?>
Koronavírus: pozitív tesztek a fehérvári hokisoknál és kosarasoknál

Az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapata és a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata is a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy az együttesnél elvégzett tesztek közül több is pozitív eredményt hozott.

Jégkorong: amerikai csatárral erősített a Fehérvár AV19

Új igazolásról számolt be az immár ICEHL néven ismert osztrák jégkorong-bajnokságban szereplő Hydro Fehérvár AV19 vezetősége: Bolzanóból amerikai támadó, Colton Hargrove érkezik Székesfehérvárra.

Jégkorong: a szlovén válogatott játékos marad a Fehérvárnál

A szlovén válogatott Anze Kuralt további egy évig az osztrák jégkorong-bajnokságban (ICE) érdekelt Hydro Fehérvár AV19 csapatát erősíti.

Jégkorong: Bartalis és Hári is aláírt, három játékos hosszabbított Fehérváron

Miután az osztrák központú bajnokság, az ICEHL engedélyezte, a Hydro Fehérvár AV19 bejelenthette a magyar igazolásait és szerződéshosszabbításait. A nagy hír, hogy két válogatott klasszisunk, Hári János és Bartalis István is hazatér, ráadásul hosszú távra!

Jégkorong: Kiss Dávid a Fehérvár AV19 másodedzője

Kiss Dávid, a Fehérvári Titánok korábbi vezetőedzője bekerült az osztrák jégkorongligában érdekelt Hydro Fehérvár AV19 edzői stábjába.

EBEL: a fehérvári Erdély Csanádé az idény gólja – videó

Erdély Csanád találatát választották meg a szurkolók az osztrák jégkorongligában (EBEL) az év góljának.

Jégkorong: szerződést bontott Finnországban Hári János

Közös megegyezéssel távozik a finn élvonalbeli Lahti Pelicanstól a válogatott klasszisunk, Hári János, aki idehaza várja első gyermeke születését és új klubja bejelentését.

Erste Liga: az elnök szerint a DVTK, a Fehérvár és a MAC is csatlakozhat

Szőke Álmos, a jégkorong Erste Liga elnöke elképzelhetőnek tartja, hogy azok a klubok is rajthoz álljanak a sorozatban a következő szezonban, amelyek az elmúlt években külföldi bajnokságokban szerepeltek.

Jégkorong: válogatott hokissal tárgyalt a Fehérvár

A március 15-én a koronavírus-járvány miatt félbeszakított svéd másodosztályú jégkorongbajnokságban szereplő Bartalis Istvánnal a Magyar Jégkorong-szövetség készített évértékelő beszélgetést, amelyből kiderül – egyebek mellett –, hogy minek köszönheti a csatár, hogy idén elkerülték a sérülések, és arról is beszélt, hogy tárgyalt már a Fehérvár AV19-cel, hogy esetleg náluk folytatja a szereplést. 

Jégkorong: új névadó főszponzor az osztrák bajnokságban

A bet-at-home fogadóiroda lett az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongliga új névadó főszponzora.

Jégkorong: a fehérvári keretben több magyar játékos lehet

Elképzelhető, hogy a korábbinál több magyar játékossal szerepel majd az osztrák jégkorongligában a Fehérvár AV19, amelynek vezetősége a koronavírus-járvány miatt tapasztalható gazdasági nehézségek ellenére továbbra is szeretné versenyeztetni a második csapatot is.

Jégkorong: az osztrák liga új idényére a Fehérvár is jelentkezett

A kedd déli határidőig mind a 11 eddigi klub – köztük a Hydro Fehérvár AV19 – jelentkezett az osztrák bázisú jégkorongliga 2020–2021-es idényére, és kiderült, hogy szeretne a mezőnyhöz csatlakozni a pozsonyi Capitals.

EBEL: A céljainkhoz képest csalódás az idény – Szélig Viktor

Egyetlen győzelemnyi ponthátránnyal maradt le az EBEL rájátszásáról a Hydro Fehérvár AV19. Szélig Viktor igazgató szerint meg kell találni a módját, hogy a klub nehéz anyagi és versenykörnyezetben is sikeres legyen.

EBEL: nyert a Fehérvár, de nem jutott be a playoffba

A Fehérvár hosszabbításban ütött góllal 6–5-re nyert a Linz vendégeként az osztrák élvonalbeli profi jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának szombatra kiírt utolsó játéknapján, de közben győzött a Znojmo is, ami azt jelenti: a magyar csapat nem jutott be a playoffba.

EBEL: győzött a Fehérvár, még él a remény a rájátszásra

Az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság középszakaszának utolsó előtti fordulójában a Fehérvár AV19 ugyan 4–0-ra győzött a cseh Znojmo ellen, Andrew Sarauer négy gólpasszt jegyzett. A csapatnak az utolsó fordulóban még él a reménye arra, hogy bekerüljön a rájátszásba.

EBEL: gólfesztivál a Raktár utcában a sereghajtó ellen

Az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának vasárnapi játéknapján az alsóházban szereplő Fehérvár AV19 meggyőző játékkal 9–1-re legyőzte a sereghajtó Dornbirnt.

EBEL: hazai jégen vesztett el fontos meccset a Fehérvár

A Fehérvár hazai jégen 3–1-re kikapott az Innsbrucktól az osztrák élvonalbeli jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának pénteki játéknapján.

EBEL: két győzelem után kikapott a Fehérvár

A Fehérvár AV19 5–2-es vereséget szenvedett a Villach otthonában az osztrák jégkorongliga (EBEL) alsóházának középszakaszában.

Jégkorong: a finn élvonalból igazolt csatárt a Fehérvár

A finn Tino Metsävainio az osztrák jégkorongligában (EBEL) szereplő Fehérvár AV19-ben folytatja pályafutását.

EBEL, középszakasz: második meccsén is győzött a Fehérvár

A Fehérvár hazai jégen 3–1-re legyőzte a Linz legénységét az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) vasárnapi játéknapján.