NB II: nyolc Hali-, hét Szpari-gól; Vasas-siker a Csákvár ellen

Számos másodosztályú labdarúgócsapat játszott szombaton felkészülési mérkőzést. A Haladás nyolc gólt vágott a Vépnek, míg a Nyíregyháza hét találattal terhelte meg a Putnok hálóját. A Vasas legyőzte a Csákvárt, a DEAC a Békéscsaba ellen nyert, míg a Kaposvár Pápán diadalmaskodott. A Gyirmót az Ajkát verte meg, a Soroksár pedig nem bírt az újonc Péccsel.

ZTE: 25 éves kapus érkezett Szombathelyről – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE FC a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy szerződtette a legutóbb az NB II-es Haladásban szereplő kapust, Gyurján Mártont.

NB II: a Haladás nyerte meg a siófoki felkészülési tornát

Mindkét összecsapásán felülmúlta ellenfelét a Haladás, így a házigazda Siófokot és a Pécset megelőzve megnyerte a Balaton-parti minitornát.

NB II: távozott a kapus a Haladástól, hárman hosszabbítottak

Bosnjak Predrag, Holdampf Gergő és Medgyes Zoltán meghosszabbította szerződését a labdarúgó NB II-ben szereplő Haladással, viszont Gyurján Márton szerződése lejártával távozik – számolt be róla a klub honlapja.

Légiósok: Bundesliga? Inkább a rutin a prioritás Kiss Ágostonnak

A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságot fölényesen megnyerő Bielefeldnél kóstolt bele a nyugati profizmusba a fiatal Kiss Ágoston, ám még nem tudja, marad-e a Bundesligára készülő együttesnél.

DVSC: „Azt hiszitek, hogy tönkretehettek? Soha!” – kiborult a védő

Jurij Habovda, a DVSC labdarúgócsapatának ukrán – de magyar útlevéllel is rendelkező – jobbhátvédje alaposan kikelt magából, és az Instagramon reagált az őt ért kritikákra.

Illés Akadémia: Szarka Zoltán nevét mostantól utca viseli

Az Illés Sport Alapítvány kuratóriumi elnöke, Kóbor László, valamint Illés Béla akadémiaigazgató azzal a javaslattal élt Szombathely önkormányzatának közgyűlése felé, hogy az akadémiára vezető utcát Szarka Zoltánról nevezze el. A testület egyhangú szavazással elfogadta a javaslatot – számolt be róla az Illés Akadémia honlapja.

NB II: a Haladás védője az NB I élcsapatához igazol

Az NB II-es Haladás a hivatalos honlapján bejelentette, Jagodics Márk az élvonalban harmadik helyen álló Mezőkövesdben folytatja pályafutását. A szombathelyiek pedig szerződtették Csilus Tamást és Simon Andrást.

NB II: újabb játékosokkal hosszabbított a Haladás

A labdarúgó NB II-ben szereplő Haladás a hivatalos honlapján jelentette be, hogy újabb játékosokkal hosszabbított szerződést.

NB II: a Haladás is megkapta a másodosztályú licencet

A Szombathelyi Haladás a hivatalos honlapján bejelentette, a Magyar Labdarúgó-szövetség elsőfokú licencadó bizottsága hiánypótlás után megadta az engedélyt a vasi egyesületnek az NB II-es indulásra.

NB II: bő hét hónap után állt edzésbe a Haladás támadója

Súlyos sérülése után, több mint hét hónap elteltével edzésbe állt Németh Márió, a labdarúgó NB II-ben szereplő Haladás támadója – számolt be róla a klub honlapja.

Videó: Boca Juniors, Ciprus, majd öt gól a Haladásnak – amikor Waltner hazatért

A sportvilág lassan ugyan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Ezúttal 2004-ig megyünk vissza az időben, egy máig emlékezetes mesterötösig.

NB II: a Haladás hosszabbított Mátyus Jánossal és négy játékossal

A következő idényben is Mátyus János lesz a Haladás NB II-es labdarúgócsapatának vezetőedzője – adta hírül a szombathelyi klub, amely Verpecz Istvánnal, Tóth Dáviddal, Devecseri Szilárddal és Farkas Balázzsal is hosszabbított.

Videó: amikor véget ért a Stadler-sztori és hihetetlen 11-est fújtak be

A sportvilág lassan ugyan éledezik a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően, de mivel archív visszatekintéseink népszerűek voltak olvasóink körében, folytatjuk a videós múltidéző sorozatunkat. Ezúttal 1998-ig megyünk vissza, amikor véget ért a Stadler FC története.

NB II: a két feljutó mellett a Szentlőrinc is megkapta a licencet

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Elsőfokú Licencadó Bizottságának első, pénteki ülésén az NB III-ból feljutó két csapat, a Pécsi MFC és a Debreceni EAC mellett a harmadosztály legjobb másodikjaként végző Szentlőrinc SE is NB II-re érvényes licencet kapott.

NB II: még egy évet marad a Haladásnál a veterán hátvéd

A következő idényben is a Szombathelyi Haladás másodosztályú labdarúgócsapatában játszik a 36 éves Schimmer Szabolcs – számolt be róla a klub honlapja.

Egy-egy remek szlovák légiós jutott az FTC-nek és a Dunaferrnek is

Újonnan induló sorozatunkban megvizsgáljuk, hogy a közelmúltbeli első osztályú labdarúgó-bajnokságokban milyen szerepet töltöttek be a sokszor emlegetett légiósok. Felelevenítünk remek játékosokat és olyan külföldi labdarúgókat is, akik csak átszállójegyet váltottak a magyar futballba, és méltán szőttek fátylat illó évek az emlékükre. Ezúttal a 2000–2001-es élvonalbeli idényt idézzük fel.

NB II: szívesen maradna a Haladásnál Mátyus János

Közel két hónap szünet után újraindultak az edzések a labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladásnál, amelynek szakvezetője, Mátyus János szívesen folytatná nyártól is a munkát – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: a Haladásnál úgy vélik, helyesen döntött a szövetség

Séllei Árpád, a Haladás ügyvezető igazgatója szerint az MLSZ helyes döntést hozott azzal, hogy a hétfői elnökségi ülésén befejezettnek nyilvánította az alsóbb osztályú bajnokságok, így az NB II küzdelmeit is – de nem azért, mert így a szombathelyi klub megőrizte másodosztályú tagságát.

NB II: Mátyus is közreműködött a fizetéscsökkentésben a Halinál

Mint arról korábban beszámoltunk, a koronavírus-járvány által okozott gazdasági nehézségek miatt csökkentek a fizetések a labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladásnál. Mátyus János vezetőedző az m4sport.hu-nak elmondta, mekkora a zsugorodás pontos mértéke: ő 50, míg a játékosok 30 százalékos fizetéscsökkentést vállaltak.