Öttusa: motiváltan várja az idényt a budapesti nyitány két legjobb magyarja

Gulyás Michelle és Bereczki Richárd is motiváltan, akár olimpiai kvóta megszerzésének a reményében vág neki az öttusázók világkupa-sorozatának és a teljes versenyidénynek.

Öttusa: nagyot ment Gulyás Michelle a budapesti versenyen

Nagyot ment Gulyás Michelle a nemzetközi fedett pályás viadalon, a KSI juniorkorú versenyzője az ötödik helyen zárt, és értékes olimpiai pontokat szerzett.

Öttusa-vb: megviselte a galoppon történt baleset a magyarokat

Regős Gergely lovaglásán látszott, hogy valami nincs rendben, s mint később kiderült, Kovács Saroltával – akivel a vegyes váltó versenyében a 15. helyen végeztek a budapesti öttusa-világbajnokságon – végignézték, ahogy a Kincsem park szomszédos pályáján zajló galoppversenyen az egyik ló megbotlott, s eltörte mindkét lábát, a zsokéját pedig mentő vitte el. Ez mindkettejüket nagyon megviselte lelkileg.

Öttusa-vb: csak felvillanásokra futotta vegyes váltóinktól

Tapasztalatszerzés gyanánt rajtolhatott a fiatal Gulyás Michelle, Kardos Bence páros a záró napi vegyes váltóban a budapesti öttusa-világbajnokságon, és Kovács Saroltáékat is megelőzve a 12. helyen végzett.

Öttusa-vb: Kovács Sarolta a 13. helyen végzett Budapesten

A magyarok közül Kovács Sarolta szerepelt a legjobban a budapesti olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokság női döntőjében: 13. lett. Alekszejev Tamara a 25., Gulyás Michelle a 27. helyen végzett a pénteki fináléban. A magyarok a csapatversenyben az ötödik helyen végeztek.

Öttusa-vb: közepesen vívtak a magyarok a női döntőben

A magyarok közül a 11. helyezett Kovács Sarolta áll a legjobban a vívás után a női hagyományos verseny döntőjében a budapesti olimpiai kvalifikációs öttusa-világbajnokságon.

Öttusa-vb: Alekszejev Tamara hősiesen küzdött – jéggel, sörrel

Három magyar versenyző, Kovács Sarolta, Alekszejev Tamara és Gulyás Michelle is ott lesz a nők pénteki döntőjében – egyetlen búcsúzónk volt, Guzi Blanka, aki az A-csoport 20. helyét szerezte meg.

Öttusa-vb: „Brad Pitt sok erőt adna a versenyen, meg nagyon jól is néz ki!”

Szeptember 2-án kezdődik Budapesten az öttusa-világbajnokság, amely előtt a magyar szövetség közösségi oldalán megjelent kis videók egyikében arról faggatták versenyzőinket, hogy ha meghívhatnának egy különleges vendéget a vb-re, akkor ki lenne az. Legtöbben a sportág legendáját, Balczó Andrást mondták, de Hosszú Katinka, Szilágyi Áron, Kimi Räikkönen, Usain Bolt, valamint Brad Pitt neve is felröppent. 

Öttusa-vb: Messi, Hosszú, Vettel – egy napra a bőrükbe bújnának

Szeptember 2-án kezdődik a budapesti öttusa-világbajnokság, amely előtt a magyar szövetség közösségi oldalán rövid videókban igyekezett közelebb hozni a hazai versenyzőket a közönséghez. Az egyik kérdés az volt a Kincsem park főszereplőihez, hogy ha egy napra más sportoló bőrébe bújhatnának, ki lenne az.

Öttusa: Alekszejev Tamara másodszor lett országos bajnok

Alekszejev Tamara és a Volán Fehérvár csapata nyerte meg a nők versenyét az öttusázók országos bajnokságán Budapesten.

Öttusa-vk: a döntős mezőny első felében végzett Gulyás Michelle

Gulyás Michelle a 14. helyen végzett az öttusázók idei második világkupaversenyén, Szófiában.

Öttusa-vk: Marosi Ádám az első versenyről lemarad, de...

Hét magyar részvételével kezdődik meg a héten az öttusázók világkupa-sorozata Kairóban. Több utánpótláskorú versenyző is bizonyítási lehetőséget kap majd. Az idény végén Budapest ad otthont a vb-nek ezért is fontos a tapasztalatszerzés.

Ifi olimpia: Gulyás Michelle harmadik lett öttusában

Gulyás Michelle a vívásban 10. lett, az úszást megnyerte, a kombinált számban hatodikként futott be, ami összesítésben elég volt az éremhez a Buenos Aires-i ifjúsági olimpián.

Öttusa: Gulyás és Bruckmann meglepetésezüstje a vb-n

Szenzációs eredményt ért el Gulyás Michelle és Bruckmann Gergő a mexikóvárosi öttusa-világbajnokságon. A még junior korú versenyzőink megszerezték a magyar csapat első érmét, egy ezüstöt vegyes váltóban, amely 2010 óta szerepel a világbajnokság programján.

Öttusa: hatodik a magyar női váltó a hazai Eb-n

A hatodik helyen végzett a Kalincsák Eszter, Gulyás Michelle páros női váltóban a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokság első napján.

Öttusa: magyar meglepetés ezüstérem az idénnyitón

A fehérorosz Irina Praszjancova sikerével zárult szombaton a Peridot fedett pályás öttusaverseny női döntője, a legjobb magyar, a 17 éves Gulyás Michelle második lett a hagyományos, budapesti idénynyitón.