?>
Kerékpár: Hollandiában gyógyul tovább Fabio Jakobsen

Hazaszállítják a holland bajnok Fabio Jakobsent, akinek kedvezően alakul az állapota azt követően, hogy egy hete súlyos balesetet szenvedett a lengyel országúti kerékpáros körverseny szerdai nyitószakaszán.

Kerékpár: felébresztették a kómából a borzalmasat bukó bringást

Mint arról korábban beszámoltunk, szerdán hatalmas bukással zárult a lengyel országúti kerékpáros-körverseny első szakasza. A versenyzők közül többen is megsérültek, egyiküket, Fabio Jakobsent mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, később ötórás arckoponyaműtéten esett át, majd pénteken délután sikeresen felébresztették a mesterséges kómából. A balesetet okozó, s azóta közellenségnek kikiáltott Dylan Groenewegen csütörtök este elnézést kért a történtek miatt.

Kerékpár: elnézést kért a hatalmas bukást okozó holland bringás

Mint arról korábban beszámoltunk, szerdán hatalmas bukással zárult a lengyel országúti kerékpáros-körverseny első szakasza. A versenyzők közül többen is megsérültek, egyiküket, Fabio Jakobsent mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, később ötórás arckoponyaműtéten esett át, s várhatóan pénteken próbálják meg felébreszteni a mesterséges kómából. A balesetet okozó, s azóta közellenségnek kikiáltott Dylan Groenewegen csütörtök este elnézést kért a történtek miatt.

Kerékpár: műtét után súlyos, de stabil a nagyot bukó holland állapota

Öt és fél órás műtét után súlyos, de stabil a holland bajnok Fabio Jakobsen állapota, aki sprintbefutóban hatalmasat bukott a lengyel országúti kerékpáros-körverseny szerdai nyitó szakaszán.

Videó: hatalmas baleset a lengyel körversenyen – két súlyos sérült

Hatalmas bukással zárult a lengyel országúti kerékpáros-körverseny első szakasza. A versenyzők közül többen is megsérültek, egyiküket mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

Vuelta: Roglic a szlovénok első háromhetes diadalát aratta

Primoz Roglic nyerte meg a Vuelta a Espana spanyol országúti körversenyt, ezzel első szlovén kerékpárosként diadalmaskodott háromhetes viadalon.

Vuelta: Jakobsen első sikere, Kruijswijk feladta a versenyt

Fabio Jakobsen nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny negyedik szakaszát kedden, Nicolas Roche pedig megőrizte első helyét az összetettben.