Haladás: megbízott edzővel és Halmosival álltak munkába

Csütörtökön megkezdte a felkészülést az augusztus 4-én rajtoló NB II-es bajnokságra a Haladás, amelyet megbízott edzőként Desits Szilárd irányít – tudtuk meg a szombathelyi labdarúgócsapat hivatalos honlapjának csütörtöki híréből.

Gyász: elhunyt ifj. Halmosi Zoltán, a Haladás korábbi játékosa

Negyvenhét esztendős korában elhunyt ifjabb Halmosi Zoltán, a Haladás korábbi labdarúgója, Halmosi Péter testvére – írta a Haladás honlapja.

Halmosi Péter: Nem követtem el akkora hibát, hogy ezt érdemeljem

A lelátón csak szenvedő Halmosi Péter vallomása az elgurult gyógyszerről, a két hónapja tartó „száműzetésről”, a csapattársak támogatásáról és a Haladás iránti érzelmeiről.

Haladás: Halmositól 15 hónapra elvették a jogosítványát

Tizenöt hónapra elvették Halmosi Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás korábbi csapatkapitánya jogosítványát. A nyugat.hu a Szombathelyi Törvényszékre hivatkozva azt írta, Halmosit tavaly szeptemberben ittas vezetésen érték, az akkori eljárás zárult le a jogerős ítélettel.

Haladás: Halmosi veszélyeztette csapattársa testi épségét

Mint megírtuk, fegyelmi okok miatt kikerült a labdarúgó NB I-ben sereghajtó Haladás keretéből Halmosi Péter csapatkapitány. A szombathelyi klub a hivatalos honlapján most rövid tájékoztatást adott az ügy hátteréről.

Haladás: Halmosi Péter fegyelmi okok miatt kikerült a keretből

Fegyelmi okok miatt kikerült a labdarúgó NB I-ben sereghajtó Haladás keretéből Halmosi Péter csapatkapitány – adta hírül a szombathelyi klub hivatalos honlapja.

Vb 2018: Halmosi elmondta tippjét a végső győztesre

Halmosi Péter, az NB I-es Haladás magyar válogatott labdarúgója úgy véli, Brazília, Németország vagy Spanyolország nyeri meg az oroszországi világbajnokságot.

MLSZ: Henty egy meccsre szóló eltiltást kapott – a piros lapért

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egy meccsre szóló eltiltással büntette Ezekiel Hentyt, a Puskás Akadémia nigériai játékosát, akit kiállítottak a Ferencváros elleni bajnokin.

Videó: a rég lecserélt Halmosi a kispadon kapott pirosat!

Ritkán látható módon kapott piros lapot a Haladás labdarúgócsapatának középpályása, Halmosi Péter a Honvéd elleni, 2–1-re elveszített bajnoki meccsen.  

NB I: Jó lenne Király Gabival egyszerre lelépni a színről – Halmosi

A kíméletet 38 évesen sem váró Haladás-csapatkapitány, Halmosi Péter az alapozás nehézségéről, az öltözői rendről, a tavaszi reményekről és egy különös rekorddöntésről is beszélt.

NB I: „Kint teljesen normális, idehaza viszont nem minden edzőre jellemző”

Halmosi Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás csapatkapitánya szerint Michal Hipp kinevezése telitalálatnak bizonyult a klubnál, amely az új vezetőedzővel végre megindulhat felfelé.

Haladás: Itt olyan hangulatot lehet teremteni, mint a 90 ezres stadionban – Halmosi

A Swietelsky Haladás a horvát NK Osijek ellen játszotta a Haladás Sportkomplexum nyitó mérkőzését. Még a találkozó előtt jártuk be az új stadiont a szombathelyiek középpályásával, Halmosi Péterrel, édesapjával, a korábban szintén a Haladásban futballozó Halmosi Zoltánnal és kisfiával, Medoxszal. Nemcsak a gyönyörű létesítményről, hanem régi sztorikról is beszélgettünk, mint a homokozásról a Rohonci úti pálya távolugró gödrében vagy a válogatott meccs utáni 10 kilométeres gyaloglásról a hóesésben. A 4 éves Medox pedig kiválasztotta, melyik legyen édesapja helye az öltözőben.

Mészöly Géza: Nem gondolom, hogy bukott edzőként távoztam

A Haladás labdarúgócsapatától augusztus végén távozni kényszerülő Mészöly Géza a Nemzeti Sportnak adott interjúban elmondta, emelt fővel távozott Szombathelyről, és hamarosan Franciaország, majd Németország felé veszi az irányt.

Halmosi Péter: Sohasem gerjesztettem vitát vagy széthúzást

A Haladás a mindene, és a mai napig félti a futballcsapatot Halmosi Péter, aki állítja, sohasem veszett össze Mészöly Gézával, korábbi edzőjével, mert azzal a klubnak is ártott volna, és szembeköpte volna saját magát.

Haladás: Senkinek sem akartam ártani – Halmosi Péter

Viszontagságos napok vannak Halmosi Péter mögött, aki ismét pályára lépett, és azt mondja, azért kell dolgozni, hogy a Haladás a következő idényben is élvonalbeli legyen.

Haladás: Halmosi Péter immár újra az első kerettel edz

Mint ismert, Mészöly Géza, az immár korábbi Haladás-vezetőedző két héttel ezelőtt kitette a felnőttcsapat keretéből Halmosi Pétert, aki korábban szóvá tette, hogy kevés játéklehetőséget kap – a héten bejelentett edzőváltás azonban az ő helyzetében is változást hozhat, már vissza is tért az első csapathoz. 

Haladás: a rossz rajt után megingott Mészöly Géza pozíciója?

A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás menesztheti Mészöly Géza vezetőedzőt – számolt be róla saját információira hivatkozva a rangado.hu.

Haladás: Halmosi Péter kikerült a keretből – hivatalos

Kikerült a Haladás keretéből Halmosi Péter – erősítette meg a Nemzeti Sport korábbi információját péntek délután hivatalos honlapján a szombathelyi NB I-es labdarúgócsapat. Tóth Miklós ügyvezető szavai szerint a 35-szörös válogatott futballista két hétig az edzéseket sem látogathatja.

Haladás: Halmosi Péter kikerült az első keretből

A Nemzeti Sport információi szerint Halmosi Péter kikerült a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás keretéből, és nem vehet részt az első csapat edzésein. Péntek délután a klub hivatalosan megerősítette az értesülést.