Úszás: Gyárfás Tamás tagadta bűnösségét a Fővárosi Törvényszéken

Tagadta bűnösségét Gyárfás Tamás médiavállalkozó, sportvezető a Fenyő-gyilkosság büntetőperének első tárgyalásán a Fővárosi Törvényszéken kedden.

Úszás: Szabó Tünde kerülhet Gyárfás Tamás helyére

A Nemzeti Sport több helyről megerősített értesülései szerint Szabó Tünde olimpiai és világbajnoki ezüstérmes úszót, sportért felelős államtitkárt, a Magyar Úszószövetség volt főtitkárát jelöli a magyar szövetség a vizes sportokat tömörítő európai szövetség (LEN) vezetőségébe, ahol az idén lejár az emberölésre való felbujtással vádolt Gyárfás Tamás négyéves megbízatása.

Fenyő-gyilkosság: Gyárfás Tamás tagadja bűnösségét

Tagadta bűnösségét a Fenyő-gyilkosság ügyében felbujtóként előre kitervelten elkövetett emberöléssel megvádolt Gyárfás Tamás médiavállalkozó, sportvezető a Fővárosi Törvényszék előkészítő ülésén kedden.

Úszás: Gyárfás nem adja föl – megerősítést kért a FINA-tól

Miután az ügyészség gyilkosságra való felbujtással vádolta meg Gyárfás Tamást, a sportvezető felajánlotta lemondását a Nemzetközi Úszószövetségnél (FINA) és az Európai Úszó Ligánál (LEN) meglévő tisztségeiről – tudta meg a Magyar Nemzet a két szervezet vezetőjétől. Cornel Marculescu, a FINA igazgatója és Paolo Barelli, a LEN elnöke is azt hangsúlyozta, hogy amíg az ügyben bírósági döntés nem születik, addig nem fogadják el Gyárfás lemondását. Mind a két vezető az ártatlanság vélelmével indokolta álláspontját – számolt be róla a lap.

Úszás: vádemelés után – mi várhat Gyárfás Tamásra?

Gyárfás Tamással, a Nemzetközi Úszószövetség végrehajtó bizottságának magyar tagjával szemben felbujtóként, előre kitervelten elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Főügyészség.

Úszás: Gyárfás hazajött a vb-ről, vádat emeltek ellene

Vádat emelt Fenyő János megölése ügyében Gyárfás Tamás, korábbi úszószövetségi elnök ellen felbujtóként, előre kitervelten elkövetett emberölés miatt a Fővárosi Főügyészség.

Úszás: Gyárfás Tamás is ott van Dél-Koreában, a vizes vb-n – fotó

A bűnügybe keveredett Gyárfás Tamás a vizes világbajnokság szinkronúszó versenyén bukkant föl, ekkor készített róla képet az MTI fotósa.

Úszás: Gy. Tamás megbízásából ölhették meg a vállalkozót

A rendőrség lezárta a Fenyő-gyilkosság ügyének vizsgálatát – jelentették be pénteken a rendőrség honlapján. A megalapozott gyanú szerint Gy. Tamás megbízásából P. Tamás szervezte meg, illetve adott utasítást Fenyő János megölésére, amelyet Jozef R. hajtott végre – írták.

Úszás: hamarosan vádat emelhetnek Gyárfás ellen – sajtóhír

Két hónapon belül, május végéig vádemelési javaslattal befejeződhetnek a Fenyő-merénylettel kapcsolatban zajló nyomozások, amennyiben nem merül fel új körülmény vagy a terheltek részéről újabb, elutasíthatatlan bizonyítási indítvány – írta pénteki számában a Magyar Nemzet. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség korábbi elnöke és Portik Tamás ellen a médiacézár 1998-as megölésére való felbujtás miatt, a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) Ihász Sándor volt főügyész ellen a Gyárfással kapcsolatos bűnpártolás miatt élhet vádemelési javaslattal.

Úszás: Gyárfás Tamás hetvenéves

Hetvenéves Gyárfás Tamás sportvezető és sportújságíró, aki huszonhárom éven át volt a Magyar Úszószövetség elnöke.

Férfi vízi világliga: Märcz Tamás csapata simán verte Máltát

A magyar férfi vízilabda-válogatott a világliga csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában simán, 24–8-ra legyőzte Málta legjobbjait.

Férfi vízilabda: két újoncot avathat Märcz Tamás Máltán

Két újoncot avathat a magyar férfi vízilabda-válogatott a Málta elleni világliga-selejtezőn. Märcz Tamás együttese már csoportelső, így a keddi, idegenbeli találkozó tét nélküli.

Úszás: döntő hangfelvétel? Bajban Gyárfás Tamás – sajtóhír

A Farkasréti temetőben bukkantak rá a nyomozók azokra a jó minőségű hangfelvételekre, amelyek a Portik Tamás és Gyárfás Tamás, a Magyar Úszószövetség korábbi elnöke közötti, évek alatt rögzített beszélgetéseket tartalmazzák – írja a Magyar Idők.

Úszás: Gyárfás kifizette az óvadékot, levették a nyomkövetőt

Kifizette a 200 millió forintos óvadékot, így levették a nyomkövetőt Gyárfás Tamásról – közölte ügyvédje szombaton az MTI-vel.

Úszás: rekord óvadékért kerülhet le Gyárfásról a nyomkövető

Magyarországon eddig példátlan összegű óvadékért, 100 millió forintért cserébe kerülhet le a nyomkövető Gyárfás Tamásról, ha a bíróság döntése jogerős lesz – hangzott el az M1 aktuális csatorna Híradójában szerdán.

Férfi vízi: Gyárfás Tamás a ZF-Egernél folytatja – hivatalos

A ZF-Eger férfi vízilabdacsapata hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette a RacioNet-Honvéd játékosát, Gyárfás Tamást.

Úszás: vágatlan felvétel aggaszthatja Gyárfást – sajtóhír

Vágatlan, nem manipulált hangfelvétel alapján gyanúsították meg Gyárfás Tamást Fenyő János megölésére való felbujtással – értesült a Magyar Idők.

Úszás: lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el Gyárfás ellen

Egy hónapra nyomkövető eszközzel ellenőrzött lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el Gyárfás Tamás korábbi magyar úszószövetségi elnök, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA végrehajtó bizottságának tagja, médiavállalkozó ellen a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája pénteken – közölte Madarasi Anna, a Fővárosi Törvényszék sajtószóvivője az erről szóló döntés meghozatala után a fővárosban.

Úszás: Megvágott, manipulatív hangfelvétel a gyanú alapja – Gyárfás

Gyárfás Tamás először adott televíziós interjút azóta, hogy gyanúsítottként kihallgatták Fenyő János húsz évvel ezelőtti meggyilkolása ügyében.

Úszás: megalapozott a gyanú, de hazaengedték Gyárfást

Házi őrizet elrendelését indítványozta csütörtökön a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében gyanúsítottként kihallgatott Gyárfás Tamás ellen a Fővárosi Főügyészség, ennek értelmében a volt úszószövetségi elnököt hazaengedik.