Atlétika: Halász Bence 3. az IAAF kalapácsvető-sorozatában

Halász Bence a világbajnokság után a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvető-sorozatában is a harmadik helyen végzett.

Atlétikai vb: lengyel óvás Halász ellen, a zsűri el is fogadta

A lengyelek érvényteleníteni akarták Halász Bence világbajnoki bronzérmét, de nemcsak az óvás, hanem a döntés is erősen véleményes.

Atlétikai vb: Halász Bence bronzérmes kalapácsvetésben!

A kalapácsvető Halász Bence 78.18 méteres teljesítménnyel bronzérmet nyert szerdán a dohai atlétikai világbajnokságon.

Atlétikai vb: Halász Bence döntős, Pars Krisztián kiesett

A kalapácsvető Halász Bence bejutott a döntőbe kedden a dohai atlétikai világbajnokságon, Pars Krisztián kiesett a selejtezőben. A szombathelyi versenyző a B-csoportban nem bízott semmit a véletlenre, 76.90 méterrel már elsőre túldobta a 76.50 méteres szintet.

Atlétikai vb: tizennégy biztos magyar utazó Dohába

Tizennégy magyar atléta részvétele biztos a jövő pénteken kezdődő dohai világbajnokságon, amelyen 209 ország 1928 versenyzője indul.

Atlétikai ob: Halász nyert, Pars nem indult kalapácsvetésben

Halász Bence 75.63 méteres eredménnyel győzött férfi kalapácsvetésben a 124. atlétikai országos bajnokságon. Pars Krisztián visszatérése viszont sérülés miatt elmaradt a szerdai pótnapon.

Gyulai Memorial: Halász második férfi kalapácsvetésben

A tavalyi felnőtt Eb-n bronzérmes, U20-as világbajnok Halász Bence 77.36 méterrel a második helyen végzett a férfi kalapácsvetők versenyében kedden, a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon, Székesfehérváron.

Atlétika: Halász Bence harmadik lett Lengyelországban

Halász Bence harmadik lett vasárnap a 65. Janusz Kusocinski emlékversenyen, amely a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kalapácsvető sorozatának része.

Atlétika: megvan a harmadik tokiói kvóta, Halász Bence „dobta” össze

A kalapácsvető Halász Bence 78.27 méteres teljesítményével olimpiai szintet dobott szerdán a lengyelországi Bydgoszczban zajló atlétikai versenyen.

Atlétika: Márton és Halász is indul a Budapest Openen

Tizenkét ország atlétái indulnak a szombaton és vasárnap sorra kerülő Budapest Open-Schulek Ágoston emlékversenyen, az EAP (Europe Athlétisme Promotion) versenysorozatába tartozó kétnapos viadalon, melynek fővédnöke Tarlós István főpolgármester.

Atlétika: honi ranglistavezető eredmény született – videó

Halász Bence Európa-bajnoki bronzérmes kalapácsvetőnk 76.61 métert ért el az oslói Clean Air Gamesen, s ez nemcsak az ő idei legjobbja, hanem honi ranglistavezető eredmény is.

Atlétika: Halász Bence és Veiland Violetta második Somorján

A második helyen végzett a kalapácsvető Halász Bence és a súlylökő Veiland Violetta a dobóatléták Európa-kupájának első versenynapján a szlovákiai Somorján.

Atlétika: jutalmazták az év hazai sportolóit – képek

A Magyar Atlétikai Szövetség idén is megtartotta évzáró gáláját, amelyen jutalmazták az év hazai atlétáit, ezúttal Márton Anitát és Halász Bencét, továbbá edzőiket.

Atlétika: Halász Bence harmadik lett Ostravában

Halász Bence harmadik helyen végzett az atléták Kontinentális Kupjának férfi kalapácsvető számában Ostravában.

Atlétika: Halász Bence is tagja az európai válogatottnak

Halász Bence is tagja az európai válogatottnak a hétvégén Ostravában sorra kerülő atlétikai Kontinentális Kupán.

Atlétika: lengyel uralom a kalapácsvető-sorozatban, Halász 3.

A férfiaknál a lengyel Wojciech Nowicki, a nőknél világcsúcstartó honfitársa, Anita Wlodarczyk nyerte meg a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) idei kalapácsvető sorozatát.

Atlétikai Eb: egy magyar érem és sok balszerencse

A magyar csapat egy érmet szerzett a vasárnap befejeződött berlini atlétikai Európa-bajnokságon, amelyen kis szerencsével sokkal jobb eredményeket is elérhetett volna – véli Spiriev Attila sportigazgató az Eb-t értékelve úgy fogalmazott: öröm és hiányérzet van benne.  

Halász Bence: Jó lenne ezt az izgulást inkább kinőni

A kalapácsvető Halász Bence még meg sem szerezte a bronzérmet az Európa-bajnokságon, máris azon morfondírozott, mit kellett volna másképp csinálnia.

Atlétikai Eb: Mindig bejött, amikor tapsot kértem – Halász

Mint beszámoltunk róla, Halász Bence kedden megszerezte a magyar küldöttség első érmét a Berlinben zajló atlétikai Európa-bajnokságon: a 77.36 méterrel záró fiatal kalapácsvető bronzérmes lett a lengyel Wojciech Nowicki (80.12) és honfitársa, Pawel Fajdek (78.69) mögött. Gyorsinterjú Halász Bencével a remek eredmény után után.

Atlétikai Eb: a kalapácsvető Halász Bence bronzérmes!

A kalapácsvető Halász Bence 77.36 méteres dobással bronzérmet szerzett a Berlinben zajló atlétikai Európa-bajnokság keddi versenynapján. Az aranyérmet a lengyel Wojciech Nowicki szerezte meg (80.12), az ezüstérem honfitársának, a háromszoros világbajnok Pawel Fajdeknek jutott. A Koroknai testvérek egyéni legjobbjukat futották a férfi 400 gát elődöntőjében, de nem jutottak be a fináléba.