Tour de France: a kedden nagyot bukó címvédő ott lesz a viadalon

Geraint Thomas országúti kerékpáros keddi bukása után szerdán közölte, hogy jól van, és indul a július 6-án rajtoló Tour de France-on.

Kerékpár: a Tour de France címvédője nagyot bukott Svájcban

Bukás következtében feladta a svájci kerékpáros-körversenyt Geraint Thomas, a július 6-án kezdődő Tour de France címvédője.

Giro: a címvédő Froome és a Tour-győztes Thomas sem indul

A címvédő Chris Froome és a Tour de France-győztes Geraint Thomas sem indul a Giro'd Italia országúti kerékpáros körversenyen.

BBC: Hamiltont megelőzve lett az év sportolója a Tour-győztes

A francia kerékpáros körverseny bajnokát, Geraint Thomast választották az év sportolójának a brit közszolgálati műsorszolgáltatónál, a BBC-nél.

Nagy-Britannia: legyőzték Hamiltont az év sportolója választáson

A férfiaknál a kerékpáros Geraint Thomas, míg a nőknél az atléta Dina Asher-Smith lett Nagy-Britanniában az év sportolója.

Tour de France: ellopták a győztes trófeáját

Ellopták a brit Geraint Thomas trófeáját, amelyet az idei Tour de France országúti kerékpáros körverseny megnyeréséért kapott.

Kerékpár: a Tour de France-győztes hosszabbított csapatával

Három évvel meghosszabbította az esztendő végén lejáró kontraktusát a Sky kerékpáros csapatával Geraint Thomas, aki idén megnyerte a Tour de France-t.

Kerékpár: Froome és Thomas sem áll rajthoz a vb-n

Geraint Thomas, az idei Tour de France győztese, valamint Chris Froome, a Francia körverseny négyszeres bajnoka sem áll rajthoz a szeptember végi országútikerékpáros-világbajnokságon.

Kerékpár: Thomas és Froome is ott lesz a brit vb-csapatban

Az idei Tour de France-győztes Geraint Thomas, valamint Chris Froome, a francia körverseny négyszeres bajnoka is rajthoz áll a szeptemberi országúti kerékpáros-világbajnokságon.

Vuelta: a címvédő és a friss Tour-győztes sem indul

A címvédő Chris Froome és a friss Tour de France-győztes Geraint Thomas sem indul az idei spanyol országúti kerékpáros-körversenyen, a Vuelta a Espanán.

Kerékpár: csapatot válthat a Tour de France idei győztese

A CCC lengyel kerékpáros csapat ajánlatot tett a friss Tour de France-győztes Geraint Thomasnak.

Geraint Thomas: Majd talán hetvenévesen, egy kocsmában ülve…

A Team Sky egyik brit kerékpárosa nyerte meg az idei Tour de France-ot, amiben nincs semmi meglepő, ám ezúttal nem a négyszeres győztes Chris Froome ért révbe, hanem Geraint Thomas. A walesi már 32 éves, élete nagy részét a sportágban töltötte, sikerekből is bőven kijutott neki, az egyszeri ember számára azonban viszonylag ismeretlen lehet.

Tour de France: Geraint Thomas először nyerte meg a versenyt

A brit Geraint Thomas nyerte meg a 105. Tour de France országúti kerékpáros-körversenyt.

Tour de France: Tom Dumoulin nyerte meg az időfutamot

Tom Dumoulin volt a leggyorsabb a Tour de France utolsó előtti, 20. szakaszán szombaton, míg Geraint Thomas megőrizte első helyét összetettben, ezzel szinte biztos, hogy megnyeri a francia országúti kerékpáros-körversenyt.

Tour de France: Roglic nagyot ment, Thomason maradt a sárga

A szlovén Primoz Roglic nyerte meg a Francia kerékpáros-körverseny (Tour de France) 19. szakaszát. Az összetett versenyben vezető Geraint Thomas a második helyen ért célba, így a jóváírásnak köszönhetően növelte az előnyét Tom Dumoulinhez és csapattársához, a címvédő Chris Froome-hoz képest.

Tour de France: Dumoulin megelőzte Froome-ot

A kolumbiai Nairo Quintana nyerte meg a Tour de France 17. szakaszát. Az összetett versenyben vezető Geraint Thomas növelte előnyét, miközben Tom Dumoulin feljött a második helyre, megelőzve a címvédő Chris Froome-ot.

Tour de France: megmozdult az állóvíz, Thomas sárgában

A brit Geraint Thomas nyerte meg a Tour de France 11. szakaszát, és a brit kerékpáros összetettben is átvette a vezetést.

Tour de France: azt hitte, hogy megnyerte a szakaszt

A kolumbiai Rigoberto Urán nyerte meg a Tour de France 9. szakaszát, amelyen az összetettben vezető Chris Froome elvesztette legfőbb segítőjét, a bukás miatt a versenyt feladó Geraint Thomast.

Tour de France: Kittel már tíz szakaszgyőzelemnél jár

A német Marcel Kittel nyerte a Tour de France második szakaszát, ezzel már tíz etapsikernél tart összesen a Francia kerékpáros-körversenyen. Összetettben továbbra is a brit Geraint Thomas áll az első helyen.

Tour de France: Thomasé a sárga trikó a nyitány után

Geraint Thomas, a Team Sky versenyzője nyerte meg a 104. Tour de France országúti kerékpáros-körverseny nyitó szakaszát, így ő viselheti vasárnap az összetettben élen állónak járó sárga trikót.