?>
Giro: a Stelvio átrendezte az erőviszonyokat, Kelderman élre állt

A holland Wilco Kelderman átvette a vezetést összetettben a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny csütörtöki, 18. szakaszán, amelyet csapattársa, az ausztrál Jai Hindley nyert meg – írja az MTI.

Giro: Franciaország kimarad, módosították a királyszakaszt

Módosították a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny utolsó előtti, 20. szakaszának útvonalát, így a mezőny szombaton nem teker át Franciaországba, ami azt is jelenti, hogy három hegy is kikerült a királyetapból – írja az MTI.

Giro d'Italia: másodszorra összejött a siker O'Connornak

Ben O'Connor nyerte meg szerdán a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny 17. szakaszát, amelyen Valter Attila 38. lett, míg az összetett élén változatlan különbséggel áll Joao Almeida – írja az MTI.

Giro d'Italia: Tratnik szökésből nyert szakaszt, Valter a 60.

Jan Tratnik szökésből nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny 16. szakaszát kedden, amelyen Valter Attila 60. lett, míg az összetett élén Joao Almeida másodpercekkel növelte előnyét – írja az MTI.

Giro d'Italia: újabb két koronavírusteszt lett pozitív

Két pozitív eredményt hoztak a hétfői koronavírustesztek a Giro d’Italia országúti kerékpáros körversenyen – a bejelentések szerint egy versenyzőről és egy stábtagról van szó.

Kerékpár: nem úszta meg a világbajnok, eltörte a kezét – videó

Mint arról beszámolunk, Julian Alaphilippe óriásit esett a Flandriai körön, miután összeütközött az előtte hirtelen lassító kísérő motorossal. A felvételek alapján egyből látszott, hogy nagy a baj; azóta kiderült, hogy két helyen eltört a kézközépcsontja, s hétfőn már meg is műtötték. A balesetet okozó motoros elnézést kért mindenkitől.

Giro: Ganna triplázott, Valter egy helyet előrelépett, Almeida növelte előnyét

Filippo Ganna a szombati időfutam megnyerésével a harmadik szakaszgyőzelmét aratta a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny 13. szakaszán szombaton. Valter Attila egy helyet lépett előre összetettben, amelyben Joao Almeida növelte az előnyét riválisai előtt.

Giro: Ulissi második etapsikere, Valter Attila maradt a 22.

Diego Ulissi nyerte meg a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny 13. szakaszát pénteken. Valter Attila maradt a 22. az összetettben, amelyben Joao Almeida az időjóváírásnak köszönhetően másodpercekkel növelte előnyét.

Giro: Démare ellenállhatatlan, negyedik sprintsikerét aratta

Arnaud Démare a negyedik sprintsikerét aratta szerdán az idei Giro d'Italia országúti kerékpáros-körversenyen. A 11. szakaszon Valter Attila a 60. helyen ért célba, az összetett élcsoportja nem változott – írja az MTI.

Giro: Sagan több mint 130 km-es szökésből nyert szakaszt

Peter Sagan több mint 130 kilométeres szökésből nyerte meg a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny 10. szakaszát kedden, Joao Almeida megőrizte az első helyét összetettben, míg Valter Attila a 32. helyen ért célba – írja az MTI.

Giro d’Italia: fertőzés miatt kiszáll Kruijswijk és Matthews

Koronavírusos fertőzés miatt feladja a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körversenyt az egyik legnagyobb favoritnak tartott Steven Kruijswijk, illetve a Mitchelton-Scott  és a Jumbo-Visma teljes csapata.

Giro: Nibali szerint a hideg időjárás döntheti el a versenyt

Vincenzo Nibali szerint a szokásostól eltérő, hideg idő jelentősen befolyásolhatja az olasz országúti körverseny végeredményét.

Giro: Guerreiro etapsikere; Valter az élmenőkkel jött meg

Ruben Guerreiro szökésből nyerte meg vasárnap a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny 9. szakaszát, amelyen a portugál Joao Almeida előnye csökkent összetettben. Valter Attila az élmenőkkel célba érve 18. lett – írja az MTI.

Giro: Dowsett szökésből nyert szakaszt, Valter a 23.

A brit Alex Dowsett nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny nyolcadik szakaszát, amelyen a portugál Joao Almeida megtartotta első helyét az összetettben, Valter Attila a 23. pozícióban ért célba, ami eddigi legjobbja.

Giro d'Italia: koronavírus-fertőzés miatt visszalépett Simon Yates

Koronavírus-fertőzés miatt visszalépett a Giro d'Italia kerékpáros-körversenytől a brit Simon Yates.

Giro: ha sprint, akkor Démare – újabb szakaszt nyert a francia

Arnaud Démare már a harmadik sprintbefutót nyerte a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körversenyen. Az oldalszél által nehezített hetedik szakaszon Joao Almeida megtartotta első helyét összetettben, míg Valter Attila a 72. pozícióban ért célba – írja az MTI.

Giro: Valter Attila eddigi legjobb szakaszát teljesítette

A francia Arnaud Démare második részsikerét aratta csütörtökön a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny hatodik szakaszán, amelyen a portugál Joao Almeida megőrizte első helyét összetettben. Valter Attila a főmezőnnyel a 29. helyen ért célba, ami eddigi legjobb helyezése.

Giro: kiengedték a kórházból a helikopter miatt bukó olaszt

Elhagyhatta a kórházat Luca Wackermann, aki a Giro d’Italia kerékpáros körverseny keddi szakaszán bukott hatalmasat.

Giro: Ganna meglepetésre nyert, Valter javított összetettben

Az olasz Filippo Ganna nagy meglepetésre már a második szakaszgyőzelmét aratta a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körversenyen a szerdai, ötödik szakasz megnyerésével. A portugál Joao Almeida megőrizte első helyét összetettben, Valter Attila a 33. helyen tekert be – számolt be róla az MTI.

Giro d'Italia: helikopter okozott súlyos balesetet

Egy helikopter okozta léghullám miatt a pályára került akadályban bukott és szenvedett súlyos sérüléseket a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny keddi negyedik szakaszán a Vini Zabu-KTM csapat két versenyzője.