Női kézi: Danyi Gábor markáns fordulatot tervez a Győr játékában

Az új szezonra való felkészülést már Danyi Gáborral a vezetőedzői poszton kezdi meg a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata. A szakember rendkívül motiváltan vág bele a munkába, és markáns fordulatot tervez a kisalföldi csapat játékában.

Női kézi NB I: Győr–Fradival zárhatjuk az évet – a teljes sorsolás

A Magyar Kézilabda-szövetségben (MKSZ) elkészítették a női bajnokság 2018–2019-es szezonjának sorsolását.

Női kézi: Ambros Martínt az örökös kalandvágya sodorta Rosztovba

Jövő héten áll munkába az orosz Rosztov-Don női kézilabdacsapatánál a Győri ETO-t hat szezon után elhagyó Ambros Martín. A spanyol szakember egy orosz interjúban beszélt a Rosztovba igazolásáról és a terveiről.

Női kézi BL: egy ágra került a Győri ETO és a Fradi

Bécsben elkészítették a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását: a címvédő Győri Audi ETO könnyebb, a bajnoki második FTC-Rail Cargo Hungaria nehezebb négyesbe került, ráadásul a két magyar csapat azonos ágon szerepel, így minden bizonnyal találkozik a középdöntőben.

Halálcsoportban a Veszprém a kézilabda BL-ben, egy ágon a Győr és a Fradi

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában pénteken elkészítette a női és a férfi Bajnokok Ligája csoportbeosztását. A nőknél egy ágra került a két magyar csapat, a Győr és a Ferencváros, míg a férfiaknál a Veszprémnek borzasztóan nehéz dolga lesz az A-csoportban.

Női kézi: újabb fiatallal kötött szerződést a Győri ETO

A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata 2022. június 30-ig szóló szerződést kötött a szélen és átlövőben is bevethető fiatal balkezes játékossal, Kürthi Laurával.

Kézilabda BL: megvan a kalapbeosztás a csoportkör sorsolására

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján tette közzé a férfi és a női Bajnokok Ligája csoportkörének június 29-én esedékes sorsolásához szükséges kalapbeosztásokat. A férfiaknál a Szeged a 2., a Veszprém az 5., a nőknél a Győr az 1., az FTC pedig a 3. kalapba került.

Kézi BL: a Veszprém megkapta a szabadkártyát, főtáblán kezd

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy véglegesítette a férfi és a női Bajnokok Ligája mezőnyét a 2018–2019-es szezonra. A döntés alapján a Telekom Veszprém is a férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján kezdheti meg a szereplését.

Női kézi: megműtötték Kiss Évát, a szezonkezdetre felépülhet

Sikeres térdműtéten esett át Kiss Éva, a Győr válogatott kézilabdakapusa – tudatták a zöld-fehérek a hivatalos honlapjukon.

Női kézilabda: újabb két műtét a BL-győztes győrieknél

Megműtik Kiss Évának, a Győr válogatott kézilabdakapusának térdét. A junior-világbajnokságra készülő Afentaler Sára már kés alá feküdt.

Kézilabda BL: a Vardar Szkopje női csapata nem nevezett

Az idén és tavaly is ezüstérmes Vardar Szkopje nem nevezett a női kézilabda Bajnokok Ligája új idényére.

Női kézi NB I: 2021-ig bizalmat kapott Bartha Csaba Győrben

A Győri Audi ETO KC Elnöksége egyhangú döntése értelmében Bartha Csaba elnöki megbízatása további három évre, 2021. május 24-ig szól – tudtuk meg a győri kézilabdaklub hivatalos honlapjáról, az évi rendes közgyűlésről hírt adó beszámolóból.

Ambros Martín: Az év elején már úgy éreztem magam, mint valami bűnöző

Fiatal, szenvedélytől kicsattanó edzőként érkezett, és hat év után, a megéltekbe kicsit beleőszülve, de nem kevésbé szenvedélyesen távozik a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról, hogy egy utolsó, feledhetetlen szezon után, immár négyszeres Bajnokok Ligája-győztesként az orosz Rosztov-Donnál folytassa. Húsz lehetséges trófeából tizenhatot (négy Bajnokok Ligáját, közte az ETO történetének első diadalával, öt bajnokságot, öt Magyar Kupát, és két Szuperkupát) nyert meg, pedig azt mondja, sosem az eredményekért csinálta. Most azonban úgy érezte, mennie kellett – talán kicsit közelebb jutottunk ahhoz is, miért.

Női kézi: Ilyen a természetem – a legfontosabb ok Martín távozására

Drámai körülmények között védte meg magyar bajnoki címét a Győri Audi ETO a női kézilabda NB I-ben. Az NSO Tv a találkozó után a győriek Rosztov-Donba távozó vezetőedzőjével, Ambros Martínnal beszélgetett a váltás okáról, illetve arról is: a jövőben lesz-e még az ETO vezetőedzője?

Női kézi NB I: Abban a két percben nem sok esélyt láttam a bajnoki címre – Görbicz

Drámai körülmények között védte meg magyar bajnoki címét a Győri ETO a női kézilabda NB I-ben. Az NSO Tv stábja Puhalák Szidóniával, illetve a sérülése miatt pályára nem lépő, ugyanakkor a mérkőzés után fontos szerepet kapó Tomori Zsuzsannával beszélt, emellett ott jártunk Görbicz Anita sajtótájékoztatóján is.

Női kézi: ezzel a három varázslatos szóval köszönt el a győriektől Martín

A női kézilabda-bajnokság befejezése után az aranyérmet megszerző Győri Audi ETO szurkolói ankéttal zárta a szezont. Mintegy kétezer szurkoló előtt köszönt el Ambros Martín a játékosaitól, a drukkerektől és a várostól. Az orosz Rosztov-Donhoz igazoló edző hat sikerekben gazdag év után távozik a kisalföldi együttestől.

Videó: élje át újra a Győr–Fradi versenyfutás végjátékát!

Mint ismert, drámai izgalmak után végül a Győri Audi ETO KC ünnepelhet bajnoki címet a női kézilabda NB I-ben. A Ferencvárosnak egyetlen gól kellett volna a győzelemhez, de tíz másodperccel a Vác elleni mérkőzés vége előtt Háfra Noémi lövése kapu mellé ment. Élje át újra a győri öröm és a ferencvárosi bánat nem mindennapi pillanatait az M4 Sport videójának segítségével!

Női kézilabda: Elek Gábor azt mondta, lőjek, de... – Háfra

Egyetlen gól kellett volna a Ferencvárosnak ahhoz, hogy bajnoki címet ünnepelhessen a női kézilabda-bajnokságban. Tíz másodperccel a Vác elleni mérkőzés vége előtt Háfra Noémi lőtte el a labdát, amely kapu mellé ment. A meccs után a fiatal átlövő az NSO Tv-nek elmondta, miért vállalkozott lövésre a kiélezett helyzetben, milyen érzések kavarogtak benne, amikor lefújták a találkozót, és arra is kitért, miért szeret az FTC-ben kézilabdázni.


HIRDETÉS