Fortuna Liga: megállapodtak, június 13-án folytatódik a bajnokság

A Ligás Klubok Uniójának a döntése alapján június 13-án rövidített formában folytatódik a szlovák labdarúgó-bajnokság, a Fortuna Liga.

A La Ligában 23 órakor is kezdhetnek, két bajnokságot lefújtak – körkép

Miután az MLSZ bejelentette az NB I folytatását, szétnéztünk az európai topligákban és azokban a bajnokságokban, amelyekben találunk magyar légiósokat, csapatokat, hogy hol és mikor folytathatják a koronavírus-járvány miatt szünetelő 2019–2020-as idényt.

DAC: Bölöni László is az edzőjelöltek közé került

A Nemzeti Sport úgy értesült, Bölöni László neve is felvetődött a DAC-nál lehetséges vezetőedzőként.

Fortuna Liga: a DAC-nál is elkezdték a kis csoportos edzéseket

A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Fortuna Liga) szereplő Dunaszerdahelynél is elkezdték a kis csoportos edzéseket – adta hírül a klub a hivatalos honlapján.

Fortuna Liga: akár június 6-án folytatódhat a szlovák bajnokság

Szlovákiában a Ligás Klubok Uniója szerdai elnökségi ülésén döntés született arról, hogy május 31-ig kitolják az érvényben lévő, a kormány rendelete alapján a sportrendezvények megtartását tiltó határozatukat, ugyanakkor arról is határoztak, hogy ha az állami hatóságok engedélyt adnak rá, legkorábban június 6-án folytatnák az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot.

Fortuna Liga: hamarosan dönthetnek a légiósok visszatéréséről

A szlovák Fortuna Liga vezetői északi szomszédunk külügyminisztériumával egyeztetnek arról, hogyan lehessen bevonni az újrakezdődő futballedzésekbe a légiósokat, így a DAC esetében a Magyarországról ingázókat.

E-sport: a DAC virtuálisan is ötöt rúgott a Slovannak

Szlovákiában a hétvégén a Fortuna liga játékosai virtuális bajnokságon vettek részt.

DAC: újabb halasztás a szlovák ligában, válságstáb alakult

A Ligás Klubok Uniójának (LKU) elnöksége pénteken online szavazással úgy döntött, hogy májusnál előbb nem folytatódhat a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) – írja hivatalos honlapján a DAC, egyben beszámolván arról, hogy a szervezet válságstábja miként készül a koronavírus-járvány várhatóan súlyos pénzügyi következményeinek kezelésére.

Fortuna Liga: hosszabbítottak a korábbi kövesdi edzővel

Bár a szlovák élvonal alapszakaszát az utolsó helyen zárta a Garamszentkereszt (Pohronie), 2021 nyaráig meghosszabbította Radványi Miklós vezetőedző szerződését – írja a sportolunk.sk.

Fortuna Liga: Kalmár és Holman is az év legjobbjai között

Andraz Sporar nagy fölénnyel lett a Fortuna Liga szakértői szavazásán a 2019-es év legjobb labdarúgója. Ezen a listán Kalmár Zsolt és Holman Dávid is bekerült a top 10-be.

Fortuna Liga: elhalasztották a következő két fordulót

Elhalasztják a következő két fordulót a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Fortuna Liga).

DAC: hazai vereséggel zárták a bajnokság alapszakaszát

A dunaszerdahelyi DAC hazai pályán 1–0-ra kikapott a nagyszombati csapattól a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) szombati játéknapján. Holman Dávid együttese, a Slovan egygólos győzelemmel zárta az alapszakaszt.

Légiósok: Életem legnehezebb alapozásán vagyok túl – Holman

Tetemes előnye birtokában is fárasztó alapozás után kezdi el tavaszi szereplését a címvédő pozsonyi csapat, amelynek magyar légiósa már nyári álma valóra váltásán is fáradozik.

DAC: korábbi portugál válogatott játékos az új vezetőedző

Igaznak bizonyultak a helyi lapértesülések, a dunaszerdahelyi DAC a portugál Héldert nevezte ki vezetőedzőnek – adta hírül a klub a hivatalos oldalán.

DAC: szerződést bontottak a német vezetőedzővel

Peter Hyballa távozik a DAC kispadjáról – adta hírül hivatalos honlapján a dunaszerdahelyi klub.

Fortuna Liga: Vida Kristopher is bekerült az őszi álomcsapatba

Vida Kristopher, az FC DAC magyar támadója is bekerült a szlovák labdarúgó Fortuna Liga őszi álomcsapatába.

Fortuna Liga: Kalmár ollózós gólja lett november legszebbje

A dunaszerdahelyi Kalmár Zsolt találatát választották meg november hónap legszebbjének a labdarúgó Fortuna Ligában.

Fortuna Liga: Vida Máté szerint jó őszt zárt a DAC

Jó őszt zárt a három magyar játékossal a szlovák bajnokság harmadik helyén telelő Dunaszerdahely csapata – mondta Vida Máté, a szlovák klub magyar játékosa vasárnap este az M1 aktuális csatorna műsorában.

Fortuna Liga: nem múlt el edzői vita nélkül a Slovan–DAC meccs

Szócsatába keveredett a két alakulat vezetőedzője a szombati Slovan Bratislava–DAC (2–0) labdarúgó-mérkőzés után – írja az ujszo.com.

Fortuna Liga: DAC-vereség Pozsonyban a Slovan ellen

Slovan Bratislava–DAC rangadót rendeztek a szlovák labdarúgó Fortuna Ligában. A bajnokság első két helyén álló együttes összecsapásán a DAC kerülhetett volna előnybe, de Eric Davis tizenegyese kimaradt. Ezután a Slovan magához ragadta az irányítást, és két góllal legyőzte a dunaszerdahelyi csapatot.