Strandröplabda: Benkő és Hajós már a nyolc között Satunban

Folytatták remek szereplésüket az olimpiai selejtezőnek számító Kontinentális Kupára készülő strandröplabdázóink a thaiföldi Satunban megrendezett World Tour-versenyen. A főtábla első csoportmérkőzését a Háfra/Szabó és a Benkő/Hajós páros is sikerrel vette, így mindkettő továbbjutott a csoportjából, sőt, utóbbiak megnyerték a csoportdöntőt is, ezzel pedig már biztosan a legjobb nyolc közé jutottak.

Strandröplabda: Grúziában játszanak a mieink az olimpiáért

Az Európai Röplabda Konföderációban (CEV) megtartották a strandröplabda olimpiai selejtezőjének számító Kontinentális Kupa első fordulójának sorsolását. A magyar válogatottak június 29–30-án Grúziában, Batumiban játszanak majd a második fordulóba kerülésért.

Strandröplabda: sokat javítottak a magyarok az európai ranglistán

Nemrég frissült az európai strandröplabda-ranglista, így kiderült, nagyot léptek előre a magyar válogatottak: a férfiak 8, a nők 12 helyet javítottak az eddigi pozíciójukon.

Strandröplabda: magyar arany- és bronzérem a bibionei „maratonon”

Remek magyar sikerekkel ért véget a hagyományos őszi Beach Volley Marathon az olaszországi Bibionéban: a női hármasok versenyében első lett Bálint Melinda, Háfra Dominika és Szabó Dorottya – a viadal története során először született magyar aranyérem –, míg a páros versenyszámban Lutter Eszter és Szombathelyi Szandra nyert bronzérmet. Emellett még egy negyedik és két ötödik helyet is szereztek versenyzőink, így minden idők legeredményesebb szereplését zárta a tornán a magyar küldöttség.

Strandröplabda: újra World Tour-verseny főtábláján a magyar páros

Nagyszerűen készült Lutter Eszter és Szombathelyi Szandra az MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság Lupa-tavi döntőjére, hiszen a főtáblára jutott és a 13. helyen végzett a ljubljanai 1 csillagos World Tour-versenyen. A többi magyar a selejtezőben ragadt.

Strandröpi ob: a Háfra, Szabó páros legyőzte az esélyeseket

A férfiaknál a Bán Viktor, Rozgonyi Bálint páros, a nőknél a Háfra Dominika, Szabó Dorottya kettős győzött a strandröplabda országos bajnokság harmadik, dunaújvárosi fordulójában. Utóbbiak győzelme azért bravúros, mert az elődöntőben az előző két fordulót megnyerő Lutter Eszter, Szombathelyi Szandra kettőst verték meg.