?>
Női vízi MK: „Kellően megünnepeljük a héten” – videón mutatjuk, hogyan kezdődött

Címét megvédve a Dunaújváros nyerte a BENU női vízilabda Magyar Kupát, miután a keddi fináléban háromgólos hátrányból fordítva 7–6-ra legyőzte az UVSE-t. A találkozó után Mihók Attila vezetőedzővel, a győztes gólt jegyző Gurisatti Grétával, a bombagólokat lövő Garda Krisztinával és Szilágyi Dorottyával beszélgetett az NSO Tv stábja. Azt is megmutatjuk, hogyan kezdődött az egész héten át tartü ünneplés.

Tokió 2020: Nehéz megmondani, jó-e nekünk az egyéves halasztás – Märcz

Sem férfi, sem női vízilabda-válogatottunknak nem jött rosszul a halasztás – tokiói sorozatunk utolsó része.

Videó: így edz „együtt” a női pólóválogatott a karantén idején

Együtt, de mégis külön: a női vízilabda-válogatott tagjai egy ötletes videót állítottak össze arról, hogyan edzenek a kijárási korlátozások idején.

NSO-tanóra: Kapás Boglárka, Liu Shaolin Sándor és Szilágyi Áron is szavalt

A Nemzeti Sport Online-nál úgy döntöttünk, a magunk módján szeretnénk kivenni a részünket a távoktatásból, ezért sportolókat, sporthoz közeli személyeket kértünk fel, hogy csatlakozzanak az NSO tanári karához, és tartsák meg a maguk rendhagyó tanóráját. A sorozat múlt héten Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó rendhagyó biológiaórájával kezdődött, ezúttal az irodalomóra következett. 

Vízilabda: „Nem lett volna fair, ha nem rendezik meg az olimpiát”

Gurisatti Grétának az volt az első gondolata, amikor megtudta, hogy egy évvel elhalasztják a tokiói olimpiát, hogy ha nem is az eredeti időpontban, de legalább megtartják. Ráadásul a magyar női vízilabda-válogatott egy év pluszrutinnal jobb is lehet jövő nyáron – már ha megszerzi a kvótát a ki tudja, mikor megtartandó trieszti selejtezőtornán.

Női vízi Eb: Eddig maximálisan elégedett vagyok – Bíró Attila

Kicsit nehezen indult, de végül biztos, 13–10-es győzelemmel ért véget a magyar női vízilabda-válogatott csoportmérkőzése a görögök ellen a budapesti Európa-bajnokságon. A biztos csoportelsőség birtokában értékelt Bíró Attila szövetségi kapitány és Gurisatti Gréta az NSO Tv-nek.

Vízilabda Eb: „Nem szabad depresszióba esni, hogy egy-két dolog nem sikerült”

Könnyed sikerrel kezdte a budapesti vízilabda Európa-bajnokságot a magyar női válogatottat. A horvátok 25–6-os legyőzése után Szilágyi Dorottya és Gurisatti Gréta értékelt az NSO Tv-nek. 

Vízilabda: „Akkor leszünk sikeresek, ha megélni, és nem túlélni akarjuk a meccseket”

A magyar női vízilabda-válogatott vasárnap, a horvátok ellen kezdi meg szereplését a budapesti Európa-bajnokságon. Az NSO Tv Gangl Edinával és Gurisatti Grétával beszélgetett a rajt előtt. 

Pólóválogatottunk csillaga tudja, mit várnak tőle és ő mit vár magától

Pazar őszt tudhat a háta mögött, amit a Dunaújváros Magyar Kupa-győzelmével koronázott meg. De Gurisatti Grétának a múltnál jóval fontosabb a jövő, jelesül a januári, budapesti vízilabda Európa-bajnokság.

CR az edzőközpontban riogatott, a legbizarrabb jelmez Howardé

Október 31-e halloween napja, ezen a napon sokan különféle jelmezekbe öltöznek, a gyerekek pedig bevetik a „trick or treat”, vagyis „csokit vagy csínyt” néven elhíresült szokást. Természetesen a sportolók közül is sokan ünnepelnek, így körbenéztünk a közösségi médiában, ki hogyan töltötte a hónap utolsó napját.

Vizes vb: „Azt vettük észre, egyszer csak elkezdtünk zuhanni”

Mint beszámoltunk róla, a vizes világbajnokságon szereplő magyar női vízilabda-válogatott tagjai is ott voltak abban az éjszakai klubban, ahol beomlott a galéria, és emiatt két dél-koreai állampolgár az életét vesztette. A játékosok az esetről elmondták, a gyors reakciójuk és egymás kisegítése is kellett ahhoz, hogy ne essen semmi bajuk, és még a pánik kitörése előtt elhagyják a szórakozóhelyet.

Vizes vb: Katonásan, fapofával beállunk a sorba – Gurisatti Gréta

Nem szabad felülni a hisztinek – vallják a magyar női vízilabda-válogatott játékosai, akik a korábbi sikerekből is erőt merítenek az olaszok elleni, 11.30-kor kezdődő világbajnoki negyeddöntőben.

Vizes vb: „A koreaiak két hónapja kezdtek el vízilabdázni”

Történelmi győzelmet aratott magyar idő szerint vasárnap hajnalban a magyar női vízilabda-válogatott, amely 64–0-ra múlta felül a házigazda Dél-Koreát. A nyolc találatig jutó Gurisatti Gréta nem tudta, hogy történelmi gólt szerzett.

Sok apró lépés – interjú Gurisatti Grétával

Még nem a kvótaszerzésre gondul Gurisatti Gréta, a legfontosabb, hogy kiegyensúlyozottan teljesítsen a válogatott.

Bikinis képet osztott meg követőivel válogatott vízilabdázónk

A női vízilabda-válogatott alapembere, Gurisatti Gréta nem csupán a vízben állja meg a helyét, a fényképezőgépek előtt is komfortosan mozog. A 23 éves játékos nemrégiben egy bikinis fotót osztott meg követőivel, ami osztatlan sikert aratott a kommentelők között.

Vízi: ezért szeret annyira a C. Brigade női pólómeccsre járni?

Női vízilabda-válogatottunk jól kezdte a világliga európai selejtezőjét, a hatgólos Keszthelyi Rita vezérletével 13–4-re győzött Franciaország ellen. A találkozón ott volt a Carpathian Brigade szurkolói csoport is fantasztikus hangulatot teremtve. Mondhatni, ez már nem is újdonság, Gurisatti Grétával így arra próbáltuk keresni a választ, miért szeretnek annyira a meccseikre járni.