Honvéd: az új tulajdonosok elvitték Hemingwaynek a kupaezüstöt – videó

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd új tulajdonosai szép gesztust téve átadták a kupaezüstöt George F. Hemingwaynek.

Honvéd: Nagy név a vezetőségben; mostantól pénzért is igazolhatnak

A Budapest Honvéd labdarúgócsapatának új tulajdonosai, a Metalcom-csoport, illetve a Reditus Equity Zrt. képviselői csütörtökön megtartották az első sajtótájékoztatójukat. Az esemény után az NSO Tv Bozó Zoltánnal készített interjút, aki vázolta, milyen elvek mentén szeretnék irányítani a klubot, beszélt a vezetőség várható összetételéről is.

Honvéd: Hemingway személyesen köszönt el a játékosoktól – videó

George F. Hemingway a tőle megszokott stílusban köszönt el a Budapest Honvéd NB I-es labdarúgóitól és az élvonalbeli együttes szakmai stábjától. A kispesti klubot eladó üzletember sok humort csempészett búcsúbeszédébe, melynek végén sok sikert kívánt a csapatnak, s bemutatta Lóránth Zoltánt, az új tulajdonos képviselőjét. Az alábbi videóban Nagy Gergő és Supka Attila is nosztalgiázott. Íme, Hemingway búcsúja!

Honvéd: az új tulajdonos a Vidi, Fradi kettőssel akar versenyezni

A Ferencvárossal és a Mol Vidivel is versenyképes csapatot szeretne a Budapest Honvéd új tulajdonosa. Az InfoRádiónak adott exkluzív interjúban Bozó Zoltán elmondta: a mostaninál nagyobb költségvetést terveznek, ezért újabb forrásokat készülnek bevonni a kispesti klub működésébe.

Honvéd: A magyar focinak sok baja van, de vannak nagyon szép dolgok – utolsó Hemi-vlog

Utoljára jelentkezett be videoblogjában George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa, aki hétfőn hivatalosan is bejelentette, eladta a kispesti klubot.

„Én nem érdemelnék szobrot?” – búcsú Hemingway-idézetekkel

A Bp. Honvéd eddigi tulajdonosa, George F. Hemingway 2006-ban mentette meg a csőd szélén álló klubot, és 2007-ben ő alapította meg a csapat utánpótlását képező Magyar Futball Akadémiát. A távozását ma bejelentő Hemingway időszakában kétszer Magyar Kupát, egyszer bajnokságot nyert a csapat. A sikerek mellett hangzatos nyilatkozatok is végigkísérték kispesti időszakát. Lássunk ezek közül néhányat a legutóbbi évekből...

Honvéd: a Metalcomhoz tartozó Reditus Equity Zrt. megvette a klubot – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online egy héttel ezelőtti információi: az új tulajdonosi kör hivatalos közleményben tudatta, a Metalcom csoporthoz tartozó befektetőcég, a Reditus Equity Zrt. megvásárolta a Honvéd Futball Club Kft. százszázalékos üzletrészét. 

Honvéd: „Már ideje volt!” „A bizonytalanba megyünk” – szurkolók az eladásról

Amint arról a múlt héten a Nemzeti Sport Online elsőként beszámolt, a Bp. Honvéd labdarúgócsapatának tulajdonosa, George F. Hemingway előrehaladott tárgyalásokat folytatott a klub eladásáról a metALCOM Zrt.-hez közeli cégcsoporttal, és hétfőn hivatalosan is bejelentették a klub eladását. Az NSO Tv a szombati bajnoki előtt a kispesti szurkolókat faggatta, mit szólnak a küszöbön álló tulajdonosváltáshoz.

Honvéd: újra tárgyaltak, a jövő héten bejelenthetik az eladást

A Nemzeti Sport Online információi szerint a leendő új tulajdonosi kör képviselői pénteken a Bp. Honvéd akadémiáján találkoztak George F. Hemingwayjel, a klub tulajdonosával, és újabb egyeztetést folytattak a kispesti NB I-es labdarúgóklub megvásárlásáról.

Honvéd: Hemingway nem tagadta, hogy eladja a klubot

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában reagált a Nemzeti Sport Online értesülésére, miszerint eladja a kispesti futballcsapatot.

Honvéd: lefektették az új Bozsik Stadion alapkövét

Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és George F. Hemingway, a Budapest Honvéd labdarúgócsapat tulajdonosa csütörtök délben lerakta az új Bozsik Stadion alapkövét.

Honvéd: fontos szponzor érkezik a klubhoz, szerdán bejelentik

George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa hetente jelentkező videoblogjában elárulta, szerdán új szponzor érkezik a kispesti együtteshez.

Honvéd: az új játékos nem haragszik Dárdaira, még a gyerekeit is ismeri

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd kedden sajtótájékoztatón mutatta be harmadik téli szerzeményét, a tunéziai válogatott Enisz Ben-Hatirát. A 30 éves támadó középpályás beszélt a fizikai állapotáról és megnevezte, hogy ki volt a legjobb játékos, akivel a Bundesligában együtt futballozott. Arra a kérdésre is válaszolt, haragszik-e Dárdai Pálra amiatt, hogy egyik csapattársával való összeszólalkozása miatt neki kellett távoznia a Herthától.

Honvéd: „Megmondtam Lanzafame árát a Fradinak, fölmosták az embert a padlóról”

Megtartotta a tavaszi szezon előtti sajtótájékoztatóját a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd csapata, mely során bemutatkozott a klub két új szerzeménye, a grúz Zakaria Beglarisvili és az algériai Mohamed Mezgrani is. George F. Hemingway tulajdonos beszélt Gróf Dávid és Holender Filip jövőjéről, valamint felelevenített egy vicces történetet Davide Lanzafame eligazolásával kapcsolatban.

Honvéd: „Nem tudunk 500 ezer eurós játékost venni, mint a Fradi és a Vidi”

A Budapest Honvéd labdarúgócsapatának elnöke és tulajdonosa, George F. Hemingway a Digi Sport Reggeli Start című műsorában vezetett videóblogjában a téli átigazolási piacról, a kispestieknél várható változásokról beszélt.

Honvéd: a Magyar Futball Akadémia maga Óz, a csodák csodája

Csütörtökön hivatalosan is átadták a Budapest Honvéd labdarúgóklub Magyar Futball Akadémiájának új utánpótlásközpontját. Az ünnepélyes megnyitón Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, és George F. Hemingway, a kispesti egylet tulajdonosa mondott beszédet.