Damien Duff: Kicsit Gera Zoltán szurkolója voltam

A világhírű ír válogatott játékos, a Chelsea korábbi kétszeres bajnoka, Damien Duff a Nemzeti Sportnak beszélt a megcsodált Gera Zoltánról, valamint arról is, miért nem maradt annak idején Londonban.

Válogatott: edzés megfogyva, naplementében Telkiben

Bár mindenki megérkezett Telkibe, akit Marco Rossi szövetségi kapitány behívott a magyar labdarúgó-válogatottba a görögök és az észtek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre, csak a keret egy része futott ki a pályára a hétfő délutáni edzésen. Az idilli képhez a naplemente is hozzájárult, a soron következő találkozókat azonban a gólok tennék széppé. 

Videó: az az ollózás… – Gera Zoltán még mindig zseniális

A Ferencváros labdarúgócsapatának csütörtöki edzésén Gera Zoltán másodedző is beállt a játékosok közé, akik a bemelegítés után lábteniszmeccseket vívtak egymással. A 39 éves Gera ollózós mozdulatai még mindig élményszámba mennek, de Davide Lanzafame kivitelezéseiben sem lehet sok hibát találni. A FradiMédia videói!

Válogatott: Marco Rossival látszik, mit akarunk játszani – Stieber Zoltán

A magyar labdarúgó-válogatott péntek reggel elutazott Tamperébe, ahol a finnek ellen kezdi meg szereplését a Nemzetek Ligájában. Mielőtt a csapat repülőgépre szállt volna, Gera Zoltán – immár edzői szerepkörben – és Stieber Zoltán beszélt a sajtónak a felkészülésről és a szombati mérkőzésről. 

Válogatott: külön edzések, új étrend – két év után újra meghívó

A magyar válogatott Marco Rossi szövetségi kapitány irányításával már gőzerővel készül Telkiben a finnek és a görögök elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre. Az NSO Tv stábja a csaknem kétéves kihagyás után ismét kerettag Kalmár Zsolttal beszélgetett arról, hogyan küzdötte vissza magát a nemzeti csapatba. Elmondta, hogy szerinte mi a titka Rossi sikereinek, illetve azt is meg tudtuk tőle, pontosan mit is csinál Gera Zoltán a szakmai stábban. A 23 játékos fogadkozik: a finnek és a görögök ellen is a három pont megszerzése a cél.

MLSZ: Dárdai, Nyilasi és Lőw is a szövetség új testületében

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) új szakmai bizottságot állított fel, melynek feladata az lesz, hogy összehangolja a továbblépéshez szükséges szakmai folyamatokat – adta hírül a szövetség a hivatalos honlapján.

Válogatott: Marco Rossi és Gera Zoltán első edzése – videó

Marco Rossi szövetségi kapitány megtartotta első edzését a Finnország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre készülő magyar válogatottnak. A szakmai stábban ott volt Gera Zoltán is. Az átmozgató tréning első negyedórájába az NSO Tv stábja is betekintést nyerhetett, nézze meg az erről készült video-összeállítást!

Gera Zoli nem tűnik el – beírta magát a nagyok közé

„Másolta” Albert Flóriánt, de nem érte be Nyilasi Tibort. Százig nem jutott el, ám megkoronázta pályafutását a 2016-os Európa-bajnokságon. Az a Portugália elleni szépségdíjas gól... Az 5. résszel zárjuk a Gera Zoltán pályafutását felelevenítő, a Harkánytól a Fulhamig című sorozatunkat.

NS Hosszabbítás: Magyar Játékok? Miért is ne?!

A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás-mellékletből ajánljuk.

Gera Zoltán: Tudom, hogy nem Isten akarta így

Gólt lőtt Király Gábornak, lenyűgözte Roy Hodgsont, aztán Alessandro Del Pierót és egész Európát. A temérdek sérülés sem tántorította el a hitétől, tudva, aki az Úrban bízik, annak ereje megújul...

NS Hosszabbítás: A hit erejével – Gerától Balczón át Koltayig

A Nemzeti Sport szombati mellékletéből ajánljuk.

Csúcskategória – Gera Zoltán a Premier League sztárjai között

Miután Gera Zoltán 2004-ben megnősült, az angol Premier League-be szerződött, ahol zseniális megoldásai, gyorsan utat törő tehetsége mellett a humorérzéke is sokszor kisegítette. És a „Nagy menekülés” után a szezon álomcsapatába is bekerült – íme, sorozatunk harmadik része!

FTC: Nincs messze az idő, amikor Gera a kispadon ülhet – Doll

Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője a Borsnak arról beszélt, mi lesz a néhány hete visszavonult Gera Zoltán szerepköre a zöld-fehérek edzői stábjában.

A legjobbakat pécézik ki – Gera Zoltán az FTC-ben

Pécsről a Ferencvároshoz szerződött, amellyel aztán két bajnoki címet és két kupagyőzelmet ünnepelhetett. Megszerette Csank János és talán az újpesti tábor is… Íme, a Gera Zoltán pályafutását bemutató sorozatunk 2. része.

Válogatott: Gera lesz az egyik legfontosabb segítőm – Marco Rossi

Büszkén és boldogan várja azt a pillanatot, amikor ténylegesen is megkezdheti a munkát a válogatott élén, nyilatkozta Marco Rossi szövetségi kapitány, akivel a Magyar Labdarúgó Szövetség készített videointerjút.

Válogatott: Rossi munkába állt, Gera is bekerült a stábjába

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya hivatalosan is munkába állt – olvasható az mlsz.hu-n. Az olasz szakember csütörtök estig még az Európa-ligában szereplő DAC vezetőedzői feladatait látta el, de emellett természetesen a magyar nemzeti együttessel kapcsolatos információkat is elkezdte gyűjteni. A megalakult szakmai stáb tagjai szombaton már a helyszínen tekintik meg az NB I mérkőzéseit.

A leghosszabb út – így indult Gera Zoltán karrierje

Visszavonult az elmúlt másfél évtized legjobb magyar labdarúgója, Gera Zoltán, akinek tanulságos életútjában szinte népmesei fordulatok követték egymást. Hogy miként vált a csavarlazítóval szipuzó csellengőből az egyetlen magyar futballistává, aki Európa-liga-döntőt játszott, s aki a 2016-os Európa-bajnokság legszebb gólját szerezte? Új sorozatunkból megtudhatja!

NS Hosszabbítás: A Harkánytól a Fulhamig – itt a Gera-sorozat!

A Nemzeti Sport szombati számában megjelenő Hosszabbítás-mellékletből ajánljuk.


HIRDETÉS