NL: Pukki megsérült, de Finnország hibátlan maradt

Egészen elképesztő sorozatot mondhat magáénak a finn labdarúgó-válogatott, amely negyedik mérkőzését is megnyerve hibátlan teljesítménnyel áll a Nemzetek Ligája C-divíziójának 2. csoportjában.

Válogatott: Orbán kapta a legjobb osztályzatot olvasóinktól

A Görögország–Magyarország (1–0) Nemzetek Ligája-mérkőzés után arra kértük a Nemzeti Sport Online olvasóit, hogy értékeljék a válogatott játékosok teljesítményét. A legjobb osztályzatot a debütáló Willi Orbán érdemelte ki (7.2), rajta kívül senkinek sem jutott hetes fölötti átlag. A kezdőcsapat tagjai közül Szalai Ádám kapta a leggyengébb értékelést.

Válogatott: a görögök kapitánya Willi Orbánt dicsérte

A Nemzetek Ligája C-divíziójának 2. csoportjában a görög labdarúgó válogatott 1–0-ra legyőzte a magyar válogatottat. A mérkőzés után a görögök szövetségi kapitánya, Michael Skibbe, valamint az AEK Athén középpályása, Anasztasziosz Bakaszetasz értékelte a mérkőzést.

Válogatott: Lőw is sokat tett azért, hogy Orbán minket válasszon

Willi Orbán sorsa már korábban eldőlhetett volna, a 25 éves védő azonban sokáig bízott a német, sőt a lengyel válogatottságban is, végül mégis a magyarokat választotta. Ebben szerepe lehetett Lőw Zsoltnak, a PSG magyar másodedzőjének is, aki korábbi csapatában, az RB Leipzigben éveken át együtt dolgozott a hátvéddel, és – amint azt a DIGI Sport híradójának elárulta – próbálta Orbánt a magyar válogatott irányába terelni.

Válogatott: Rossi azt mondta, mutassam meg, mire vagyok képes – Orbán

A Görögország–Magyarország (1–0) Nemzetek Ligája-mérkőzés után a magyar csapatban debütáló Willi Orbán nyilatkozott Athénban a Nemzeti Sport Online-nak. Az RB Leipzig védője azt is elárulta, tanult-e további magyar szavakat az utóbbi néhány napban.

Válogatott: értékelje a mieink görögországi teljesítményét!

A Görögország–Magyarország (1–0) Nemzetek Ligája-mérkőzés után értékelje a mieink teljesítményét 1–től 10-ig terjedő skálán.

Válogatott: Hiányzott a bátorság – Willi Orbán

A kissé balszerencsés magyar válogatott 1–0-s vereséget szenvedett Görögországtól Athénban a Nemzetek Ligája C-ligájának 2. csoportjában. A lefújás után Marco Rossi szövetségi kapitány és Willi Orbán értékelt a találkozót közvetítő M4 Sportnak.

NL: Athénban nem sikerült – kikaptunk a görögöktől

A magyar válogatott 1–0-s vereséget szenvedett Görögországtól Athénban a Nemzetek Ligája C-divíziójának 2. csoportjában.

NL: kiderítettük, ki áriázott a görög–magyaron Athénban

Aki nézi-nézte a Görögország–Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzés televíziós közvetítését, bizonyára felfigyelt arra, hogy valaki szinte végigáriázza a mérkőzést a pálya mellett. A Nemzeti Sport kiderítette, kicsoda ő.

Egy góllal jobbak voltak a görögök, kikaptunk Athénban

A kissé balszerencsés magyar válogatott 1–0-s vereséget szenvedett Görögországtól Athénban a Nemzetek Ligája C-ligájának 2. csoportjában.

Válogatott: Orbán debütál, Kalmár is bekerült – kezdők

A hazai győzelem után ezúttal Athénban lép pályára Görögország ellen a magyar labdarúgó-válogatott, amelynek szövetségi kapitánya, Marco Rossi két helyen változtatott a kezdőcsapatban a budapesti összecsapáshoz képest: Lang Ádám helyett a debütáló Willi Orbán kezd Kádár Tamás mellett a védelem tengelyében, míg a középpályán Kalmár Zsolt került be Kovács István kárára.

Válogatott: így vonult a magyar tábor Athén utcáin – videó

Két órával a Görögország–Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzés 20.45-ös kezdése előtt a magyar szurkolótábor az athéni utcákon menetelt a stadionig. Íme, a Nemzeti Sport Online helyszíni felvétele!

Válogatott: olvasóink szerint aligha nyerünk Görögországban

Péntek este Görögországban lép pályára a magyar labdarúgó-válogatott a Nemzetek Ligájában. A hazai 2–1-es siker után vajon mire lesz képes Marco Rossi csapata idegenben? Ezt a kérdést tettük fel néhány napja a Nemzeti Sport Online olvasóinak, akik a beérkezett mintegy nyolcezer szavazat alapján arra számítanak, hogy a mieink nem nyernek Athénban.

Válogatott: a görögök több gólt lőnének hazai pályán

Levonták a budapesti 2–1-es vereségük tanulságait a görögök, s arra jutottak, hogy nem voltak kellően hatékonyak, gyorsak, nem összpontosítottak eléggé. Megrendült a szurkolók csapatba vetett bizalma, mi több, Michael Skibbe kapitány sem érezheti a helyét betonbiztosnak.

Válogatott: íme, Orbán mezszáma és egyedi felirata – fotó

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a közösségi oldalán közölte, hogy a válogatott csupa pirosban lép pályára péntek este a Görögország elleni idegenbeli Nemzetek Ligája-mérkőzésen. A hazaiak kékben játszanak. Willi Orbán a hatos mezszámot kapta, a nevét kérésére á-val írják a szerelésére.

Válogatott: olvasóink is két helyen változtatnának a kezdőn

Marco Rossi szövetségi kapitánnyal egyetértésben olvasóink is két helyen változtatnának a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatán a Görögország elleni idegenbeli Nemzetek Ligája-mérkőzésre a hazai 2–1-es győzelemhez képest.

Válogatott: Most úgy érzem, két változás elképzelhető – Rossi

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi látszólag jókedvűen, kisimultan érkezett az athéni Olimpiai Stadion médiatermébe a kötelezően előírt sajtótájékoztatót megtartani.

„Csapatunk alábecsülte Magyarországot” – kapitányt buktathatunk

A pénteki Görögország–Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt a görög várakozásokról állandó athéni szakértőnket, a The Blizzard magazin munkatársát, Antonisz Ikonomidiszt kérdeztük, aki a két válogatott szeptemberi, első meccse előtt még meg volt győződve arról, hogy a görög válogatott megnyeri a csoportot. Most viszont már közel sem tűnt annyira magabiztosnak...

Válogatott: Rossi nem sokat változtatna, és ön? Állítsa össze a görögök elleni kezdőnket!

A magyar válogatott péntek este Nemzetek Ligája-mérkőzést játszik Görögország vendégeként. Ön hogyan állítaná össze a mieink kezdőcsapatát? Olvasóink szavazatait még a mérkőzés előtt összegezzük, és megmutatjuk, hogy Önök szerint ideális helyzetben hogyan állna fel nemzeti csapatunk.

Válogatott: német bíró vezeti a görögök elleni NL-meccset

A német Tobias Stieler vezeti a pénteki Görögország–Magyarország Nemzetek Ligája-mérkőzést – adta hírül a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a hivatalos oldalán.


HIRDETÉS