Tenisz: Fucsovics egy, Babos 15 helyet javított a ranglistán

Fucsovics Márton egy helyet javított, így az 50. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A nőknél Babos Tímea 15 helyet lépett előre, s a 124. pozíciót foglalja el, míg az élen az ausztrál Ashleigh Barty áll.

Tenisz: Fucsovics Márton bosszantó vereséggel búcsúzott Londontól

A Londonban zajló füves pályás tenisztorna első fordulójában a világranglista 51. helyén álló Fucsovics Márton 121 perc alatt, három szettben kikapott a viadalon szabadkártyával induló, a világranglista 113. helyét elfoglaló spanyol Feliciano Lópeztől.

Tenisz: Fucsovics meccsét is elmosta az eső Londonban

A keddi játéknap összes mérkőzését elhalasztották az eső miatt a 2.2 millió euró összdíjazású londoni füves pályás férfi tenisztornán.

Tenisz: Fucsovics egy, Babos négy helyet javított

Fucsovics Márton egy helyet javított, így az 51. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A nőknél Babos Tímea négy helyet javítva a 139.

Tenisz: a tavalyinál szorosabban, de Raonic ismét legyőzte Fucsovicsot

Fucsovics Márton két szettben 6:4, 6:4-re kikapott a hatodik helyen kiemelt Milos Raonictól a stuttgarti ATP 250-es tenisztorna negyeddöntőjében.

Tenisz: Fucsovics három meccslabdáról fordítva nyert Stuttgartban

Fucsovics Márton bejutott a stuttgarti férfi tenisztorna negyeddöntőjébe, mivel döntő szettben legyőzte a 4. helyen kiemelt grúz Nikoloz Baszilasvilit.

Tenisz: Munar leküzdve, újra jöhet a Fucsovics–Baszilasvili

A világranglista 52. helyére csúszó Fucsovics Márton bejutott a stuttgarti férfi tenisztorna nyolcaddöntőjébe, mivel a nyitó körben két szoros szettben legyőzte a spanyol Jaume Munart (74.).

Tenisz: Fucsovics Mártonék meccsét (is) elúsztatta az eső

Nem indult jól a füves pályás szezon a teniszezők számára, hiszen Stuttgartban, 's-Hertogenboschban és Nottinghamben is az eső győzött, így számos meccset napolni kellett – többek között a mai programba várt Fucsovics Márton–Jaume Munar összecsapást is.

Tenisz: Babos Tímea második a női páros ranglistán

Babos Tímea egyesben öt, párosban három helyet javított a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, így előbbiben a 143., utóbbiban a második helyen áll. Fucsovics Márton két helyet rontott, így az 52. a férfiak között.

Roland Garros: Lóbálta az ütőjét, mint egy óvodás... – Babos Tímea

Felemás napja volt Babos Tímeának a Roland Garroson, női párosban Kristina Mladenovic oldalán győzni tudott, vegyes párosban viszont Fucsovics Mártonnal közösen sima vereséget szenvedett.

Roland Garros: a rutin diadala – jöhet a Wawrinka–Federer!

Roger Federer jutott be elsőként a Roland Garros férfi egyesének negyeddöntőjébe, mivel a Francia nemzetközi teniszbajnokság nyolcaddöntőjében három sima szettben legyőzte az argentin Leonardo Mayert.

Roland Garros: 49 perc alatt kikapott a Babos, Fucsovics duó

Kiesett a Babos Tímea, Fucsovics Márton vegyes páros a Roland Garroson, mivel a nyolcaddöntőben két szettben kikapott az 5. helyen kiemelt Csang Suaj, John Peers kínai, ausztrál duótól.

Roland Garros: a Babos, Fucsovics páros számára vége a tornának

A francia nemzetközi teniszbajnokság vegyes páros versenyének 2. fordulójában a Babos Tímea, Fucsovics Márton alkotta magyar egység az ötödik kiemelt duóval, a Csang Suaj, John Peers (kínai, ausztrál) duóval találkozott és szenvedett vereséget 49 perc alatt, miután 6:0, 6:4-re elvesztette a mérkőzést.

Roland Garros: Más hangulatú a vegyes páros – Babos

Győzelemmel kezdte meg a szereplését a Babos Tímea, Fucsovics Márton vegyes páros a francia nyílt teniszbajnokságon, 85 perc alatt felülmúlta az első fordulóban a francia Manon Arcangioli, Tristan Lamasine kettőst. A magyar duó elégedetten értékelt a mérkőzés után.

Szűk másfél óra alatt nyert a Babos, Fucsovics vegyes páros

Győzelemmel kezdte meg a szereplését a Babos Tímea, Fucsovics Márton vegyes páros a francia nyílt teniszbajnokságon, miután 85 perc alatt felülmúlta az első fordulóban a francia Manon Arcangioli, Tristan Lamasine kettőst.

Roland Garros: győzelemmel kezdett a Babos, Fucsovics duó

Babos Tímea és Fucsovics Márton két játszmában, 7:6, 6:4-re legyőzte a Manon Arcangioli, Tristan Lamasine francia duót a francia nyílt teniszbajnokság vegyes páros versenyének első fordulójában. Babosék a második körben az ötödik kiemelt Csang Suaj, John Peers kettős ellen folytatják.

Roland Garros: „Néha nem is értem, hová üti majd a labdát” – Fucsovics

Mint ismert, Fucsovics Márton számára véget ért a férfi párosok versenye a Roland Garroson, mivel specialista párjával, a 42 éves svéd Robert Lindstedttel kikapott az első fordulóban.

Roland Garros: Fucsovics férfi párosban is búcsúzott

Fucsovics Márton szerdán kezdte meg szereplését a Roland Garros férfi párosversenyében – akár kedden is pályára léphetett volna, de a szervezők elfogadták a halasztással kapcsolatos kérelmét. Az MTK teniszezője vasárnap egyesben öt játszmában kapott ki az argentin Diego Schwartzmantól, az összecsapásra ráadásul betegen állt ki, a szervezete nem bírta a terhelést, este összeesett az öltözőben, magas lázzal küzdött – érthetően szüksége volt néhány napra a gyógyuláshoz.

Roland Garros: Fucsovicsék, Babosék és Stollárék is ellenfelet kaptak

Fucsovics Márton, Babos Tímea és Stollár Fanny is pályára lép a szezon második Grand Slam-tornája, a Roland Garros hagyományos páros versenyében.

Roland Garros: Szeretnék pályára lépni, ezért vagyok itt – Fucsovics

Mint arról korábban beszámoltunk, Fucsovics Márton vasárnap öt szettben kikapott Diego Schwartzmantól a Roland Garros első fordulójában, majd az öltözőben rosszul lett és orvosi kezelésre szorult. A világranglistán 12 helyet rontó magyar teniszező a Nemzeti Sportnak beszélt az elmúlt napokról, valamint a tornán való további szereplésről.