?>
NB II: ünnepi meccs jön, Hajdú B. István lesz a szpíker

A Prima Primissima-díjas sportriporter, Hajdú B. István tölti be a szpíker szerepét a Kazincbarcika vasárnapi pályaavató mérkőzésén – derül ki az NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjának Facebook-posztjából.

NB I: Közvetíteni is zsúfolt stadionból érdemes – Hajdú B. István

Hajdú B. István, az M4 Sport népszerű kommentátora örül annak, hogy ismét a helyszínről jelentkezhet be az élvonalbeli labdarúgó-meccsekről.

Gyász: Hajdú B. István három szép emléket emelt ki Szepesiről

Schmitt Pál, a Magyar Köztársaság korábbi elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság volt első embere és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság korábbi alelnöke szerint nagy fájdalom és veszteség Szepesi György halála. A sportriporter, kommentátor Hajdú B. István három szép emléket elevenített fel Szepesiről.

Gyász: Soha nem lehetek elég hálás Szepesinek – Nyilasi Tibor

Göröcs János nagy tudású, művelt emberként emlékezett vissza Szepesi Györgyre, a 96 éves korában szerdára virradóra elhunyt sportriporterre. Nyilasi Tibor sokat köszönhetett neki, mert korai visszavonulása után ő terelte vissza a futballpályára. Dunai Antal őrzi azt a rádióinterjút, amelyet a 300. NB I-es meccse után Szombathelyen készített vele a legendás rádiós. Összeállításunkban megszólal Balczó András, Bozóky Imre, Bölöni László, Fenyvesi Máté, Gedó György, Hajdú B. István, Magyar Zoltán, Németh Miklós és Schmitt Pál is.

A világbajnoki döntő magyar hangja

A népszerű kommentátor szerint más úgy közvetíteni, ha a mi válogatottunk is versenyben van. Hajdú B. Istvánnal tudósítóink beszélgettek Moszkvában.

Kép: CR fejbe rúgta az operatőrt, aki végül ajándékot kapott

Cristiano Ronaldo a Real Madrid pénteki, kijevi edzésén talált fejbe véletlenül egy mexikói tévének dolgozó spanyol operatőrt. Az eset után a portugál szupersztár odaajándékozta a pólóját a megsérülő tévésnek, akinek felszakadt a szemöldöke.

BL: kiderült, ki közvetíti a döntőt; Bogdán is szerepet kap

Az MTVA tájékoztatása szerint Hajdú B. István közvetíti szombaton a labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőt, amelyben a spanyol Real Madrid és az angol Liverpool csap össze. A helyszínről, Kijevből jelentkezik Berkesi Judit is.

Hajdú B. István a nevében lévő B történetéről is mesélt

„Eredetileg nincs benne a nevemben. Amikor a tévéhez kerültem, akkor ott dolgozott még egy másik Hajdú István is, és ő kért meg, hogy valahogy különböztessük meg egymást. Ez lehetett volna bármilyen betű. Egyébként minden hivatalos papíron b nélkül szerepelek” – válaszolta újságírói kérdésre Hajdú B. István abban az interjúban, amelyet a Székelyhon készített a sportriporterrel a minap.

Vb 2018: négy „újonc” kommentátor, keretet hirdetett az M4 Sport

A 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokságot közvetítő M4 Sport 100 nappal a torna kezdete előtt megnevezte stábját: Hajdú B. István, Knézy Jenő, Varga Ákos, Lukács Viktor és Ujvári Máté lesz az az öt kommentátor, aki utazik Oroszországba. Hajdú B. István kivételével a többieknek ez lesz az első világbajnoksága.

Nemzetek Ligája: Amíg a válogatott így teljesít… – Mészöly G.

Sok szempontból érdekes kihívást jelent a Nemzetek Ligája, a szakértők szerint azonban először építsünk csapatot, és utána számolgassunk.

NB I: „Ha a magyar futball nem lenne, ki kéne találni”

A Videoton–Ferencváros NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés egyik emlékezetes jelenete volt (a sok közül), amikor a Videoton FC kapusa, Kovácsik Ádám kirúgta a labdát a 83. percben. A labda ugyanis eltalálta a pókkamera vezetékét. Erre jelentette ki Hajdú B. István kommentátor, hogy „Ha a magyar futball nem lenne, ki kéne találni”.

Masters-vb: Most nem kellett nagyon elsírnom magam – Hajdú B.

Hajdú B. István ezúttal nem sírta el magát a tizenhárom fürdőgatyás férfitól, pedig az olimpiai bajnokokkal felálló Millennium csapat a 40+ korosztályban megnyerte a masters-világbajnokságot. A közkedvelt sportriporter az NSO Tv-nek elmondta, külön élvezet, hogy a Kemény-legényeknek végre megadatott, hogy hazai közönség előtt nyerjenek. Biros Péter szerint kár, hogy vége az együtt töltött időnek, amely rengeteg örömöt adott nekik. Székely Bulcsúnak a két nagyobbik fia szurkolt a vízilabda szentélyének tekinthető Hajós Alfréd uszodában, apukájuk úgy látta, hogy többször is elérzékenyültek, miközben nézték őt játék közben.

Vizes vb: „Véget érhetne a Mónika-show…” – Hajdú B. aranyköpései

Hajdú B. István szórakoztató stílusáért és beszólásai miatt gyakran még azok is ráfanyalodnak a sportműsorokra, akiket egyébként sosem érdekelt. A vizes világbajnokságon sem unatkozhattunk, amikor ő ült a mikrofon mögött az M4 Sport közvetítései során, ezt bizonyítja az alábbi videó is, melyben összeszedték az ikonikus sportriporter legjobb mondatait!

Portugál–magyar: ezt hallani kell! Hajdú B. ismét zseniális verssel jelentkezett – videó

A magyar labdarúgó-válogatott szombaton az Európa-bajnok portugálok vendégeként lép pályára Lisszabonban világbajnoki selejtezőn. Hajdú B. István, az M4 Sport népszerű kommentátora Arany János Családi kör című versének humoros, szellemes feldolgozásával segíti a ráhangolódást a magyar idő szerint 20.45 órakor kezdődő találkozóra. Hallgassa meg ön is Hajdú B. előadását, érdemes!

Hajdú B. elárulta a titkot: ő is átemelte az osztrák kapust Bordeaux-ban!

Első meccsén még Johan Cruyff köpését is kommentálta, amiért rögtön kapott egy elismerő tévékritikát. Azóta pedig számos szállóigévé vált mondás és felejthetetlen közvetítés kötődik hozzá. Az újdonsült Szepesi-díjas sportriporter, Hajdú B. István a Nemzeti Sport Online-nak adott exkluzív interjúban a nyári Eb-élményről, az aranyköpéseiről, a szakmájáról, a családjáról, két évvel ezelőtti szívinfarktusáról és a magyar futballról is szót ejtett.

Elismerés: Hajdú B. István kapta a Szepesi-díjat

Hajdú B. István, az M4 Sport vezető sportkommentátora kapta a Szepesi-, míg Tóth Mihály családja az Östreicher-díjat, amelyet idén második alkalommal ítélt oda a Puskás Nemzetközi Futball Alapítvány. Mindkét díjat egymillió forintos pénzjutalom kíséri.

Feröeri–magyar: eldőlt, ki közvetíti a mérkőzést

Hajdú B. István közvetíti a magyar labdarúgó-válogatott első világbajnoki selejtezőjét, amelyet kedd este rendeznek meg Feröeren.

Rio 2016: Knézyé az úszás, de mit közvetít Hajdú B. és Berkesi Judit?

Magyar idő szerint péntekről szombatra virradóra kezdetét veszi a 31. nyári olimpia, ennek kapcsán pedig megkerestük a játékokat közvetítő MTVA-t, amelynek munkatársai készségesen válaszoltak arra a kérdésünkre, melyik versenyszámot ki közvetíti.

Eb 2016: eldőlt, melyik kommentátort „kapták” a mieink

A magyar válogatott csoportelsőségével eldőlt, hogy Hajdú B. István közvetíti a nyolcaddöntőben a mieink vasárnap este 21 órakor kezdődő mérkőzését.