Giro: Bilbao nyerte a 7. szakaszt, Gaviria feladta a versenyt

A spanyol Pello Bilbao nyerte meg a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny pénteki, hetedik szakaszát, összetettben pedig az olasz Valerio Conti megőrizte vezető helyét, miközben az etap elején Fernando Gaviria, a mezőny egyik legjobb sprintere térdsérülése miatt feladta a versenyt.

Tour de France: Gaviria újabb szakaszt nyert meg

A kolumbiai Fernando Gaviria nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny negyedik szakaszát kedden, míg a belga Greg Van Avermaet megőrizte első helyét az összetettben.

Tour de France: Gaviria győzelemmel kezdett, Froome bukott

Az élete első Tour de France-án induló kolumbiai Fernando Gaviria nyerte meg a 2018-as francia országúti kerékpáros-körverseny első szakaszát, így természetesen azonnal a sárga trikót is megszerezte. Az összetett esélyesek közül többeknek is rosszul indult a verseny: a címvédő Chris Froome elesett, Nairo Quintana a szakasz végén defektet kapott, és időt veszített.

Giro: Gaviria megállíthatatlan, megvan a negyedik győzelme

A kolumbiai Fernando Gaviria (Quick-Step) nyerte meg a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny tizenharmadik etapját, így már a negyedik szakaszgyőzelmét aratta a centenáriumi olasz viadalon. Az összetettben nem történt változás, továbbra is a holland Tom Dumoulin (Sunweb) vezet.

Giro d'Italia: kolumbiai tripla helyett ausztrál siker

Az ausztrál Caleb Ewan nyerte meg a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny hetedik etapját, ezzel első szakaszgyőzelmét aratta a centenáriumi olasz viadalon.

Giro: győzelmet ünnepelt, de korai volt az öröme – videó

A kolumbiai Fernando Gaviria nyerte meg a Giro d'Italia országúti kerékpáros-körverseny ötödik etapját, így már a második szakaszgyőzelmét aratta a centenáriumi olasz viadalon.

Giro d’Italia: Gaviria győzelmével átvette a vezetést

Fernando Gaviria nyerte vasárnap a centenáriumi Giro d'Italia olasz országúti kerékpáros körverseny harmadik szakaszát, és sikerével az összetettben is az élre állt.