F3: Keszthelyi Vivien nyolcadik lett élete első versenyén

Keszthelyi Vivien a nyolcadik helyen zárt pályafutása első Formula-3-as versenyén, az F3 Asian Championship Winter Series elnevezésű viadal thaiföldi hétvégéjének nyitó futamán.

F3: Ralf Schumacher fia egy sorozatban magyar párjával

Az ázsiai Formula–3-as sorozatban szerepel az idén Keszthelyi Vivien magyar autóversenyző, aki a következő kiírásban párjával, David Schumacherrel is összecsap a versenypályán.

Autósport: Keszthelyi Vivien a Formula–3-ban folytatja

A Formula–3-as ázsiai bajnokságban szereplő BlackArts Racing hivatalos pilótájaként jelentette be Keszthelyi Vivient. A debreceni születésű versenyző az első a magyar autósport történetében, aki ilyen fiatalon az autóversenyzés egyik legnívósabb kategóriájában képviseli hazáját nemzetközi viszonylatban.

Autósport: horrorbalesete után Sophia Flörsch jövőre újra versenyez

Bár még a felépülése elején tart a novemberi horrorbalesete után Sophia Flörsch, máris biztosnak tűnik, hogy 2019-ben tagja lesz a Formula–3-as Európa-bajnokságból átalakult Formula European Masters nevű sorozat mezőnyének. 

F3: üzent a horrorbalesetet szenvedő 17 éves lány

Szörnyű, ám a jelek szerint szerencsés balesete után a Twitteren üzent Sophia Flörsch, aki vasárnap az F3-as Makaói Nagydíjon repült ki autójával a pályáról a Lisszabon-kanyarban.

F3: gerinctörést szenvedett a fiatal versenyző

A kórházi jelentés szerint gerinctörést szenvedett Sophia Flörsch, aki a Formula–3-as világkupa Makaói Nagydíján repült ki autójával a pályáról. A 17 éves német pilóta létfontosságú testi funkciói azonban stabilak.

F3: szörnyű baleset Makaóban, kirepült a pályáról a 17 éves női pilóta

Hatalmas baleset szakította félbe a negyedik körben a Formula–3-as világkupa Makaói Nagydíját. Sophia Flörsch egy biztonsági autós újraindítás után ütközött az egyik versenytársával, autója pedig gyakorlatilag kirepült a pályáról a Lisszabon-kanyarban. 

F3: Mick Schumacher megnyerte az Eb-t

A hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher fia, Mick behozhatatlan előnyre tett szert, ezzel megnyerte az F3-as Európa-bajnokság 2018-as idényét.

F3 Eb: „Vesztes csatát vívok, mert nem vagyok Schumacher”

Mick Schumacher nyolc győzelmet aratott a Formula–3-as Európa-bajnokság előzőt 13 futamán, s ezzel a középmezőnyből egészen a bajnoki versenyfutás élére röpítette magát. A német előnye 49 pont a Red Bull juniorprogramjában szereplő Dan Ticktum előtt, aki nem is elégedett a helyzetével. A brit úgy véli, érdekes riválisa hirtelen javulása, és egyébként is vesztes csatát vív, hiszen a vezetékneve nem Schumacher.

F3 Eb: Mick Schumacher a bajnoki cím kapujában – egyre közelebb az F1-hez

Ugyan elképesztő menetelése lezárult a Formula–3-as Európa-bajnokságon szereplő Mick Schumachernek – a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher fia sorozatban öt futamot megnyert –, hiszen vasárnap délután a harmadik osztrák futamon a második helyen végzett, ettől függetlenül október közepén, a Hockenheimringen rendezendő utolsó versenyhétvége három futamán biztosíthatja a bajnoki címet. Az elmúlt egy hónapban mutatott teljesítményére már a Formula–1-ben is felfigyeltek.

Autósport: Schumacher fia idén is a Formula–3-ban versenyez

A hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher fia, a 18 éves Mick idén is az európai Formula–3-as bajnokságban versenyez.

Autósport: Mick Schumacher egy lépéssel közelebb az F1-hez

Mick Schumacher, a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher fia egy lépéssel közelebb került a Formula–1-hez: a 17 éves versenyző a Formula–4-ből a Formula–3-ba szerződött. Az idei F1-es mezőnyből Max Verstappen és egykor Jenson Button is egyenesen az F3-ból szerződött a királykategóriába.

Hova tűnt Josh Hill? Elment rocksztárnak!

Joshua Hill, a Formula–1-es világbajnok Damon Hill 22 éves fia kész feladni autóversenyzői karrierjét, hogy a jövőben teljes mértékben zenei pályafutására koncentrálhasson. Az idei szezonban a Fortec csapatánál a Formula–3-ban versenyző Josh sokakat váratlanul ért visszavonulását a héten jelentette be a Twitteren.