Erste Liga: finn vezetőedző a Fehérvári Titánok élén

A finn Kasper Vuorinent nevezték ki a jégkorong Erste Ligában szereplő Fehérvári Titánok edzőjének.

Jégkorong: célegyenesbe ért a győri Nemak-jégcsarnok építése

A célegyenesbe ért a győri Nemak-jégcsarnok építése: a múlt hétvégén már majdnem két centi jég volt a pályán, amelyre a vonalakat helyezték fel a szakemberek – írja a Kisalföld.

Jégkorong: hosszabbított a Fehérvár csapatkapitánya

A Fehérvári Titánok jégkorongcsapata meghosszabbította Madácsi Benedek szerződését.

Jégkorong: Fehérvárról érkezik az FTC első nyári szerzeménye

Bejelentette első nyári igazolását a magyar bajnoki címvédő, Erste Liga-győztes FTC jégkorongcsapata: Imre Patrik Székesfehérvárról érkezik a fővárosba, és egyéves szerződést írt alá a Ferencvárossal – adták hírül a zöld-fehérek a hivatalos honlapjukon.

Jégkorong: a Fradi-öltöző hetven százaléka újpesti továbbjutást várt

A hatodik meccs döntött a továbbjutásról az FTC-Telekom és a Fehérvári Titánok párharcában a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjében. Az elődöntőben az UTE vár a Fradira, erről is beszéltünk Nagy Gergő csapatkapitánnyal, míg a fehérváriak részéről a kapuban remeklő Gyenes Dávid értékelt az NSO Tv-nek. 

Erste Liga: győzött és négy között a címvédő Ferencváros

A Ferencváros 4–2-re legyőzte a Fehérvári Titánokat, míg a Corona Brasov 2–1-es sikert ért el a Gyergyói HK ellen a jégkorong Erste Ligában. Mindkét csapat idegenben nyert – előbbi a négy győzelemig tartó párharcot is lezárta a legjobb nyolc között.

Jégkorong: Nem akartuk, hogy vége legyen az idényünknek – Mihály Ákos

Az EBEL-ben már véget ért a Hydro Fehérvár AV19 idénye, az Erste Ligában azonban még mindig küzd az elődöntőért a Fehérvári Titánok. Ezzel együtt az osztrák ligában 25 mérkőzésen jégre lépő Mihály Ákosnak sincs vége élete eddigi legmozgalmasabb és legsikeresebb évadának. Az FTC-Telekom elleni negyeddöntő, 4–2-es fehérvári győzelemmel végződött ötödik mérkőzése után beszélgettünk a 20 éves csatárral. 

Erste Liga: a Csíkszereda elődöntős, az FTC kikapott

A Csíkszereda 3–1-re győzött Debrecenben a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjének ötödik mérkőzésén, ezzel 4–1-es összesítéssel megnyerte a Debreceni EAC elleni párharcot és bejutott az elődöntőbe. A Ferencváros hazai pályán nem tudta lezárni a Fehérvári Titánok elleni párharcot, 4–2-es fehérvári győzelem után 3–2-re módosult az állás.

Erste Liga: egy lépésre az elődöntőtől a címvédő FTC

A címvédő Ferencváros 4–1-re győzött a Fehérvári Titánok otthonában a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjének negyedik mérkőzésén, így egy győzelem választja el az elődöntőbe jutástól.

Erste Liga: 11 gólos meccset nyert meg az FTC

Az FTC-Telekom 6–5-re nyert a Fehérvári Titánok ellen a jégkorong Erste Liga rájátszásában, a negyeddöntő harmadik mérkőzésén. A Csíkszereda hosszabbítás után 3–2-re legyőzte a Debrecent, ezzel összesítésben 3–1-re vezet a négy győzelemig tartó párharcban.

Erste Liga: visszavágtak, győzött az FTC és a Gyergyó is

A jégkorong Erste Liga rájátszásának negyeddöntőjében a Ferencváros visszavágott a Fehérvári Titánoknak a hétfőn elszenvedett vereségért, ugyanezt megtette a Gyergyói HK a Brassó ellen, még ha csak hosszabbítás után is. Mindkét párharc állása két mérkőzés után 1–1.

Erste Liga: ráadásban bukott a Fradi, lehengerlő brassói hajrá

Rögvest elvette az alapszakaszelső és címvédő Ferencváros pályaelőnyét a Fehérvári Titánok, mivel az Erste Liga negyeddöntőjének első felvonásán hosszabbításban 2–1-re nyert idegenben,

Erste Liga: FTC–Fehérvár – ellenfelet választottak a csapatok

Szerdán véget ért a középszakasz a jégkorong Erste Ligában. Csütörtökön ellenfelet választott magának a felsőház első három helyezettje.

Erste Liga: az Újpest kiütésével a Gyergyó az élen zárja az alsóházat

A hazai élvonalbeli jégkorongbajnokság (Erste Liga) középszakaszának alsóházában a Gyergyó 5–0-ra kiütötte az Újpestet, ezzel az utolsó forduló eredményeitől függetlenül megnyerte az alsóház küzdelmeit, míg az első harmadban 3–0-s hátrányba kerülő Vasas végül büntetőkkel győzött a Fehérvári Titánok ellen.

Erste Liga: megtörte rossz sorozatát a Csíkszereda

Egymást követő hat vereség után győzött a Csíkszereda a jégkorong Erste Liga középszakaszában: a csíkiak hazai jégen 6–1-re megverték a DEAC-ot a felsőház pénteki mérkőzésén. Az alsóház első helyére törő Újpest szintén hazai pályán győzött, vendége a Fehérvári Titánok volt (3–1).

Erste Liga: először kapott ki az FTC a középszakaszban

A jégkorong Erste Liga középszakaszában nagy csata zajlott a felsőházban – a Dunaújvárosi Acélbikák 5–4-re nyert az FTC ellen, míg a Brassó 3–2-re megverte hosszabbítás után a Csíkszeredát. Az alsóházban az Újpest 5–1-es csapást mért a Vasasra, a Gyergyói HK idegenben 3–1-re diadalmaskodott a Fehérvári Titánokkal szemben.

Erste Liga: a Titánok elhozták a pontokat a Tüskecsarnokból

A Fehérvári Titánok gól nélküli első harmadot követően 5–1-re nyertek a Hokiklub Budapest vendégeként a jégkorong Erste Liga alsóházának hétfő esti mérkőzésén.

Erste Liga: az FTC ismét legyőzte az alapszakaszelsőt

Három nappal a Székelyföldön rendezett mérkőzésük után ezúttal Budapesten találkozott egymással a címvédő FTC-Telekom és az alapszakaszelső SC Csíkszereda, s a ferencvárosiak – akárcsak idegenben – saját közönségük előtt is legyőzték az erdélyi csapatot a jégkorong Erste Liga középszakaszának felsőházban.