Libertadores-kupa: Genova felajánlotta stadionját a visszavágóra

Genova városa felajánlotta, hogy rendezzék meg stadionjában a Libertadores-kupa döntőjének visszavágóját, amelyen az argentin River Plate a nagy rivális Boca Juniorst fogadná.

Serie A: megvan, mikor pótolják a két elhalasztott meccset

A Sampdoria–Fiorentina mérkőzést szeptember 19-én, az AC Milan–Genoa találkozót pedig október 31-én pótolják az olasz labdarúgó-bajnokságban.

Serie A: két bajnoki már biztosan elmarad a nyitó fordulóban

Az egész világot megrázta az olaszországi Genovában történt hídkatasztrófa, amelyben összeomlott a Polcevera-viadukt az A10-es autópályán, és a tragédia – eddig – hivatalosan 39 emberéletet követelt, de még további 10-20 személyt eltűntként keresnek a hatóságok és a mentőalakulatok. A tragédia miatt két olasz élvonalbeli bajnoki elhalasztása már biztos, de az sem lehetetlen, hogy a teljes első fordulót későbbre halasztják.

Serie A: most nem szólt közbe az eső, iksz a városi derbin

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 24. fordulójából a heves esőzés miatt elhalasztott találkozón a Sampdoria 1–1-es döntetlent játszott a Genoával a városi derbin. A tabellán így mindkét genovai együttes megelőzte az Internazionalét.

A fáraó átka - Eto’ót figyelmeztették, különös kastélyra csapott le

Samuel Eto’o kezd berendezkedni, a télen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Sampdoriához szerződő kameruni már házat is talált magának Genova közelében, ám könnyen lehet, mellényúlt…

Videó: pazar Genoa-gólok - az edző is a kapu mögött ünnepelt

Mint beszámoltunk róla, a Genoa labdarúgócsapata szép gólokkal 3–0-ra győzött a Serie A 3. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén városi riválisa, a Sampdoria ellen. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!

Pontszerzés reményében: Loki-Samp

Nem kívánom a kedélyeket ,,most vagy soha” állapotig fűteni, de az megállapítható, hogy ennél jobbkor nem találkozhatnánk a genovai alakulattal....

A szerb maffia pénzelte a huligánokat

Szerb sajtóértesülés szerint kábítószer-kereskedők finanszírozták a kedden félbeszakadt Olaszország–Szerbia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn randalírozó huligánokat.

Elfogták Ivant, a genovai „fekete embert”

A olasz sportújságok internetes oldalai szerda reggel fő hírként közlik a szerb ultrák vezérének éjszakai elfogását. Az olasz rendőrség egy turistabusz csomagtartójában találta meg a sajtó által „fekete embernek” elkeresztelt, tetovált férfit a vendég szurkolók randalírozása miatt kedden félbeszakadt Olaszország–Szerbia labdarúgó Eb-selejtező után.

Serie A: a hajrában verte meg a Genoa a Cagliarit

Az olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 28. fordulójában a Genoa egy 85. percben szerzett fejes góllal győzte le a Cagliarit.

Olaszország: Razzia Genovában, hat letartóztatás

Hat embert állítottak elő Genovában, a két hónappal ezelőtti bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt történtekkel összefüggésben tartott razzia során.