Gazdag: Annál a bajnoki címnél többet egy siker sem ad már nekem

„Rójuk a kilométereket, legyőzzük az akadályokat” – így kezdődik a kispesti szurkolók egyik dala. Velük együtt dúdolhatná ezt Gazdag Dániel is: a lassan egy évtizede a Honvéd kötelékébe tartozó középpályás gyerekfejjel több száz kilométerre került a szülői otthontól, hogy aztán számos akadályt leküzdve 23 esztendősen már magyar bajnoknak, válogatott kerettagnak, no és boldog családapának vallhassa magát.

Honvéd: Kosztával összekerültünk, és jöttek a nagy csínytevések – Gazdag

Mára már elképzelhetetlen nélküle a Budapest Honvéd összeállítása, és ez valószínűleg még jó darabig így marad, hiszen nemrég írt alá 3 éves szerződést a kispesti klubbal. Gazdag Dániel a 2017-es bajnokcsapatnak is tagja volt. Mindemellett fiatal kora (23) ellenére már büszke édesapa. Az NSO Tv videójában most elmeséli, hogyan került a kispesti akadémiára, miért nem lehetett ott lógni a tanórákról, hogyan ütötte el az időt Holender Filippel, amikor még nem tudott magyarul, illetve őszintén mesél arról: hogyan dolgozta fel, amikor 18 évesen rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála. Ha még többet szeretne megtudni róla, akkor keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém című mellékletében!

MK: Nem vagyok fáradt, vidéki parasztgyerekként jó géneket örököltem – Juhász

A Budapest Honvéd revansot venne a szezonbeli három vereségért, míg a Mol Vidi kupagyőzelemmel tenné fel az i-re a pontot: szombat este rendezik meg a labdarúgó Magyar Kupa döntőjét. A két vezetőedző, valamint Gazdag Dániel és Juhász Roland tartott sajtótájékoztatót – utóbbinak származása és a jövője is szóba került.

Válogatott: Rossi három fővel szűkítette a magyar keretet

Három fővel szűkítette az Azerbajdzsán és Wales elleni Európa-bajnoki selejtezőre kijelölt keretét Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az olasz tréner döntése értelmében a bő keret tagjai közül Bódi Ádámnak, Eppel Mártonnak és Gazdag Dánielnek nem kell csatlakoznia a csapathoz május 27-én.

Honvéd: a válogatott kerettag középpályás hosszabbított

Három évvel meghosszabbította szerződését a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvédnél Gazdag Dániel – adta hírül a klub hivatalos honlapján. A válogatott középpályás 2023 nyaráig kötelezte el magát a kispesti csapatnál.

Honvéd: N’Gog venné át a góllövő cipőt jövőre? Holender nem adná

Megszerezte a negyedik helyet és ezzel együtt az Európa-liga-selejtezőben való indulás jogát a Budapest Honvéd az NB I-ből kieső MTK ellen aratott 4–1-es győzelmével. Az NSO Tv videójában a boldog kispestiek közül a 16 találata révén a ferencvárosi Davide Lanzafaméval társgólkirályi címet szerző Holender Filip, a két gólt szerző David N'Gog, valamint Nagy Gergő és Gazdag Dániel is megszólal.

NB I: Gazdag szerint így nyerhetik vissza szurkolóik bizalmát; Király nem számolgat

Először szerzett vendégként három pontot a Haladás, amely 3–1-re  megverte a Bp. Honvédot a labdarúgó NB I 23. fordulójában. A mérkőzés után Gazdag Dániellel és Király Gáborral beszélgetett az NSO Tv stábja.

NB I: „Természetes, hogy összecsaptunk Lanzafaméval, ez teszi jobbá a meccset”

A csereként beálló Böde Dániel okos találatával nyert odahaza a Ferencváros a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó NB I tavaszi nyitányán. A kispesti csapatban először volt kezdő a 18 éves Szendrei Norbert, aki meglepő dolgot mondott arról, hogyan hatott rá a rangadó hangulata. Gazdag Dániel pedig a korábbi csapattársával, Davide Lanzafaméval való összecsapásokról is beszélt az NSO Tv-nek.

Honvéd: még az öltözőbe is bemehettünk – ilyen a Magyar Futball Akadémia

Novemberben nyitotta meg a kapuit a Magyar Futball Akadémia utánpótlásközpontja, amelyet – az új Bozsik-stadion építése miatt – már a Budapest Honvéd felnőttcsapatának labdarúgói is belaktak. A sajtó munkatársait a kispestiek két meghatározó játékosa, Nagy Gergő és Gazdag Dániel vezette körbe a létesítmény sikereket és ikonokat ábrázoló falai között. Még az NB I-es gárda öltözőjébe is bemehettünk.

NB I: Nehezen, de túltettük magunkat a BATE-n – Fiola

A Mol Vidi a szezonban másodszor is legyőzte a Budapest Honvédot a labdarúgó NB I-ben, ezúttal 2–0-ra. A mérkőzés után a győztes csapatból Fiola Attila, míg a vesztesből Gazdag Dániel értékelt az NSO Tv-nek. Emellett elmondták a véleményüket a válogatott Eb-selejtezős csoportbeosztásáról is.

Válogatott: újabb három sérült, Gróf Dávid a keretben

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján tette közzé, hogy az Észtország elleni csütörtöki mérkőzést újabb három játékos kénytelen kihagyni: Gazdag Dániel, Lovrencsics Gergő és Gulácsi Péter. Előbbi kettő sérüléssel bajlódik, utóbbi beteg lett. Egyetlen új futballista kapott meghívót: Gróf Dávid, a Budapest Honvéd kapusa.

Rossi: Böde és a súlyprobléma? Letépi magáról a cseremezt!

A minap interjút adott a Nemzeti Sportnak Marco Rossi, válogatottunk szövetségi kapitánya. Ebből korábban már idéztük, hogy mit mondott Dzsudzsák Balázs visszatéréséről, de az olasz szakember kérésünknek eleget téve néhány mondatban szót ejtett a további olyan játékosokról, akik először kaptak meghívót tőle, illetőleg megindokolta két futballista kimaradását is.

Válogatott: újabb honvédos kapott meghívót – a teljes keret

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) közzétette a válogatott 26 fős keretét az Észtország és Finnország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésekre. Kiderült, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány újabb Budapest Honvéd-játékosnak küldött meghívót: Gazdag Dánielnek. Rajta kívül Holender Filip és Holman Dávid sem lépett még pályára a nemzeti csapatban, de ők is ott vannak a keretben.

Bp. Honvéd: Batik és Gazdag is felépült, visszatérhetnek

Batik Bence és Gazdag Dániel is felépült a sérüléséből – számolt be róla a két labdarúgó klubja, az NB I-es Budapest Honvéd.

Honvéd: megvan a diagnózis Gazdag Dániel sérüléséről

Nem súlyos a sérülése Gazdag Dánielnek, aki kihagyta a Honvéd labdarúgócsapatának legutóbbi két mérkőzését.