?>
FFT: Bölöni nagy elődjeként Puskás a Panathinaikosznál!

Bölöni Lászlót a napokban nevezték ki a Panathinaikosz vezetőedzőjévé. Nagy elődje, Puskás Ferenc 1971-ben BEK-döntőbe vezette az athéniakat, máig egyetlen görög csapatként! A FourFourTwo felidézi, hogyan!

FFT: 44 év várakozás – az utolsó Puskás-gól a magyar válogatottban

A bejrúti mérkőzésen, amelyről 2000-ben derült ki, hogy nemzeti csapatok játszották, pályára lépett Bozsik József is, aki ezzel halála után 22 évvel lett 101-szeres válogatott.

FFT: George Best, a legeslegnagyobb király

1973-ban mindössze egy olyan klub volt Manchesterben, ami igazán érdekelte Bestie-t, és az nem a United volt... Az FFT megidézi a Slack Alice-t, a belfasti „második otthonát”, ami végül bukását is eredményezte.

FFT: megjelent a FourFourTwo novemberi lapszáma!

Már kapható az újságárusoknál a FourFourTwo magazin 128., avagy 2020 novemberi száma!

FFT: Kocsis Lajos útja az éjszakába

A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal felidézi Kocsis Lajos gyulai bukását, az eset elrettentésül szolgálhat minden fiatal tehetségnek.

FFT: ők nyolcan – José Mourinho a sztárok ellen

Bármilyen klub kispadján is ült, José Mourinhónak mindig volt egy vagy több játékosa, akivel nem volt túl rózsás a kapcsolata. Az sem számított, ha az illető világsztár volt. Kérdés, a Tottenham Hotspursnél kit szúr ki magának?

FFT: Az első félidő után azt hittük, vége van – nagyinterjú Djibril Cissével

„Roy Keane üvöltözött velem az öltözőben. Tizenöt évvel vetett vissza a fejlődésben, de azért szerettem őt.” Djibril Cissé az FFT olvasóinak kérdéseire válaszolt.

FFT: Benne volt, hogy vb-döntőt játszunk '66-ban – Gelei József

Az 1938-as születésű Gelei József olimpiát nyert 1964-ben Tokióban, Eb-bronzérmet Spanyolországban, őrizte az MTK, a Vasas és a Tatabánya, 11-szer pedig a magyar felnőttválogatott kapuját is.

FFT: A Zidane–Materazzi affér marketingakció lehetett – Leboeuf

A FourFourTwo magazin Kérdezd meg pacekba! című rovatában Frank Leboeuf válaszolt az olvasók kérdéseire. Miért volt jobb megverni a Borót, mint vb-t nyerni? Mennyire kemény Shearer könyöke? Szeretett volna az Arsenalba igazolni? Jobb színész, mint Cantona vagy Vinnie Jones? Ezekre a kérdésekre is válaszolt a világbajnok francia védő.

FFT: a futball élni akar a koronavírus árnyékában is

A világjárvány minden kétséget kizáróan megváltoztatja majd az életünket, de a labdarúgás tekintetében még a rövid távú hatásai sem ismertek. Olyanokat kérdeztünk, akik talán sejtik, merre tovább.

FFT: Budafok, felsőfok – 74 év után újra az NB I-ben

Emberáradat, csatazaj, fieszta: a viharos történelmű, a magyar futball minden mélységét megjáró patinás egyesület visszakapaszkodott a hegyoromra, hetvennégy év után győzelemmel tért vissza az NB I-be. Az ausztráliai mentőöv után tudatos építkezés és koncepció Budafokon, ahol a városrész együtt lélegzik imádott futballcsapatával.

FFT: Később hallottam, hogy túl arrogáns voltam – interjú Van Gaallal

„Mérges voltam, hogy a Unitednál végül nem kaptam meg azt a három évet, amit ígértek.” Louis van Gaal az FFT olvasóinak kérdéseire válaszolt.

FFT: top 10 barátságos balhé a futballban

Egy felkészülési meccs csak tét nélküli lötyögés? Nem biztos, hogy igaz...

FFT: így hisztizett Moldova az első Puskás-könyv miatt

A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal felidézi, hogyan hisztizett Moldova György, amiért nem ő írhatta meg az első Puskás-könyvet.

FFT: a futballvilág legjobb vízhordói

A FourFourTwo magazin összegyűjtötte a 10 leghasznosabb labdarúgót.

FFT: Thierry Henry elmondja, hogy kell gólt lőni sprintből

Az Arsenal és a francia válogatott egykori legendája a FourFourTwo teljesítményrovatában, a Fociakadémiában mutatja meg a szinte védjegyévé vált mesterfogását.

FFT: aki Cantona pótlására jött, és mindent megnyert a Uniteddel

Amikor Teddy Sheringham 1997-ben 31 évesen a Manchester United játékosa lett, hogy pótolja Éric Cantonát, korántsem vett repülőrajtot. A 2000–01-es idény végére azonban, teljesítményével immár Alex Fergusont is meggyőzve, ő lett a legidősebb futballista, aki megkapta a PFA Év játékosa-díját. Most, húsz évvel később arra a bizonyos idényre emlékezik.

FFT: Bielsa és a Leeds United nagy visszatérése

Tizenhat keserves év kellett hozzá, de a Leeds újra az élvonalban lehet. A visszatérés kapcsán bosszúsággal, kudarcokkal, edzőket elüldöző, makrancos tulajdonossal, játékosokkal és zokogó szurkolókkal ismerkedhetünk meg.

FFT: amikor Kiss László azt kamuzta, hogy bajnok lett a Maldív-szigeteken

A FourFourTwo magazin Döglött akták című sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal magyar futballháborút talált a messzi Maldív-szigeteken.

FFT: mi lesz Kepával? A Chelsea rekordigazolásának átka

A Chelsea új szerzeménye, Édouard Mendy kapus érkezése bizonyára Kepa Arrizabalaga karrierjének a végét jelenti a „kékeknél”. De hogy lehet megszabadulni egy 71 millió fontba került játékostól? A FourFourTwo.com elemzése.