A győriek szerint MTK-s össztűz alatt vannak játékosaik

Érdekes cikket közölt csütörtökön a Győri ETO hivatalos honlapja, amely az utánpótlásképzésben előforduló visszásságokra hívja fel a figyelmet. Az ETO utánpótlásedzői szerint az MTK tisztességtelen módon próbálja elcsábítani játékosaikat.

Soproni Liga: a Vasas otthonában győzött a Győr

Simán nyert a Győri ETO a Vasas ellen a Soproni Liga második fordulójának nyitó mérkőzésén. A két góllal diadalmaskodó vendégek ezzel átvették a vezetést a tabellán.

Két góllal nyert a Győr a Vasas otthonában, és a tabella élére ugrott

A Soproni Liga második fordulójának pénteki nyitó meccsén a Győr kétgólos győzelmet aratott a Vasas ellen. Mindkét játékrészt egy-egy találattal „hozta" Pintér Attila csapata, amely így átvette a vezetést a bajnokságban.

Mészöly Géza szerint nem csodacsapat érkezik péntek este a Fáy utcába

A Győri ETO angyalföldi vendégjátékával kezdődik a Soproni Liga második fordulója. Az elmúlt hét végén látottak alapján a zöld-fehéreknek van nagyobb esélyük a győzelemre, de a Vasasnál is fogadkoznak.

Győri ETO: ráerőltettük az akaratunkat az Újpestre - Pintér

Pintér Attila, a Győri ETO vezetőedzője szerint az Újpest ellen 0–0-ra végződő hétvégi bajnokin ők irányították a mérkőzést, és csak rossz helyzetkihasználásuk miatt nem győzték le a bajnokesélyes lila-fehéreket – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Győr: a bolgárok megküldték Fehér Zoltán játékengedélyét

A Bolgár Labdarúgó-szövetség hétfőn megküldte a Győri ETO-nak Fehér Zoltán játékengedélyét – olvasható a zöld-fehérek hivatalos honlapján.

Soproni Liga: nem hozott gólt az Újpest győri vendégjátéka

Gól nélküli döntetlent játszott egymással a Győri ETO és az Újpest a Soproni Liga első fordulójának záró mérkőzésén.

Vasárnapra maradt a Soproni Liga rangadója, az ETO az Újpestet fogadja

A Soproni Liga első fordulójának vasárnapi mérkőzése, az ETO–Újpest találkozó rangadó lehet, hiszen két, erős kerettel dolgozó együttes csap össze. Mindkét csapat abban bízik, hogy győzelmével megalapozza a jó szezonkezdetet.

A másodosztályú Pécs játékosa lehet Stark Péter és Böőr Zoltán

A Nemzeti Sport információi szerint a másodosztályban, a Pécs játékosaként folytathatja pályafutását a Győri ETO két rutinos labdarúgója, Stark Péter és Böőr Zoltán. Az említett két játékos, valamint Bajzát Péter iránt a Vasas is érdeklődik, de a tárgyalások megrekedtek.

Stark, Böőr és Bajzát nem léphet pályára a zöld-fehérek mérkőzésein

Eddig jól teljesít az újjáformálódó Győri ETO a felkészülési mérkőzéseken, ráadásul három fontos játékosa, Stark Péter, Böőr Zoltán és Bajzát Péter nélkül. Az említett labdarúgók ugyanis nemkívánatos személlyé váltak, és nem léphetnek pályára a zöld-fehéreknél.

Felkészülés: első szombati meccsét megnyerte a Győri ETO

Felkészülési mérkőzésen 2–0-ra győzött a Győri ETO a szlovák másodosztályban szereplő Nyitra ellen.

Győr: tizenkét nap alatt öt meccs vár a Rába-partiakra

Végleges a Győr felkészülési programja az új szezon előtt. A zöld-fehér együttes az orosz FC Kubany ellen kezdi meg az ötmeccses túráját, amelyet július 19-én a román FC Politehnicával vívandó mérkőzéssel zár.

Győri ETO: Sánta, Zavrl és Dinjar érkezhet a zöld-fehérekhez

A Győri ETO vezetői tovább dolgoznak a keret megerősítésén, és három új játékos, Sánta András, Janez Zavrl és Marko Dinjar érkezhet a klubhoz, Fehér Zoltán pedig már biztosan a győrieknél folytatja – olvasható a kisalföldi zöld-fehérek hivatalos honlapján.

Győri ETO: meggyógyult a gólkirály, hétfőn ismét edzésbe áll

Az előző szezon gólkirálya, az elmúlt napokban vastagbélgyulladással bajlódó Bajzát Péter már jobban van, és hétfőtől újra elkezdi az edzéseket – olvasható a Győri ETO hivatalos honlapján.

Böőr Zoltán és Stark Péter légiósként folytathatja pályafutását

Noha Stark Pétert és Böőr Zoltánt szerződés köti a Győri ETO FC-hez, a klub vezetői bizonyos összegért hajlandók lemondani a két labdarúgó játékáról.

Pintér Attila semmit sem változott – továbbra is a fegyelem az első

Sokan a határozottsága, ellentmondást nem tűrő egyénisége, míg mások a stílusa miatt nem szeretik. Pintér Attila bajnok volt a Ferencvárossal, kupagyőztes a Sopronnal, és kiesett a Vasassal. Az ETO-hoz azért szerződtették, hogy rendet tegyen, és eredményes legyen a csapattal. Hogy a feladat mennyire aktuális, jelzi, a győriek egyik játékosa, Völgyi Dániel a minap arról beszélt: ha az új edző nem játszatja, akkor adják inkább kölcsön. Ennek ismeretében igazán érdekes: mennyire változott meg a korábban szigorú edző, s miként fogadja őt a közeg…

Völgyi inkább elmegy az ETO-ból, mint hogy együtt dolgozzon Pintérrel

Ahogy korábban írtunk róla, a következő hetekben várhatóan átalakul a Győri ETO labdarúgócsapatának kerete. Tucatnyi futballista helyzete bizonytalan a klubnál, ám jövő héten az új vezetőedző, Pintér Attila megkezdi az érdemi munkát, így sok minden tisztázódhat. Völgyi Dániel, a csapat ballábas játékosa aligha marad a zöld-fehéreknél: a védő kijelentette, nem szeretne együtt dolgozni Pintérrel.

Bajzát, Böőr, Stark és Józsi iránt egyre több a jelentkező az ETO-nál

A Magyar Kupa elvesztését követően Tarsoly Csaba, a Győri ETO labdarúgócsapatának tulajdonosa nyilatkozata sejtette már, hogy a következő idényre át fog alakulni a zöld-fehérek kerete. Pintér Attila kinevezése után megvan az az ember is, aki ezt a folyamatot levezényli, és megpróbál ismét dobogóesélyes csapatot összerakni a kisalföldi megyeszékhelyen. Győrben egyre több a találgatás arról, hogy ki megy és marad – és néhány találgatásból jövő hétre bizonyosan tény lesz.