Képek: újra korábbi iskolájukban az olimpiai bajnokok

„Tanuljatok!” – Liu Shaolin Sándor biztatott így a Csanádi Árpád Sportiskola, Általános Iskola és Gimnázium pénteki rendezvényén, a Csanádi-napon, amelyen az alma mater korábbi diákjai, későbbi olimpiai bajnokok és az iskola tanulói ünnepeltek együtt – a „régiek” adták át a jutalmakat a mostanság a sportban jeleskedőknek.

Nemzet Sportolója: ki lesz az új tag? Ön kit választana?

Kulcsár Győző halálával tizenegyen maradtak a nemzet sportolói, az illusztris társaság tagjai leghamarabb október végén választhatnak új tagot.

Női vízi Eb: Eklektikus a csapat, vannak ügyeletes zsenik – Faragó

Faragó Tamás úgy látja, a női válogatott a fiatalítás folyamatában is képes lehet jó eredményre a barcelonai Európa-bajnokságon.

Vízilabda: Tarhás emberek, nem a vízilabda jövője érdekli őket – Faragó

A nők fogják megmenteni a vízilabdát, nyáron kellene rendezni a bajnokságokat, és el kellene zavarni a „tarhás” vezetőket – ismét megszólalt Faragó Tamás, aki 10-15 éve mondja folyamatosan, hogy veszélyben van a sportág.

Férfi vízi: újabb hat magyar a Hírességek Csarnokában

Benedek Tibor, Biros Péter, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán személyében újabb hat magyar vízilabdázót választottak be a sportág hírességeinek csarnokába.

Elismerés: Czibor, Faragó és Taróczy is díszpolgár lesz

A Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésének zárt szakaszában tizenhárom embernek ítélték oda a Budapest díszpolgára elismerést.

Vízilabda: egyetemi-főiskolai bajnokság a reform jegyében

A sportági reformelképzelések kipróbálására is módot kínál az első magyar egyetemi és főiskolai vízilabda-bajnokság, amelyet szombaton és vasárnap rendeznek meg a Komjádi uszodában.

Vízilabda: A póló is a birkózás sorsára juthat - Faragó

Szabályváltoztatási lépéseket kell hozni a vízilabdában, nehogy a sportág a birkózáshoz hasonló bajba kerüljön – véli Faragó Tamás olimpiai bajnok, aki szerint a sportág nemzetközi vezetői vacsorázgatni, utazni szeretnek, s nem a játék népszerűségében, hanem áttekinthetetlenségében érdekeltek. A pólólegenda a Digi Sport Reggeli start című műsorában a különleges szabályokat bevezető hazai főiskolás bajnokság kapcsán beszélt a sürgős változtatási kényszerről.

Vízilabda: Gergely és Molnár Tamás is az elnökségben - a teljes lista

Gergely István, valamint Faragó Tamás és Szivós István mellett egy további – háromszoros – olimpiai bajnok, Molnár Tamás is bekerült a Magyar Vízilabda-szövetség újjáválasztott elnökségbe, amelyben a leendő főszponzornak fenntartva egy helyet üresen hagytak.

Olimpia: Fantasztikus tartás volt a csapatban! - Faragó Tamás

Faragó Tamás, a női vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint fantasztikus tartás volt Merész András csapatában, és legközelebb már minden bizonnyal le is győzzük a rendkívül nagyképűen játszó amerikaiakat. A magyar csapat játékosai is úgy vélték, első meccsnek elfogadható volt a hétfői, amelyen 14–13-ra kaptunk ki az Egyesült Államoktól.