A Real Madrid csak kapott, az FC Barcelona csak adott

Újra itt a nyár, monszunos, viharveréses, szupercellás, nyaralás közben anyagi csődös, és a nemzetközi futballvilágban is végigsöpör menetrend szerint a pénzeső. Ez elől valahogy senki sem akar elrejtőzni, sőt… És hol van még a lubickolás vége?

Monaco: végleg megvették az Atlético portugál válogatott játékosát

A francia élvonalbeli AS Monaco bejelentette Gelson Martins szerződtetését. Az Atlético Madrid portugál labdarúgója 2024-ig írt alá.

Monaco: megszerezték az Atl. Madrid 20 milliós támadóját

A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Monaco kölcsönvette Gelson Martinst az Atlético Madridtól.

La Liga: 105 millió eurós kártérítést követelnek az Atléticótól

A Sporting CP továbbra sem adta fel, hogy pénzt kapjon a nyáron ingyen távozott portugál támadójáért, aki azután bontott szerződést a klubbal, hogy az előző évad végén huligánok támadtak rá és társaira az egyik edzésen.

Atlético: ingyen szerezték meg a portugál válogatott szélsőt

Az Atlético Madrid labdarúgócsapata hivatalos oldalán számolt be arról, hogy szerződtette Gelson Martinst, aki öt évre írt alá.

Man. City: 80 millió fontért jöhet az Eb-győztes és a tehetség?

Angol lapértesülés szerint Pep Guardiola a Sporting CP két játékosával, William Carvalhóval és Gelson Martinssal erősítené meg a PL-ben szereplő Manchester City keretét.