Férfi kézi BL: nyert a Flensburg, izgulhat a Celje

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, a Szegedet is a soraiban tudó nyolcasban a Flensburg szoros mérkőzésen hazai pályán 29–26-ra legyőzte a Celjét.

Férfi kézi BL: Időben kaptuk a figyelmeztetést – Pastor

Mint ismert, 34–26-os vereséget szenvedett a Mol-Pick Szeged a Flensburg-Handewitt vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában. Ezzel szinte biztossá vált, hogy a magyar csapat nem lehet csoportelső, s minden bizonnyal a harmadik helyen végez az A-csoportban. Juan Carlos Pastor időben jött pofonról beszélt a klub honlapjának.

Férfi kézi BL: a Flensburg nagy verést mért a Szegedre

A Mol-Pick Szeged kézilabdacsapata 8 gólos vereséget szenvedett a Flensburg otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

Nagyon nem ment a Szegednek Flensburgban, oda a csoportelsőség

Fájóan sima, 34–26-os vereséget szenvedett a Mol-Pick Szeged a Flensburg-Handewitt vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában. Ezzel szinte biztossá vált, hogy a magyar csapat nem lehet csoportelső, s minden bizonnyal a harmadik helyen végez az A-csoportban.

Férfi kézi BL: Felpaprikázódtunk a piros laptól, ez volt a fordulópont – Sostaric

A PSG hat góllal is vezetett a második félidőben, de a Mol-Pick Szeged óriásit játszva 32–29-re legyőzte a francia sztáralakulatot a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A mérkőzés után a hétgólos Mario Sostaric és a tíz gólt szerző Joan Canellas beszélt az NSO Tv-nek az őrületes találkozóról. 

Férfi kézi BL: újabb nagy meccset nyert a PSG a Flensburg ellen

A PSG hazai pályán 32–30-ra legyőzte a Flensburgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában, a Szegedet is a soraiban tudó nyolcasban.

Férfi kézi BL: a Barca biztosan nyert Flensburgban

A Barca hét góllal nyert a Flensburg otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában, a Szegedet is magában foglaló nyolcasban. A sikernek köszönhetően a spanyol csapat tíz ponttal az élre állt.

Férfi kézi BL: a Flensburgnak a 20 gól és Röd 1/8-a is belefért

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 4. fordulójában a Flensburg 20–17-re legyőzte a továbbra is pont nélküli PPD Zagrebet.

Férfi kézi BL: szegedi döntetlen a Flensburg ellen

Végig kiegyenlített mérkőzésen döntetlent ért el a Szeged a nagyon szívós Flensburg ellen a kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 3. fordulójában. Bár a Szeged többnyire egy-két gólos előnyben játszott, az utolsó akció a németeké volt, akik a győzelemért támadhattak, de maradt a döntetlen.

Gigászi küzdelemben döntetlent játszott a Szeged a Flensburggal

Végig kiegyenlített mérkőzésen döntetlent ért el a Szeged a nagyon szívós Flensburg ellen a kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 3. fordulójában. Bár a Szeged többnyire egy-két gólos előnyben játszott, az utolsó akció a németeké volt, akik a győzelemért támadhattak, de maradt a döntetlen.

Férfi kézi BL: nyert a Flensburg a Szeged csoportjában, hat magyar gól a Sävehofban

A Flensburg az utolsó negyedórát megnyomva 26–19-re legyőzte az Elverumot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája Szegedet is a felvonultató A-csoportjában.

Férfi kézi: Most sokkal jobban értékelem a rangadókat – Lauge

Ljubomir Vranjes külön kérésére érkezett Veszprémbe, a svéd tréner menesztése után akár ki is bújhatott volna szerződéséből Rasmus Lauge, de inkább a kihívást és az új környezetet választotta – minderről a dán olimpiai bajnok maga beszélt egy hazájában adott interjúban.

Férfi kézi BL: szoros meccsen döntetlen a Kiel–Kielce

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében hat mérkőzést rendeztek meg vasárnap. A Flensburg a végletekig kiélezett találkozón győzte le a Celjét, Marko Vujinék egy góllal nyertek Észak-Macedóniában. A Kiel haza pályán döntetlent játszott a Kielcével.

Férfi kézi: hetesekkel a Flensburg nyerte a Német Szuperkupát

A bajnok Flensburg nyerte a férfi kézilabda Német Szuperkupát, mivel hetesekkel legyőzte a nagy rivális kupagyőztes THW Kielt.

Férfi kézi: brutális beavatás a Flensburg akadémiáján

A német Der Spiegel beszámolója szerint évek óta egy brutális beavatási szertartással „köszöntik” az újonnan érkező játékosokat a Flensburg kézilabdacsapatának akadémiáján.

Férfi kézi BL: Rasmus Laugénak jólesett a veszprémi szurkolók tapsa

Rasmus Lauge Schmidt majd csak a nyártól lesz a Telekom Veszprém játékosa, a szurkolók azonban már most úgy fogadták, mintha itt játszana. Pedig egyelőre csak ellenfélként, a Flensburg kézilabdázójaként érkezett a bakonyi csapat otthonába. Bár német együttesével kudarcot vallott a Bajnokok Ligája negyeddöntőben, már előretekint, de egyelőre csak a Kiel elleni bajnoki mérkőzésig. 

Kézi BL: Nagyon mélyen voltunk, jobban értékeljük ezt a final fourt – Lékai

Összesítésben tíz góllal bizonyult jobbnak a Telekom Veszprém a Flensburgnál a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, így ott lesz a kölni négyes döntőben. Bár a második mérkőzés nem kezdődött jól, minden jó, ha jó a vége: a veszprémi szurkolók a diadal után még vissza is tapsolták a már az öltözőben lévő csapatot, hogy folytassák a közös ünneplést. A mindkét találkozón parádézó Mikler Roland az NSO Tv-nek elmondta, ez nagyon kellett a lelkeknek, sőt ez ennél sokkal több volt.