Kosárlabda: Jó érzés volt újra munkába menni – Hanga

Örömmel számolt be az edzések újraindulásáról Hanga Ádám, a Barcelona kosárlabdázója.

Kosárlabda: „Be akarom fejezni az idényt” – Hanga Ádám

A pluszedzésekkel is készülő kosárlabdázó, Hanga Ádám elmondta, szeretné befejezni a szezont, hogy lássa, meddig juthat klubcsapata, a spanyol Barcelona.

Férfi kosár: Hanga klubja is megrendezné a szezonzáró tornát

Hanga Ádám klubja, a Barcelona is bejelentkezett a spanyol kosárlabda-bajnokság szezonzáró minitornájának megrendezésére.

Kosár: megszavazták, így zárul majd a spanyol bajnokság

Egy helyszínen zajló minitornán fejezik be a spanyol kosárlabda-bajnokságot, a viadalon Hanga Ádám csapata, az éllovas Barcelona is érdekelt lesz.

Férfi kosárlabda: a karanténban is jól sikerült Hanga születésnapja

A karantén ellenére is remekül sikerült a születésnapja Hanga Ádámnak, a Barcelona 31 éves klasszisának, aki időnként önszorgalomból többet is edz otthonában az egyéni edzéstervben előírtnál.

Kosárlabda: Hanga Ádám lát esélyt az idény befejezésére

Kis esélyt lát a spanyol bajnokság és az Euroliga befejezésére Hanga Ádám, a Barcelona kosárlabdázója.    

Kosárlabda: egy helyszínen fejezhetik be a férfi Euroligát

Egy helyszínen fejezhetik be a férfi kosárlabda Euroliga idényét, amelyben a Barcelonát erősítő Hanga Ádám is érdekelt.

Koronavírus: apró, de kedves gesztus Hanga Ádám volt klubjától

Hanga Ádám előző csapata, a Saski Baskonia kosárlabdaklub a honlapján jelezte, amint folytatódnak a koronavírus miatt felfüggesztett versenysorzatok, a Deportivo Alavés labdarúgóival közösen, különleges szerelésben lépnek pályára a játékosok az egészségügyi dolgozók iránti hála jeléül.

Férfi kosár: Pozitívan állok a történtekhez – Hanga

A Barcelona klasszis kosárlabdázója, Hanga Ádám gyakorlatilag ki sem mozdul a házából, s a koronavírus okozta szörnyű következmények ellenére is megpróbálja élvezni a minőségi időt a családjával.    

Férfi kosár: Hangáék a második félidőben robbantottak

Az első félidőben még a sereghajtó Estudiantes játszott jobban, a fordulás után viszont a listavezető Barcelona érvényesítette erőfölényét.

Férfi kosár Euroliga: Hangáék ismét a tűzzel játszottak, de most sem égtek meg

A ligautolsó Bayern München ellen is volt egy érthetetlen leolvadása a Barcának, a katalánok azonban őrült hajrával eltüntették a 17 pontos hátrányukat az erejükkel elkészülő Greg Monroe-ék ellen.

Férfi kosár Euroliga: Hangáék alaposan megizzadtak Berlinben

Hanga Ádámmal a soraiban az FC Barcelona 84–80-as győzelmet aratott az Alba Berlin vendégeként a férfi kosárlabda Euroliga alapszakaszának 27. fordulójában.

Kép: Bánhidi mezt cserélt Hangával Barcelonában

Magyarok, ha találkoznak! A Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának játékosa, Bánhidi Bence, és a Barcelona kosárlabdázója, Hanga Ádám mezt cserélt egymással Barcelonában.

Férfi kosár Euroliga: Hangáék értékes győzelmet arattak

Hanga Ádám csapata, az FC Barcelona 92–81-es győzelmet aratott idegenben a Panathinaikosz felett a férfi kosárlabda Euroliga alapszakaszának 25. fordulójában. A magyar játékos 5 ponttal, 3 assziszttal és 5 lepattanóval vette ki a részét a sikerből.

Férif kosár: Hanga remekelt, nagy meccset nyert a Barcelona

A Barcelona kosárlabdacsapata az utolsó pillanatokban fordítva egy ponttal, 77–76-ra legyőzte idegenben a Pamesa Valenciát az Euroligában. Hanga Ádám a katalánok egyik legjobbja volt.

Kosárlabda: Hanga Ádám volt az el Clásico legjobbja

A Barcelonát erősítő Hanga Ádám volt a mezőny legjobbja vasárnap a címvédő Real Madrid ellen 83–63-ra megnyert rangadón a spanyol férfi kosárlabda-bajnokság 15. fordulójában.

Férfi kosár Euroliga: Hangáék megverték a Panathinaikoszt

A férfi kosárlabda Euroligában pénteken a Barcelona hazai pályán 98–86-ra győzött a Panathinaikosz ellen, Hanga Ádám öt pontot szerzett.

Kosár: Hangáék hét nap alatt négy meccset nyertek

Hanga Ádám csapata, a Barcelona a spanyol kosárlabda-bajnokságban és az Euroligában is megszerezte szezonbeli nyolcadik győzelmét.

Férfi kosár Euroliga: Hangáék a Maccabit is kipipálták

Mirotics és Higgins ismét parádéztak, a Barcelona pedig alaposan feljavult a Maccabi Tel-Aviv elleni második félidőre. Nagy Euroliga-hetet zártak a katalánok, akik így tíz fordulót követően igencsak impresszív mutatóval állnak az élen.

Férfi kosár Euroliga: Hangáék simán elverték a Fenert

Hanga Ádám újabb nagyszerű játékának is köszönhetően az FC Barcelona az eddigi legkönnyedebb győzelmét aratta a férfi kosárlabda Euroliga mostani kiírásában, hazai környezetben 26 ponttal, 89–63-ra verte meg az óriási gödörben lévő Fenerbahcét.