Haladás: ismét válogatott meghívót kapott az FTC és PAFC által csábított légiós

Ismét meghívást kapott a bolgár labdarúgó-válogatottba Galin Ivanov, az NB I-es Haladás támadó középpályása – adta hírül a haladas.hu.

NB I: az FTC és a PAFC is vinné a Haladás légiósát – sajtóhír

Bolgár sajtóértesülések szerint egyáltalán nem biztos, hogy a Haladás kiesése esetén Galin Ivanov nem Magyarországon folytatja pályafutását. A sportal.bg arról ír, hogy az ötszörös bolgár válogatott támadó iránt a Ferencváros és a Puskás Akadémia is érdeklődik.

Haladás: első NB I-es gólja után válogatott meghívót kapott a légiós

Ismét meghívást kapott a bolgár labdarúgó-válogatottba Galin Ivanov, az NB I-es Haladás támadó középpályása – adta hírül a haladas.hu.

Az NB I versenyképes lett Kelet-Közép-Európában!

Az elmúlt hetekben egyre több cikk foglalkozott azzal és itt, az NSO piacelemzésében is téma volt, hogy ezen a télen a korábbi néhány átigazolási időszakhoz képest egyre értékesebb futballisták szerződtek az NB I-be. Úgy gondolom, aktív piaci szereplőként nekem is érdemes foglalkoznom a jelenséggel, megvilágítva az okokat, elgondolkodva a további előrelépési lehetőségeken – Paunoch Péter blogja, a játékosügynök szemével.

Haladás: négyszeres bolgár válogatott támadó érkezett

Ahogy azt korábban jeleztük, a labdarúgó NB I sereghajtója, a Haladás másfél évre szóló szerződést kötött a négyszeres bolgár válogatott támadó Galin Ivanovval. A 30 éves játékos a szombathelyi klub hatodik, egyben utolsó téli érkezője.

NB I: a Levszki is hívta, de a Haladást választotta a bolgár válogatott játékos – sajtóhír

Helyi sajtóértesülések szerint a négyszeres bolgár válogatott Galin Ivanov a labdarúgó NB I-ben sereghajtó Haladásban folytatja pályafutását. A 30 esztendős támadó középpályást a szófiai Levszki is csábította, de ő a szombathelyi klub ajánlatát fogadta el. A bolgár média úgy tudja, Ivanov másfél évre szóló szerződést köt a Haladással, amelynél 500 ezer eurót (több mint 160 millió forintot) kereshet.