NB II: Gulyás Máté után másodedzőjével is szerződést bontott a Szpari

Gulyás Máté után másodedzőjével, Purguly Árpáddal is szerződést bontott az ETO FC Győr elleni NB II-es bajnoki mérkőzés folyományaként a Nyíregyháza Spartacus labdarúgócsapatának vezetősége – olvasható a szabolcsi klub hivatalos honlapján.

NB II: az ETO jogi lépéseket fontolgat a súlyos sérülés okozója ellen

Gulyás Máté már nem a Spartacus labdarúgója, míg Zoran Szpisljak csütörtökön a fegyelmi bizottságnál kezdi a napot.

NB II: a Szpari kirakta a Győrben súlyos sérülést okozó védőt

A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus hivatalos oldalán közölte, hogy szerződést bontott Gulyás Mátéval. A védő súlyos sérülést okozott az ETO FC Győr elleni mérkőzésen, ami miatt három hónapra eltiltották. Zoran Szpisljak vezetőedző három meccsre szóló eltiltásának kapcsán tárgyalást kezdeményezett a klub a szövetséggel.

Győr: túl kockázatos a műtét, halasztják Szimcso operációját

El kellett halasztani Szimcso Viktornak, a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr játékosának operációját – olvasható a klub hivatalos honlapján.

NB II: belső vizsgálatot indít a Nyíregyháza a győri balhé miatt

A labdarúgó NB II 9. fordulójában az ETO FC túlfűtött mérkőzésen 3–1-re legyőzte otthon a Nyíregyházát, ám a találkozó végén a győriek játékosa, Szimcso Viktor súlyos sérülést szenvedett a szabolcsiak középpályása, Gulyás Máté brutális belépője következtében. A találkozót követően a győriek szándékos sérülésokozásról beszéltek, a nyíregyháziak rasszizmust emlegettek, s az eset másnapján a Spartacus jelezte, belső vizsgálatot indít a történtek miatt.

NB II: öten biztosan hiányoznak a Szpariból a Vác ellen

Nincs könnyű helyzetben Lengyel Roland, a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője, hiszen a Vác elleni, szerdai bajnokin öt játékosára biztosan nem számíthat.

NB II: rutinos és fiatal középpályás is érkezett Vácra

Gulyás Máté és Mátyás Zsolt személyében két középpályás érkezett a labdarúgó NB II-ben szereplő Váchoz – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: tíz játékos távozott Vácról, az edző fia érkezett

Tíz játékos távozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC-től. A két kapus, Palásthy Dávid és Czirjék Zoltán mellett elhagyta a csapatot két védő, Tányéros Gergő és Benkó Bence, illetve három középpályás, Csirszki Martin, Kószás Krisztián és Magos Mátyás is. A védő Tóth Ferenc kölcsönjátéka után visszatért az MTK-hoz, a támadó Tóth Barna a Budapest Honvédhoz, míg a balhátvéd Németh Gábor az Érdhez került kölcsönbe – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: egy érkező, három távozó az SZTK-nál; az edző marad

A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK-Erima megállapodott Gulyás Mátéval, így a legutóbb Veresegyházon játszó középpályás lett a Pest megyeiek első nyári szerzeménye.

NB III: Veresegyházra került a korábbi újpesti középpályás

A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Veresegyház együttesében folytatja pályafutását a korábban többek között Újpesten és Pécsen is futballozó Gulyás Máté.

Újpest: Nagy Olivér és Gulyás Máté végleg Pécsre került

Két fiatal labdarúgójától is megvált az Újpest FC, Nagy Olivér és Gulyás Máté a másodosztályú bajnokság Nyugati csoportjában szereplő PMFC-Pécs Plaza együttesében folytatja pályafutását. A hírt a lila-fehér klub a hivatalos honlapján publikálta.