?>
Tenisz: Babos maradt, Fucsovics rontott a legfrissebb rangsorban

Babos Tímea továbbra is a 107. helyen áll a női teniszezők világranglistáján, míg a férfiaknál Fucsovics Márton kéthelyet rontva a 63., Balázs Attila egyet rontva a 87. helyet foglalja el.

Roland Garros: Fucsovics kiemelt pályán játszik Medvegyevvel

Fucsovics Márton az egyik kiemelt stadionban vívja majd hétfői első fordulós mérkőzését a francia nemzetközi teniszbajnokságon a negyedik kiemelt Danyiil Medvegyev ellen. A Roland Garros honlapja szerint a magyar éljátékos és orosz riválisának találkozója a hétfői program utolsó meccse lesz a Suzanne Lenglen pályán, várhatóan 17 óra körül.

Roland Garros: Tisztelik Fucsovicsot, ami sokat számít – John McEnroe

A korábbi amerikai csillag John McEnroe szerint Thiem vagy Djokovics legyőzheti Nadalt Párizsban, a spanyol salakkirály a világjárvány miatt sebezhetőbbé vált.

Roland Garros: Fucsovics a 4. kiemelt Medvegyevvel kezd

Fucsovics Mártonra a negyedik helyen kiemelt orosz Danyiil Medvegyev, Balázs Attilára a japán Ucsijama Jaszutaka, míg Babos Tímeára a román Ana Bogdan vár a jövő hétfőn kezdődő Francia nemzetközi teniszbajnokság első fordulójában.

Tenisz: Fucsovics maradt a 61. a ranglistán, Babos a 107.

A Rómában elődöntős Denis Shapovalov négy helyet javítva a tizedik a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A nőknél Babos Tímea egy helyet rontva a 107.

Tenisz: Babos öt helyet rontott, Fucsovics ugyanennyit javított

A US Openen a harmadik fordulóig jutó Fucsovics Márton feljött a 61. helyre a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A nőknél Babos Tímea öt helyet rontva a 106. helyen áll.

US Open: Úgy éreztem, nem tudok kellően felpörögni – Fucsovics

Mint megírtuk, a New Yorkban zajló US Open férfi egyesének 3. fordulójában a világranglistán a 66. helyet elfoglaló Fucsovics Márton három szettben, 104 perc alatt kikapott a 82. helyen álló amerikai Frances Tiafoe-tól.

Videó: ellenfele sem hitte el, mit ütött vissza Fucsovics

Habár Fucsovics Márton kikapott a New Yorkban zajló US Open férfi egyesének 3. fordulójában Frances Tiafoe-tól, a meccs pontja mégis az öve volt. Még amerikai ellenfele sem hitte el, mit ütött vissza a magyar teniszező.

US Open: Fucsovics gyorsan kikapott Tiafoe-tól

A New Yorkban zajló US Open férfi egyesének 3. fordulójában a világranglistán a 66. helyet elfoglaló Fucsovics Márton három szettben, 104 perc alatt kikapott a 82. helyen álló amerikai Frances Tiafoe-tól.

Ennyi volt – Fucsovics Márton búcsúzott a US Opentől

A New Yorkban zajló US Open férfi egyesének 3. fordulójában a világranglistán a 66. helyet elfoglaló Fucsovics Márton három szettben, 104 perc alatt kikapott a 82. helyen álló amerikai Frances Tiafoe-tól.

US Open: megvan Fucsovics következő meccsének időpontja

Pénteken késő este a US Open szervezői közzétették a torna szombati napjának pontos menetrendjét, vagyis kiderült, hogy ki, mikor játszik.

US Open: Fucsovics következő ellenfele pozitívan várja a meccset

Frances Tiafoe pozitív hangulatban várja a Fucsovics Márton elleni, harmadik fordulós mérkőzését az Amerikai nemzetközi teniszbajnokságon.

US Open: Háromszor jártam meg a poklot testileg és lelkileg – Fucsovics

Fucsovics Márton úgy véli, jó formában teniszező Grigor Dimitrovot győzött le a US Open második fordulójában. A következő két nap legfontosabb kérdése a regeneráció lesz neki.

US Open: Fucsovics Márton legyőzte Dimitrovot a 2. fordulóban

Egy héttel azt követően, hogy a világranglistán 66. helyen álló Fucsovics Márton legyőzte a 20. helyen rangsorolt Grigor Dimitrovot a Cincinnatiből New Yorkba áthelyezett ATP 1000-es torna második fordulójában, a US Open második körében újra találkoztak, és a mérkőzés megint Fucsovics sikerével zárult: a magyar fiú ötszettes, 4 óra 50 percig tartó gigászi csatában győzte le ellenfelét.

Fucsovics Márton a US Openen is legyőzte a 2017-es világbajnokot!

Egy héttel – egész pontosan kilenc nappal – azt követően, hogy a világranglistán 66. helyen álló Fucsovics Márton legyőzte a 20. helyen rangsorolt Grigor Dimitrovot a Cincinnatiből New Yorkba áthelyezett ATP 1000-es torna második fordulójában, a US Open második körében újra találkoztak. És magyar idő szerint csütörtök este nyolckor kezdődő meccs végén, 4 óra 50 perccel később megint a magyar játékos örülhetett a győzelemnek!

US Open: Fucsovics könnyedén legyőzte Dellient, jöhet Dimitrov

A férfi teniszezők US Openjén az első fordulóban a legfrissebb világranglista 66. helyén álló Fucsovics Márton a 97. pozícióban rangsorolt bolíviai Hugo Dellien ellen lépett pályára és aratott 1:48 perc alatt simán háromszettes győzelmet. A magyar éljátékos pályafutása első főtáblás győzelmét aratta a US Openen és a folytatásban a 14. helyen kiemelt bolgár Grigor Dimitrovval találkozik majd, akit a múlt héten már legyőzött.

Megtört az átok, Fucsovics győzött a US Open főtábláján!

A férfi teniszezők US Openjén az 1. fordulóban a legfrissebb világranglista 66. helyén álló Fucsovics Márton a 97. pozícióban rangsorolt bolíviai Hugo Dellien ellen lépett pályára és aratott 1 óra 48 perc alatt háromszettes győzelmet. A magyar éljátékos pályafutása első főtáblás győzelmét aratta a US Openen, és a folytatásban a 14. helyen kiemelt bolgár Grigor Dimitrovval találkozik, akit a múlt héten már legyőzött.

Tenisz: Fucsovics feljött a világranglista 66. helyére

A New Yorkban rendezett múlt heti tornán nyolcaddöntős Fucsovics Márton a várakozásoknak megfelelően a 66. helyre jött fel a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A játékos 18 pozíciót javított, ezzel ismét ő a legmagasabban jegyzett magyar. Balázs Attila most a 78.

US Open: megvan, mikor kezdenek a magyarok

Balázs Attila hétfőn, Babos Tímea és Fucsovics Márton pedig kedden kezdi meg szereplését a 140. amerikai nyílt teniszbajnokságon.

US Open: Fucsovics bolíviai, Balázs kazah, Babos amerikai ellenfelet kapott

Elkészült a női és férfi egyes sorsolása a hétfőn kezdődő US Openre: a férfiaknál Fucsovics Márton a bolíviai Hugo Dellien, Balázs Attila a kazah Mihail Kukuskin ellen kezd, a nőknél Babos Tímea a 7. kiemelt Madison Keys ellen játssza első fordulós meccsét.