Férfi kézi: Szükségem volt egy távoli helyre – Máthé Dominik

A fiatal válogatott jobbátlövő, Máthé Dominik azzal a céllal megy Norvégiába, hogy megtanul nyerni és meghatározó játékos lesz ott is.

Férfi kézilabda: Chema még nem írt alá a Benficához

A férfiválogatott másodedzője, Chema Rodríguez a Nemzeti Sportnak elárulta, még nem tudja, felhagy-e aktív játékos-pályafutásával. A francia másodosztályban szereplő Saran 40 éves irányítójával felidéztük az elhíresült öltözői beszédét is.

Férfi kézi: Gulyás István és Nagy László örül a döntésnek

Gulyás István, a férfiválogatott szövetségi kapitánya örömmel fogadta, hogy csapata az EHF döntése nyomán selejtező nélkül kijutott a világbajnokságra. A Bajnokok Ligája négyes döntőjébe jutó veszprémi csapatnál óvatosan ugyan, de örülnek.

Fekete Bálint: Furcsa, de a sérülésem nem a legrosszabbkor jött

Még a járvány elharapódzása előtt hazatért Spanyolországból a magyar férfi kézilabda-válogatott sérült jobbszélsője, aki attól sem zárkózik el, hogy idehaza folytassa pályafutását.

Férfi kézi-vb: „Nem szabad félvállról vennünk a párharcot, de...”

Mint ismert, a magyar férfi kézilabda-válogatott júniusban a Románia–Bosznia-Hercegovina párharc győztese ellen kvalifikálhatja magát a 2021-es egyiptomi világbajnokságra. Gulyás István szövetségi kapitány szerint nem szabad félvállról venni a párharcot, de ki lehet vívni a világbajnoki szereplés jogát.

Férfi kézi-vb: a román–bosnyák párharc győztesével selejtezünk

Hétfő kora este Bécsben elkészítették a férfi kézilabda-világbajnokság selejtezőjének párosítását, a magyar válogatott júniusban a Románia–Bosznia-Hercegovina párharc győztese ellen kvalifikálhatja magát a 2021-es egyiptomi tornára. A mieink idegenben kezdik a selejtezőt.

Férfi kézi: 18 fős keretet hirdetett Gulyás István

Március 2–3-án Budaörsön kerül sor a férfiválogatott összetartására, amelyen a klubok hozzájárulásának köszönhetően az áprilisi hivatalos válogatotthét előtt is együtt gyakorolhat a nemzeti együttes. Gulyás István keretében 18 játékos kapott helyet – tájékoztatott a Magyar Kézilabda-szövetség közleményében.

Férfi kézi Eb: 2022-re már ütőképes csapatunk lehet – Gulyás

A válogatott Eb-n nyújtott teljesítményét Gulyás István szövetségi kapitány is értékelte, aki szerint újra versenyhelyzet van a válogatottnál, ami jót tesz a magyar kézilabdának.

Férfi kézi Eb: A hibák elnyomták az akarásunkat – Mikler

Mint arról beszámoltunk, a magyar férfi kézilabda-válogatott 24–18-ra kikapott a társházigazda Svédországtól az Európa-bajnokság középdöntőjének 3. fordulójában. A mérkőzés után Gulyás István szövetségi kapitány mellett Mikler Roland, Sipos Adrián, Győri Mátyás és Szita Zoltán értékelt a Sport Televíziónak.

Férfi kézi Eb: Már számolgathatunk, megdolgoztunk érte – Gulyás

Gulyás István, férfi kézilabda-válogatottunk szövetségi kapitánya szerint már megtehetik a játékosai, hogy számolgassanak az olimpiai kvalifikáció esélyeiről.

Férfi kézi Eb: Nem tudom, mi történik velünk a szünet után – Bánhidi

A magyar férfi kézilabda-válogatott 29–28-ra legyőzte Szlovéniát az Európa-bajnokság középdöntőjében. Íme, így összegeztek az újabb bravúr után a főszereplők.

Férfi kézi Eb: Ezek is mi vagyunk, néha halványabb teljesítményt nyújtunk – Gulyás

Mint beszámoltunk róla, a magyar válogatott hét góllal kikapott Norvégiától a férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában. A találkozó után Gulyás István szövetségi kapitány arról beszélt, a ma látott csapat is mi vagyunk, de nem szabad csüggedni, mert még további három meccsünk van arra, hogy tovább fejlődjünk.

Kézi Eb: Hazudnék, ha azt mondanám, számítottunk a továbbjutásra – Gulyás

Szerda este a magyar férfi kézilabda-válogatott újabb csodálatos mérkőzéssel rukkolt ki, és Izland 24–18-as legyőzésével továbbjutott az Európa-bajnokságon – ráadásul csoportelsőként. Gulyás István szövetségi kapitány a bravúros siker után elemezte a látottakat.

Férfi kézi Eb: „Ez a két meccs erőt ad nekünk” – Izland ellen a továbbjutás a tét!

A magyar férfi kézilabda-válogatott az első két meccse után még veretlen az Európa-bajnokságon, amiben kiemelt szerepet játszik a gördülékeny szakmai munka és az erőnlét. Izland ellen a továbbjutásért lépünk pályára, a mieinknek az iksz is elég lehet. 

Férfi kézi Eb: Nagy volt rajtunk a nyomás, de elbírtuk – Gulyás

Mint ismert, a magyar férfi kézilabda-válogatott 24–24-es döntetlenre végzett Dániával az Európa-bajnokság csoportkörének második fordulójában. A mérkőzés után Gulyás István szövetségi kapitány úgy fogalmazott: nagy volt a nyomás a lelátón helyet foglaló közönség részéről a csapaton, de elbírta.

Férfi kézi Eb: Végre egyszer velünk volt a szerencse az utolsó pillanatokban is – Mikler

Mikler Roland, a magyar válogatott kapusa és csapatkapitánya az oroszok elleni 26–25-ös Eb-sikert követően lapunknak arról beszélt, hogy végre velünk volt a szerencse is a végjátékban. Gulyás István szövetségi kapitány úgy véli, az ilyen egygólos sikerek a legszebbek.

Férfi kézi Eb: megvan a magyar keret a torna rajtjára

Gulyás István szövetségi kapitány megnevezte az Európa-bajnokságot megkezdő magyar férfi kézilabda-válogatottat, a kiutazó 18 játékos közül Andó Arián és Bartók Donát a két kimaradó, ők nem lépnek pályára a torna rajtján.

Férfi kézi Eb: Tűzbe kell mennünk a srácokért – Gulyás István

A válogatott élén első világversenyére készülő Gulyás István szövetségi kapitány teljes mellszélességgel kiáll fiai mellett, és stábja tagjaival együtt minden eshetőségre felkészült az Eb előtt.

Férfi kézi: „A sérülések okozta fizikai és mentális sebeket mindig hordozni fogom”

Győri Mátyásnak akár a harmadik világversenye is lehetne a 2020-as férfi kézilabda Európa-bajnokság, a 22 éves irányító azonban csak most készül a debütálásra. Ráadásul, nem kisebb kihívással találta magát szemben, minthogy posztján mindjárt a sor elejére került Lékai Máté és Juhász Ádám sérülés miatti kiesésével.