Év sportolója gála: melyik csapat lesz a legjobb?

Harmadik éve már, hogy a hagyományos csapatsportágakban és az egyéni sportágak csapatversenyeiben szereplők teljesítményét külön díjazzák a sportújságírók.

Kerekesszékes vívó-vb: két ezüstérem Amszterdamban

Hajmási Éva és Osváth Richárd is ezüstérmes lett az amszterdami kerekesszékes vívó-világkupaverseny második napján.

Vívás: egy magyar érem a kerekesszékes-vb első napján

Egy magyar érem született a dél-koreai Csongdzsuban zajló kerekesszékesvívó-világbajnokság első versenynapján, Hajmási Éva női tőrben végzett másodikként.

Év sportolója gála: Egységben az erő

Tavaly óta már a hagyományos csapatsportágakban és az egyéni sportágak csapatversenyeiben szereplők teljesítményét is díjazzák a sportújságírók.

Kerekesszékes vívó-vk: nyolc magyar érem Japánban

A magyar küldöttség nyolc érmet, egy aranyat, három ezüstöt és négy bronzot szerzett Japánban, a kerekesszékes vívó világkupaversenyen.

Kerekesszékes vívó Eb: Hajmási Éva megvédte címet tőrben

Hajmási Éva megvédte címét, és aranyérmet nyert női tőrben az olaszországi Terniben zajló kerekesszékes vívó Európa-bajnokságon szerdán.

Parasport: öt magyar érem a pisai kerekesszékes vívó-vk-n

Öt magyar érem született a Pisában rendezett kerekesszékes vívó-világkupán.

Kerekesszékes vívó-vb: Krajnyák újabb aranyérmet nyert

Krajnyák Zsuzsanna a párbajtőr után tőrben is aranyérmet nyert a római kerekesszékes vívó-világbajnokságon. Ugyanebben a számban Hajmási Éva második lett, akárcsak férfi kardban Osváth Richárd.

Kerekesszékes vívó-vk: Hajmási aranyérmes Egerben!

Hajmási Éva arany-, Krajnyák Zsuzsanna pedig ezüstérmet nyert tőrben szombaton a kerekesszékes vívók hagyományos egri világkupaversenyének második napján.

Paralimpia: újabb érem! döntőt vívhat a tőrcsapatunk

Döntőt vívhat a Krajnyák Zsuzsanna, Dani Gyöngyi, Hajmási Éva összeállítású tőrcsapatunk a riói paralimpián, miután az elődöntőben legyőzte Hongkongot.

Paralimpia 2016: újabb kvóta a magyar csapatnak

A vívó Hajmási Éva is indulhat a szeptemberi, riói paralimpián, így a magyar paralimpiai csapat már 31 kvótával rendelkezik.

Kerekesszékes vk: Hajmási Éva ötödik kardban

A magyarok közül szombaton a legjobb eredményt elérve Hajmási Éva ötödik lett kardban, az A sérültségi kategóriában az egri kerekesszékes vívó-világkupán.