U17-es vb: kiütés – a gyors spanyol gólra hat francia válasz jött!

A francia U17-es válogatott bejutott a brazíliai korosztályos világbajnokság elődöntőjébe, a negyeddöntőben 6–1-re kiütötte Spanyolországot.

U17-es vb: a brazilok és a franciák is a nyolc között

Az U17-es labdarúgó-világbajnokságon Brazília Chilét, Franciaország pedig Ausztráliát legyőzve jutott be a negyeddöntőbe.

U17-es vb: francia és angol gála a csoportkör zárásán

Franciaország újabb fölényes győzelmet aratott az U17-es labdarúgó-világbajnokságon, most Hondurast ütötte ki 5–1-re. Az Eb-gólkirály Amine Gouiri ezúttal egyszer talált be, így öt gólnál jár ezen a tornán. A csoportelső franciák az Eb-győztes spanyolokkal játszanak a nyolcaddöntőben.

U17-es vb: most már tényleg mindenki jegyezze meg a francia csatár nevét!

Az indiai U17-es labdarúgó-világbajnokság E-csoportjának rangadóján Franciaország 2–1-re legyőzte Japánt, így két meccs után kiharcolta a helyét a kieséses szakaszban.

U17-es vb: a 6–1-es japán rajtnál is volt jobb vasárnap

Az U17-es labdarúgó-világbajnokság csoportkörének 1. fordulójában Franciaország 7–1-re legyőzte Új-Kaledóniát, Anglia pedig 4–0-ra nyert Chile ellen.

U17-es Eb: francia búcsú, a spanyolok a négy között

A spanyol válogatott 3–1-re legyőzte a mieink csoportjából második helyezettként továbbjutó franciákat az U17-es Európa-bajnokság negyeddöntőjében.