?>
ETO: Strestík már nincs Győrben, Priso sem kell - sajtóhír

Sajtóhírek szerint Marek Strestík és Njongo Priso már nem lép pályára az anyagi gondokkal küzdő Győri ETO-ban, mert Miriuta László vezetőedző nem számol velük. Előbbi már el is hagyta a várost.

Győri ETO: Újpesten folytatja pályafutását a középpályás

A Nemzeti Sport információja szerint Nemanja Andrics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO középpályása az Újpestnél folytatja pályafutását.

Győri ETO: brazil és NB II-es játékost is tesztelnek

Két labdarúgó, egy brazil légiós és egy másodosztályú futballista is érkezett a Győri ETO-hoz próbajátékra.

CFR: Deac az ETO után a Beitarnak is beintett - sajtóhír

Román sajtóhírek szerint nem véletlenül nem zárult még le a Győri ETO ajánlatát visszautasító – kolozsvári edzőjének, Miriuta Vasilénak már kezet is adó, ezzel a szakembert egy életre magára haragító – Ciprian Deacnak az izraeli szerződése: Katarból még jobb ajánlatot kapott.

ETO: Miriuta tartotta a szavát, Deac nem - csalódott az edző

Vasile Miriuta, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO jelenlegi, a CFR Cluj korábbi vezetőedzője egy kolozsvári hírportálnak adott interjújában beszélt távozásáról, a magyar futball helyzetéről, valamint Ciprian Deac meghiúsult átigazolásáról.

Románia: az ETO kiszemeltje mégis marad a CFR-é - sajtóhír

Bár az izraeli Beitar Jeruzsálem hivatalosan is bejelentette, hogy fél évre szóló megállapodást kötött Ciprian Deackal, a CFR Cluj labdarúgójával, román sajtóértesülések szerint a kolozsvári klub mégis megtartaná a középpályást.

Románia: klubjával megy edzőtáborba, nyárig marad a győri kiszemelt

Sebastian Chitosca neve is ott szerepel a román Ceahlaul Piatra Neamt 19 labdarúgót tartalmazó listáján, így a pénteken olaszországi edzőtáborba utazó keret tagja lesz. Román sajtóhírek szerint a bennmaradásért küzdő klub a tavaszi szezonra is megtartja a középpályást, akivel tárgyalásban van (volt?) a Győri ETO.

Győr: Moldovába ment a kolozsváriak védője - sajtóhír

A Győri ETO-val is hírbe hozott bosnyák labdarúgó, Mateo Susic a román stiridesport.ro információi szerint három évre szóló megállapodást írt alá a moldovai Sheriff Tiraspollal.

Újpest: a Győri ETO teszteli a 23 éves védőt

Az ujpestfc.hu klubhonlap arról számolt be, hogy a lilák 23 éves védőjét, Nagy Jánost a két klub megállapodásának értelmében a Győri ETO FC teszteli.

Győri ETO: az egyik kiszemelt ugrott, a Barihoz ír alá

Nem lesz a Győri ETO játékosa Ionut Rada. A legutóbb a CFR Clujban szereplő védő egy interjúban elmondta, hogy a Bariban folytatja pályafutását.

Románia: az ETO kolozsvári kiszemeltje aláírt Izraelben

Az izraeli Beitar Jeruzsálem hivatalosan is bejelentette, hogy fél évre szóló megállapodást kötött a CFR-t elhagyó Ciprian Deackal. A labdarúgó kölcsönben érkezik, a nyáron azonban már csak vele kell egyeztetni a folytatásról, mivel lejár a kolozsvári szerződése is.

Győr: ruandai középpályást szerződtettek - sajtóhír

A ruandai The New Times internetes kiadásának angol verziója arról adott hírt, hogy a 19 éves Mohamed „Meddy” Mushimiyimana a Győri ETO labdarúgócsapatában folytatja a pályafutását.

Győri ETO: milliókra mondott nemet a román kiszemelt

Mint arról korábban beszámoltunk, román sajtóértesülések szerint Ciprian Deac, a kolozsvári CFR középpályása nem lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO játékosa, mert az izraeli Beitar Jeruzsálem által kínált szerződéstervezet jobban elnyerte a tetszését. Most fény derült a részletekre...

Győr: a román középpályás reméli, sikerül az ETO-ba igazolnia

Sebastian Chitosca, a Ceahlaul Piatra Neamt román középpályása bízik benne, hogy hamarosan a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO-hoz szerződhet.

ETO: nemet mondott a Győrnek Deac, Izraelbe megy - sajtóhír

Román sajtóértesülések szerint Ciprian Deac nem lesz a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO játékosa.

ETO: új játékosokkal kezdték meg a felkészülést a győriek

Megkezdte a felkészülést a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO, soraiban a két új játékossal, a román Dan Bucsával és a bosnyák Miroslav Stevanoviccsal.

FTC: az ETO-nál megerősítették, Varga a Fradival tárgyal

Szasa Sztevanovics, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO sportigazgatója a Nemzeti Sport Online-nak megerősítette, Varga Roland tárgyalásban van az FTC-vel.

Győr: a Miriuta által kiszemelt „őrült” maradna a CFR-nél

Hosszú nyilatkozatot adott Ionut Rada a stiridesport.ro oldalnak, Miriuta Vasile egyik kolozsvári kiszemeltje szíve szerint a CFR-ből menne nyugdíjba, a győri lehetőségről említést sem tett.

FTC: Varga Roland a Fradival kezdheti meg a felkészülést

A Nemzeti Sport Online információi szerint Varga Roland, a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO játékosa a Ferencvárossal kezdheti meg hétfőn a felkészülést.

PMFC: Leandro Martínez szóba került, de túl drága

A labdarúgó NB I-ben szereplő Győrnél szabadlistára tett Leandro Martínez szóba került a PMFC-Matiasnál, ám anyagi okok miatt nem kerülhetett sor a szerződtetésére.