NL: hiába nyertek a görögök, a finnek a csoportelsők

Bár Görögország 1–0-ra legyőzte a finneket a Nemzetek Ligája C-divíziójának 2. csoportjában, utóbbiak számára ez is elegendőnek bizonyult a kvartett első helyéhez.

NL: honosították a Benfica német U-válogatott kapusát a görögök

A Görög Labdarúgó-szövetség közlése szerint a FIFA hivatalosan is engedélyezte, hogy a korábbi német utánpótlás-válogatott kapus, Odiszeasz Vlahodimosz a jövőben a görög felnőttválogatottban szerepeljen.

Vb 2030: román-bolgár-görög-szerb pályázat a láthatáron

Románia, Bulgária, Szerbia és Görögország közös pályázatot ad be a 2030-as labdarúgó-világbajnokság megrendezésére – a hírt Szerbia elnöke jelentette be az újságíróknak.

Légiósok: Karrier szempontjából megéri Görögországot választani – Megyeri

Jelenleg három honfitársunk futballozik a görög Szuperligában, amely megsínylette a világválságot, az utóbbi idény tapasztalatai alapján mégis jó választás lehet a magyar játékosok számára.

NL: menesztették a görög kapitányt, megvan az utód

A korábbi sajtóhíreknek megfelelően a gyenge eredmények miatt menesztették posztjáról Michael Skibbét, a magyarokkal azonos Nemzetek Ligája-csoportban szereplő görög labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.

NL: Pukki megsérült, de Finnország hibátlan maradt

Egészen elképesztő sorozatot mondhat magáénak a finn labdarúgó-válogatott, amely negyedik mérkőzését is megnyerve hibátlan teljesítménnyel áll a Nemzetek Ligája C-divíziójának 2. csoportjában.

Válogatott: Orbán kapta a legjobb osztályzatot olvasóinktól

A Görögország–Magyarország (1–0) Nemzetek Ligája-mérkőzés után arra kértük a Nemzeti Sport Online olvasóit, hogy értékeljék a válogatott játékosok teljesítményét. A legjobb osztályzatot a debütáló Willi Orbán érdemelte ki (7.2), rajta kívül senkinek sem jutott hetes fölötti átlag. A kezdőcsapat tagjai közül Szalai Ádám kapta a leggyengébb értékelést.

Válogatott: a görögök kapitánya Willi Orbánt dicsérte

A Nemzetek Ligája C-divíziójának 2. csoportjában a görög labdarúgó válogatott 1–0-ra legyőzte a magyar válogatottat. A mérkőzés után a görögök szövetségi kapitánya, Michael Skibbe, valamint az AEK Athén középpályása, Anasztasziosz Bakaszetasz értékelte a mérkőzést.

Válogatott: Lőw is sokat tett azért, hogy Orbán minket válasszon

Willi Orbán sorsa már korábban eldőlhetett volna, a 25 éves védő azonban sokáig bízott a német, sőt a lengyel válogatottságban is, végül mégis a magyarokat választotta. Ebben szerepe lehetett Lőw Zsoltnak, a PSG magyar másodedzőjének is, aki korábbi csapatában, az RB Leipzigben éveken át együtt dolgozott a hátvéddel, és – amint azt a DIGI Sport híradójának elárulta – próbálta Orbánt a magyar válogatott irányába terelni.

Válogatott: Rossi azt mondta, mutassam meg, mire vagyok képes – Orbán

A Görögország–Magyarország (1–0) Nemzetek Ligája-mérkőzés után a magyar csapatban debütáló Willi Orbán nyilatkozott Athénban a Nemzeti Sport Online-nak. Az RB Leipzig védője azt is elárulta, tanult-e további magyar szavakat az utóbbi néhány napban.

Válogatott: értékelje a mieink görögországi teljesítményét!

A Görögország–Magyarország (1–0) Nemzetek Ligája-mérkőzés után értékelje a mieink teljesítményét 1–től 10-ig terjedő skálán.

Válogatott: Hiányzott a bátorság – Willi Orbán

A kissé balszerencsés magyar válogatott 1–0-s vereséget szenvedett Görögországtól Athénban a Nemzetek Ligája C-ligájának 2. csoportjában. A lefújás után Marco Rossi szövetségi kapitány és Willi Orbán értékelt a találkozót közvetítő M4 Sportnak.

NL: Athénban nem sikerült – kikaptunk a görögöktől

A magyar válogatott 1–0-s vereséget szenvedett Görögországtól Athénban a Nemzetek Ligája C-divíziójának 2. csoportjában.

NL: kiderítettük, ki áriázott a görög–magyaron Athénban

Aki nézi-nézte a Görögország–Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzés televíziós közvetítését, bizonyára felfigyelt arra, hogy valaki szinte végigáriázza a mérkőzést a pálya mellett. A Nemzeti Sport kiderítette, kicsoda ő.

Egy góllal jobbak voltak a görögök, kikaptunk Athénban

A kissé balszerencsés magyar válogatott 1–0-s vereséget szenvedett Görögországtól Athénban a Nemzetek Ligája C-ligájának 2. csoportjában.

Válogatott: Orbán debütál, Kalmár is bekerült – kezdők

A hazai győzelem után ezúttal Athénban lép pályára Görögország ellen a magyar labdarúgó-válogatott, amelynek szövetségi kapitánya, Marco Rossi két helyen változtatott a kezdőcsapatban a budapesti összecsapáshoz képest: Lang Ádám helyett a debütáló Willi Orbán kezd Kádár Tamás mellett a védelem tengelyében, míg a középpályán Kalmár Zsolt került be Kovács István kárára.

Válogatott: így vonult a magyar tábor Athén utcáin – videó

Két órával a Görögország–Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzés 20.45-ös kezdése előtt a magyar szurkolótábor az athéni utcákon menetelt a stadionig. Íme, a Nemzeti Sport Online helyszíni felvétele!

Válogatott: olvasóink szerint aligha nyerünk Görögországban

Péntek este Görögországban lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligájában. A hazai 2–1-es siker után vajon mire lesz képes Marco Rossi csapata idegenben? Ezt a kérdést tettük fel néhány napja a Nemzeti Sport Online olvasóinak, akik a beérkezett mintegy nyolcezer szavazat alapján arra számítanak, hogy a mieink nem nyernek Athénban.

Válogatott: a görögök több gólt lőnének hazai pályán

Levonták a budapesti 2–1-es vereségük tanulságait a görögök, s arra jutottak, hogy nem voltak kellően hatékonyak, gyorsak, nem összpontosítottak eléggé. Megrendült a szurkolók csapatba vetett bizalma, mi több, Michael Skibbe kapitány sem érezheti a helyét betonbiztosnak.

Válogatott: íme, Orbán mezszáma és egyedi felirata – fotó

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a közösségi oldalán közölte, hogy a válogatott csupa pirosban lép pályára péntek este a Görögország elleni idegenbeli Nemzetek Ligája-mérkőzésen. A hazaiak kékben játszanak. Willi Orbán a hatos mezszámot kapta, a nevét kérésére á-val írják a szerelésére.


HIRDETÉS