Magyar futballkörkép a Puskás Arénában

Az új Puskás Aréna számos látványos részlete közül eddig kevés figyelmet kapott a maga nemében különleges fotógyűjtemény, amely szinte teljes egészében betakarja az úgynevezett skyboxok, az exkluzív páholyok mögötti folyosó falát. A magyar labdarúgás története elevenedik itt meg, száznál is több, egységes stílusban újraalkotott fényképen, közülük jó néhányat ezúton mutatunk be olvasóinknak – a magyar sajtóban elsőként.

U21: Banó-Szabó Bencének rosszulestek a szurkolók bántó szavai

Az osztrákok elleni felkészülési mérkőzésen sem jött össze a győzelem az U21-es labdarúgó-válogatottnak, hiába teremtettek remek hangulatot a magyar szurkolók a Puskás Arénában. Az 1–0-ra elvesztett meccs után Demjén Patrik beszélt az NSO Tv-nek a vegyes érzelmeiről, míg Banó-Szabó Bencének a vereség mellett néhány drukker bántó szavai is rosszulestek. 

U21: Gera szerint a kerettagoknak többet kellene játszaniuk a klubcsapataikban

Hat meccs, két döntetlen, négy vereség – ez az eddigi mérlege Gera Zoltánnak az U21-es labdarúgó-válogatott élén. Hiába látogatott ki csaknem 12 ezer szurkoló a Puskás Arénába az osztrákok elleni felkészülési mérkőzésre, a hazai Eb-re készülő korosztályos csapatunk ezúttal sem ünnepelhetett győzelmet. Így nem csoda, ha a szövetségi edző arról beszélt az NSO Tv-nek, hogy a jövőben változtatásokra van szükség. 

U21: vereség Ausztriától a Puskás Arénában

Magyarország U21-es labdarúgó-válogatottja a Puskás Arénában fogadta felkészülési mérkőzésen Ausztriát. Gera Zoltán szövetségi edző csapata továbbra is nyeretlen maradt, mert a jobban játszó osztrákok egy góllal nyertek.

Továbbra is nyeretlen Gera Zoltán csapata, osztrák győzelem a Puskás Arénában

Magyarország U21-es labdarúgó-válogatottja a Puskás Arénában fogadta felkészülési mérkőzésen Ausztriát. Gera Zoltán szövetségi edző csapata továbbra is nyeretlen maradt, mert a jobban játszó osztrákok egy góllal nyertek.

U21: több mint tízezren lesznek este a Puskás Arénában

A magyar U21-es labdarúgó-válogatott hétfő este Ausztriával játszik felkészülési mérkőzést a Puskás Arénában. Az MLSZ legfrissebb Facebook-bejegyzése szerint várhatóan 12 ezer ember látogat ki az új létesítménybe.

Válogatott: mosolygós Gera, elérzékenyült Rossi, Puskás-élőkép – galéria!

Mint ismert, Uruguay 2–1-re legyőzte Magyarországot a Puskás Aréna stadionavatóján. Ezúttal a találkozóról készült legjobb képeket mutatjuk be.

U21: Gera Zoltán csapata döntetlent játszott az északírekkel

Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott Észak–Írországban, ezzel Gera Zoltán öt mérkőzés után még nyeretlen a korosztályos együttes szövetségi edzőjeként.

Válogatott: portréfilm készült a búcsúzó Gera Zoltánról

A tavaly visszavonult, 97-szeres válogatott Gera Zoltán hivatalosan a Puskás Aréna avatóján, a pénteki Magyarország–Uruguay mérkőzésen búcsúzik a címeres meztől. A film csütörtökön, a válogatott edzése előtt kerül adásba. A tréninget 16.30 és 17.15 között élőben közvetíti az M4 Sport, amely bemutatja az új arénát is.

U21: C. Ronaldo sem volt 20 évesen világklasszis – Gera

Bár Gera Zoltánnal kapcsolatban most mindenki a Puskás Aréna stadionavató-mérkőzéséről beszél, a 97-szeres válogatott korábbi labdarúgónak fontos feladata van közben: Észak-Írország és Ausztria ellen is pályára lép csapata, a részben hazai rendezésű, 2021-es U21-es Európa-bajnokságra készülő korosztályos válogatott. A vezetőedző mellett Banó-Szabó Bencével beszélgettünk Telkiben.

Válogatott: Nem vagyok olyan állapotban, hogy a világ egyik legjobbja ellen játsszak – Gera

Marco Rossi szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott hétfői sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy Gera Zoltán nem fog pályára lépni a Puskás Aréna nyitómérkőzésén, a csapat viszont a 97-szeres válogatott játékosnak ajánlja a találkozót. Kedden Telkiben jártunk az U21-es válogatott edzésén, ahol a már szövetségi edzőként dolgozó Gerát megkérdeztük arról, miért nem lép pályára pénteken.

Gera: Érzelemdús este vár rám, de feszültség nincs bennem

A 97-szeres válogatott Gera Zoltán nem tudja, hogyan viseli a búcsúztatását, az Uruguay elleni mérkőzésen a Puskás Arénában felszabadult játékot vár, míg az U21-es válogatottat végre győzelemre vezetné.

U21-es válogatott: több ezer jegy elkelt már a Puskás Arénába

Mint arról korábban beszámoltunk, péntektől lehet jegyeket vásárolni az U21-es labdarúgó-válogatott Ausztria elleni felkészülési mérkőzésére az új Puskás Arénába. A Nemzeti Sport Online információi szerint egy nap alatt több ezer jegy elkelt már a találkozóra.

U21: péntek reggeltől lehet jegyet venni a Puskás Arénába

A magyar A-válogatott november 15-i, Uruguay elleni mérkőzése után három nappal, november 18-án, 19.00 órától az U21-es válogatott is felavatja az új Puskás Arénát.

U21: a vajdasági Szőke Adrián is Gera Zoltán keretében

Gera Zoltán kijelölte az U21-es válogatott keretét a november 14-i, északírek elleni és a november 18-i, Ausztria elleni felkészülési mérkőzésre – adta hírül az mlsz.hu.

U21: újabb meccs a Puskásban, Gera edzőként is visszatér!

A Magyar Labdarúgó-szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint az U21-es válogatott a Puskás Arénában lép pályára november 18-án.