Kerékpár: Pelikán nyerte meg a Gemenc Nagydíj szombati futamát

Pelikán János sikerét hozta a 45. Alisca Bau Gemenc Nagydíj nemzetközi országúti kerékpárosverseny szombaton.

Kerékpár: Valter Attila nyert pénteken a Gemenc Nagydíjon

Valter Attila győzött a 45. Alisca Bau Gemenc Nagydíj nemzetközi országúti kerékpáros versenyen pénteken.

Kerékpár: száz induló a 43. Gemenci Nagydíjon

Tizenhat csapat száz versenyzője áll rajthoz a 43. Alisca Bau Gemenc Nagydíj nemzetközi kerékpárversenyen, amelyet május 25-tõl 27-ig rendeznek meg Szekszárdon.

Kerékpár: magyar győzelem a Gemenci Nagydíj utolsó etapján

Kusztor Péter nyerte meg a Sygnus 42. Gemenci Nagydíj kerékpárverseny vasárnapi záró szakaszát, míg összetettben Lovassy Krisztián a második helyen végzett.

Kerékpár: rekordszámú induló a Gemenci Nagydíjon

Minden eddiginél többen, százhatvanan állnak rajthoz a Sygnus 42. Gemenci Nagydíj kerékpárversenyen, amelyet május utolsó hétvégéjén rendeznek Szekszárdon és Pakson.

Kerékpár: Holló Botond a legjobb magyar az első napon

A 17. helyen célba érő Holló Botond volt a legjobb magyar a Szekszárdon és környékén zajló Gemenci Nagydíj elnevezésű országúti kerékpárverseny első szakaszán, amelynek során szombaton 123 kilométert teljesített a mezőny.

Kerékpár: 13. a legjobb magyar a Gemenc Nagydíj prológján

Legjobb magyarként Rózsa Balázs a 13. helyen végzett a 40. Gemenc Nagydíj kerékpárverseny nyitányán, a Szekszárdon rendezett 1450 méteres egyéni időfutamban.

Kerékpár, Gemenci Nagydíj: Rida nyert, Lovassy második

Cador Rida nyerte meg a Szekszárdon és Tolna megye útjain rendezett 39. Gemenci Nagydíj nemzetközi kerékpáros versenyt. A csapatversenyben az Utensilnord-Ora24.eu végzett az első helyen.

Kerékpár, Gemenci Nagydíj: Rida tarolt a második etapon

A mezőny egyetlen interkontinentális csapata, az Utensilnord-Ora24.eu versenyzője, Cador Rida nyerte meg a második szakaszt a Szekszárdon és Tolna megye útjain zajló Gemenci Nagydíj országúti kerékpárversenyen.

Kerékpár, Gemenci Nagydíj: Dér Zsolté az első szakasz

Dér Zsolt nyerte meg az első szakaszt a 39. Gemenci Nagydíj országúti kerékpárversenyen.

Kerékpár: a Tourt megjárt kerekes a Gemenci Nagydíjon

Annak ellenére, hogy nem UCI-bejegyzésű a verseny, egy neves kerekest is láthatnak a 39. Gemenci Nagydíj nemzetközi országúti kerékpáros körverseny nézői – hangzott el a május 18. és 19. között sorra kerülő viadal felvezető sajtótájékoztatóján Szekszárdon, a Bodri Pincészetben.

Kerékpár: Vígh Zoltán ezüstje a Gemenci Nagydíjon

A hagyományos villanyfényes kritériumversennyel zárult a 38. Gemenci Nagydíj, amelyen a magyarok közül a legjobb eredményt elérve Vígh Zoltán második lett.

Kerékpár: 11 ország versenyzőivel rajtol pénteken a Gemenci Nagydíj

Július 10-én és 11-én kerül megrendezésre hazánk egyetlen nemzetközi kategóriás, többnapos országúti versenye. A két szakaszos Alisca Bau 35. Gemenci Nagydíjra a szervezők 11 ország 119 kerekesét várják, akikre a gálával együtt mintegy 300 kilométer vár. A csapatok között a hazai élvonal mellett négy kontinentális gárda és a szerb nemzeti válogatott is rajthoz áll. Az összdíjazás meghaladja a 2 millió forintot.

Kerékpár: olasz szakaszgyőzelem a Gemenci Nagydíjon

Az olasz Domenico Loria nyerte az Alisca-Bau 34. Gemenci Nagydíj kerékpárverseny első országúti szakaszát, a Kaposvár és Szekszárd közötti 171 km-es versenyt.