny, melyen Bernáth Attila mellett meglepetésre nem Harcsa Zoltán, hanem az őt legyőző Cservenka Róbert diadalmaskodott.

Ökölvívás: három magyar a Bocskai-emlékverseny döntőiben

Három hazai bokszoló jutott be pénteken a szombati döntőkbe a Debrecenben zajló 63. Bocskai István nemzetközi ökölvívó-emlékversenyen.

Bocskai-emlékverseny: Harcsa látványos KO-val mutatkozott be

Harcsa Zoltán villámgyőzelme volt magyar szempontból a csúcspontja Debrecenben a 63. Bocskai István ökölvívó-emlékverseny csütörtöki negyeddöntőinek.

Bocskai-emlékverseny: Harcsa látványos KO-val mutatkozott be

Harcsa Zoltán villámgyőzelme volt magyar szempontból a csúcspontja Debrecenben a 63. Bocskai István ökölvívó-emlékverseny csütörtöki negyeddöntőinek.

Ökölvívó ob: Harcsa és Kovács is biztos győzelemmel kezdett

A férfi válogatott legjobbjai közül a 75 kilós Harcsa Zoltán és a 64 kilogrammos Kovács Richárd is magabiztos győzelemmel mutatkozott be az ökölvívó országos bajnokságon, melynek második, szerdai napján kialakultak az elődöntő párosításai.

Ökölvívás: Kovács elképesztő figyelmetlenség miatt búcsúzott

A magyarok közül tíz férfi és egy női versenyző győzött Debrecenben a hagyományos Bocskai István nemzetközi ökölvívótorna második napján, és jutott be az elődöntőbe, ám nem volt közöttük a betegség miatt visszalépő Harcsa Zoltán, illetve – egy egészen elképesztő hiba miatt – Kovács Richárd.

Ökölvívás: Harcsa és Kovács is győzött az első napon

A szerdai nyitó napon a várakozásoknak megfelelően a tavalyi világbajnokságon szereplő Harcsa Zoltán és Kovács Richárd is győzelemmel mutatkozott be Debrecenben, a hagyományos Bocskai István nemzetközi ökölvívótornán.

Ökölvívás: teljes magyar élvonal indul a Bocskai-emlékversenyen

Huszonhárom ország 178 ökölvívóját várják a 62. Bocskai István nemzetközi emlékversenyre, a szerdától szombatig tartó hagyományos debreceni eseményen a teljes magyar élvonal szerepel.

Vasas: így segített a „piros-kék Jézuska” a rászoruló családoknak

Nagy volt az izgalom hétfő délután a főváros III. kerületi Családok Átmeneti Otthonában, ahová a Vasas SC sportolói azzal a céllal érkeztek, hogy a rászoruló családok gyermekeit megajándékozzák.

Ökölvívó ob: fél perc után villant Harcsa Zoltán balhorga

Több közönségszórakoztató meccs is zajlott a férfi ökölvívók országos bajnokságának pénteki döntőiben, a legemlékezetesebbre azonban a 75 kilogrammosok fináléja sikerült, melyben Harcsa Zoltán alig több mint fél perc után kiütötte Hegyi Barnabást.

Ökölvívó ob: Harcsa küszködve nyert, Hámori pillanatok alatt

Két könnyű sikere után csütörtökön váratlanul nehéz mérkőzésen aratott pontozásos győzelmet Harcsa Zoltán a férfi ökölvívó országos bajnokságon, melynek elődöntős napján Hámori Ádámnak egy perc sem kellett a fináléba jutáshoz.

Ökölvívó ob: nem volt meglepetés a negyeddöntőkben

Különösebb meglepetések nélkül zajlottak le szerdán a férfi ökölvívó országos bajnokság negyeddöntői, így a világbajnokságot megjáró mindhárom bokszoló könnyed sikerrel lépett az elődöntőbe.

Ökölvívó-vb: Harcsa Zoltán szoros meccsen búcsúzott

Harcsa Zoltán szoros mérkőzésen kikapott a hamburgi férfi ökölvívó-világbajnokság pénteki nyitónapján, így nem jutott tovább a selejtezőből a 75 kilogrammosok súlycsoportjában.

Ökölvívás: Balzsay nem teljesen elégedett az Eb-szerepléssel

Balzsay Károly szövetségi kapitány örül az éremnek és a három világbajnoki kvótának, mégsem teljesen elégedett a magyar ökölvívó-válogatott harkivi Európa-bajnokságon mutatott teljesítményével.

Ökölvívó Eb: Harcsa kikapott az elődöntőben, bronzérmes

Harcsa Zoltán bronzérmet nyert a 75 kilogrammos kategóriában a harkivi ökölvívó Európa-bajnokságon.

Ökölvívó Eb: Harcsa már érmes, Kovács és Hámori kiesett

A pénteki elődöntőben is lesz magyar bunyós a harkivi ringben – így a szombati eredményhirdetésnél is.

Ökölvívó Eb: Hámori és Harcsa is negyeddöntős, egyúttal vb-induló

Kovács Richárd után kedden Harcsa Zoltán (75 kg) és Hámori Ádám (91 kg) is a nyolc közé jutott a harkivi ökölvívó Európa-bajnokságon, ezzel indulási jogot szereztek a hamburgi világbajnokságra.

Ökölvívás: Sokszor nem is beszéltünk – Harcsa a riválisáról

Kemény ütközetre, tízmenetes mérkőzésre számít Bacskai Balázs ellen Harcsa Norbert a szombati, budakalászi Magyar Ring ökölvívógálán.