Atlétika: Halász Bence július legjobbja az európai szövetségnél

A kalapácsvető Halász Bence lett július legjobbja az Európai Atlétikai Szövetségnél (EAA).

Atlétikai ob: Halász egyéni csúcsa, közel a 80 m-es határ

Remekbe szabott háziversenyt „rittyentettek” a Dobó SE kalapácsvetői a 125. országos bajnokságon, az első öt helyen a szombathelyi sportolók végeztek, nem mellékesen Halász Bence negyedik kísérletére 79.88 méteres egyéni rekordot ért el, ott járt a 80 méteres határ közelében... Ahol 2014 óta nem járt magyar dobó!

Tokió 2020: a plusz év még jól is jöhet a magyar atlétikának

A 2016-os riói olimpián 19 magyar atléta képviselte hazánkat, és legalább ennyien utaztak volna idén Japánba – illetve reményeink szerint jövőre mennek is.

Atlétika: Szűcs nyerte a 110 gátat, Kozák idénycsúcsot futott

Szűcs Valdó nyerte a 110 méteres gátfutást az atléták Budapest-bajnokságának első napján.

Atlétika: Halász Pardubicében is 78 méter felett dobott

A világbajnoki bronzérmes Halász Bence 78 méter feletti eredménnyel nyerte meg a férfi kalapácsvetést a csehországi Pardubicében rendezett atlétikai versenyen.

Atlétika: Halász Bence nyerte a nyári sorozat első versenyét

Halász Bence nyerte a Németh Pál Dobóakadémia nyári sorozatának első kalapácsvető nyári versenyét Szombathelyen.

Atlétika: a kalapácsvető Halász Bence 79 méter közelében

A világbajnoki bronzérmes Halász Bence karrierje második legjobb eredményével, 78.86 méterrel nyerte meg szombaton a férfi kalapácsvetést Szombathelyen, a Dobó SE téli dobósorozatának ötödik, utolsó viadalán.

Atlétika: Halász Bence nehézkalapáccsal megdöntötte a magyar rekordot

Halász Bence nehézkalapáccsal megdöntötte a magyar rekordot, remek egyéni és szezoncsúcsok születtek az újrainduló atlétikai szezon első hazai versenyén, Szombathelyen.

Atlétika: Az edzésmunkában semmi sem változott – Halász Bence

Szórakozni nem jár, de a kalapácsvető Halász Bence szerencsés helyzetben van, mert ugyanolyan intenzitással végezheti az edzéseket Szombathelyen, mint eddig.

Atlétika: Halász Bence elit társaságba dobta magát

Megrendezte téli versenysorozata harmadik fordulóját a Szombathelyi Dobó SE-Németh Pál Dobóakadémia, a viadalon több egyéni csúcs született.

Atlétika: Halász Bence legyőzte Pars Krisztiánt a téli dobó ob-n

Halász Bence győzött kalapácsvetésben Pars Krisztiánt megelőzve az atlétikai téli dobó országos bajnokságon, Szombathelyen.

Atlétika: Halász Bence 3. az IAAF kalapácsvető-sorozatában

Halász Bence a világbajnokság után a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvető-sorozatában is a harmadik helyen végzett.

Atlétikai vb: lengyel óvás Halász ellen, a zsűri el is fogadta

A lengyelek érvényteleníteni akarták Halász Bence világbajnoki bronzérmét, de nemcsak az óvás, hanem a döntés is erősen véleményes.

Atlétikai vb: Halász Bence bronzérmes kalapácsvetésben!

A kalapácsvető Halász Bence 78.18 méteres teljesítménnyel bronzérmet nyert szerdán a dohai atlétikai világbajnokságon.

Atlétikai vb: Halász Bence döntős, Pars Krisztián kiesett

A kalapácsvető Halász Bence bejutott a döntőbe kedden a dohai atlétikai világbajnokságon, Pars Krisztián kiesett a selejtezőben. A szombathelyi versenyző a B-csoportban nem bízott semmit a véletlenre, 76.90 méterrel már elsőre túldobta a 76.50 méteres szintet.

Atlétikai vb: tizennégy biztos magyar utazó Dohába

Tizennégy magyar atléta részvétele biztos a jövő pénteken kezdődő dohai világbajnokságon, amelyen 209 ország 1928 versenyzője indul.

Atlétikai ob: Halász nyert, Pars nem indult kalapácsvetésben

Halász Bence 75.63 méteres eredménnyel győzött férfi kalapácsvetésben a 124. atlétikai országos bajnokságon. Pars Krisztián visszatérése viszont sérülés miatt elmaradt a szerdai pótnapon.

Gyulai Memorial: Halász második férfi kalapácsvetésben

A tavalyi felnőtt Eb-n bronzérmes, U20-as világbajnok Halász Bence 77.36 méterrel a második helyen végzett a férfi kalapácsvetők versenyében kedden, a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon, Székesfehérváron.

Atlétika: Halász Bence harmadik lett Lengyelországban

Halász Bence harmadik lett vasárnap a 65. Janusz Kusocinski emlékversenyen, amely a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvető sorozatának része.

Atlétika: megvan a harmadik tokiói kvóta, Halász Bence „dobta” össze

A kalapácsvető Halász Bence 78.27 méteres teljesítményével olimpiai szintet dobott szerdán a lengyelországi Bydgoszczban zajló atlétikai versenyen.