?>
NB II: a PMFC lesz a harmadik magyar klubja az új tulajdonosnak

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a legutóbb a Siófok labdarúgócsapatát működtető, korábban pedig a Kubala Akadémiát irányító György Tamás veszi át az önkormányzat által működtetett PSN Zrt-től az NB II-be feljutott Pécsi MFC-t.

Vasas: megvennék György Tamás tulajdonjogát az Akadémiában

A Vasas SC hétfői közleményében megerősítette a Nemzeti Sport Online korábbi hírét, hogy a következő szezontól megszűnik az együttműködés a Vasas FC labdarúgócsapata és a Vasas Kubala Akadémiát működtető, a Vasas SC  létesítményeit használó Vasas Akadémia Kft. között. A Vasas labdarúgó-utánpótlásának jövőjével kapcsolatban a Vasas SC-t kérdeztük.

Vasas: kilenctagú küldöttség utazik a Vitesséhez

Egyre szorosabb a kapcsolat az élvonalbeli labdarúgóklub, a Vasas és a holland Vitesse között, novemberben négy fiatal játékos – Bocskay Bertalan, Katona Csongor, Németh András, Szegezdi Tamás – vesz részt próbajátékon az elmúlt idényben az ottani első osztály, az Eredivisie 5. helyén végzett gárda korosztályos csapatainál.

NB II: új többségi tulajdonosa van a Siófoknak

György Tamás lett a BFC Siófok Kft. többségi tulajdonosa – tudatta a Nemzeti Sport Online-nak a klub. Ezzel szerdán lezárult a sportvállalkozás üzletrészének értékesítéséről szóló hosszú tárgyalássorozat. Nemes Ferenc továbbra is kisebbségi tulajdonosként vállal szerepet a cégben.