?>
Bp. Honvéd: Albániában folytatja a klub egykori igazgatója

Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd korábbi nemzetközi igazgatója lett az albán Kamza vezérigazgatója.

Juve: a Honvéd korábbi igazgatója a „zebráknál” folytatja

Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Honvéd korábbi nemzetközi igazgatója lett az olasz Juventus sportigazgatója.

Olaszország: Buffon is a nevét adja a volt Honvéd-igazgató boraihoz

Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd korábbi nemzetközi igazgatója nagy fába vágta a fejszéjét: híres labdarúgók nevével fémjelzett borok forgalmazásába kezdett.

Légiósok: Vécsei felkészültebb a Serie A-ra – Cordella

A bolognai Stadio című lap megkérte Fabio Cordellát, a Budapest Honvéd korábbi nemzetközi igazgatóját, hogy jellemezze Vécsei Bálintot, aki a napokban került a magyar NB I-ből az olasz élvonalbeli Bolognához, amely viszont rögtön kölcsönadta őt a harmadik ligás Leccéhez.

La Liga: a Celtát és a Deport is érdekli a korábbi honvédos

Olasz sajtóértesülés szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság két csapata is alkalmazná Fabio Cordellát, a Bp. Honvéd labdarúgócsapatának korábbi sportigazgatóját.

Svájc: a korábbi honvédos jövő kedden aláírhat Vanczákékhoz

Olasz sajtóhír szerint Fabio Cordella, a Bp. Honvéd labdarúgócsapatának korábbi sportigazgatója jövő kedden ugyanilyen pozícióban a svájci élvonalban szereplő, Vanczák Vilmost is a soraiban tudó Sion alkalmazásába állhat.

Honvéd: Cordella Svájcban vagy hazájában kaphat munkát?

Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd korábbi nemzetközi igazgatója Svájcban vagy hazájában, Olaszországban kaphat munkát.

Cordella búcsúinterjúja Honvédon belüli „olasz cigányozásról”, célokról

Fabio Cordella csaknem négy év után elhagyta Magyarországot, a Honvédtól távozó nemzetközi igazgató utolsó Budapesten töltött napján interjút adott a Nemzeti Sport Online-nak. Az olasz szakember a furcsa szóval jellemezte Kispesten töltött időszakát, és őszintén beszélt az őt és az olasz edzőket ért támadásokról – amelyek mindig a klubon belülről érkeztek.

Honvéd: Cordella Panamában tanít, lezárta az üzengetést

Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd eddigi nemzetközi igazgatója jelenleg Panamában van, ahol a helyi szövetség szervezésében tartott képzés egyik előadója, és már nem kíván foglalkozni az őt ért támadásokkal.

Honvéd: Cordella elmondta, miért távozott a klubtól

Az elmúlt napok eseményei után váratlanul érkezett a hír a Budapest Honvéd háza tájáról, hogy Fabio Cordella nemzetközi igazgató közös megegyezéssel megszüntette a szerződését a klubbal. Az olasz sportvezető a gianlucadimarzio.com-nak elmondta, ő maga döntött a távozás mellett.

Honvéd: közös megegyezéssel szakítottak Cordellával

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a mai nappal közös megegyezéssel szerződést bontott Fabio Cordella nemzetközi igazgatóval – adta hírül a klub hivatalos honlapja. A Honvéd sok sikert kíván a szakembernek a továbbiakban.

Honvéd: Cordella zsoldos, nincs hitele a szakmában - Csábi

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd leváltott edzője, Csábi József szerint Fabio Cordellának, a kispestiek nemzetközi igazgatójának nincs hitelessége a szakmában.

Honvéd: Én kértem, hogy hozzuk vissza Rossit - Cordella

Kétségkívül a Budapest Honvéd szerepel az NB I csapatai közül a fókuszban az elmúlt napokban. A felkészülési időszakban szokatlan edzőváltást – Csábi József helyére a régi-új tréner Marco Rossi érkezett – Fabio Cordella sportigazgató az olasz Tuttomercatoweb.com-nak.

Honvéd: Csábi jó ember, de nagyon rossz edző - Cordella

Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd nemzetközi igazgatója a Nemzeti Sport Online-on reagált Csábi József nyilatkozatára, amelyben a menesztett szakember azt mondta, az olasz vezető rossz irányba tereli a klubot.

Honvéd: Miccoli két évvel ezelőtt már járt Budapesten

Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Bp. Honvéd sportigazgatója elmondta, hogy már korábban is szóba került Fabrizio Miccoli esetleges szerződtetése.

Honvéd: Nem mondok számokat Del Pieróról - Cordella

Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Honvéd sportigazgatója Alessandro Del Piero és Fabrizio Miccoli esetleges kispesti érkezéséről nyilatkozott.

Honvéd: a Lecce sportigazgatója szerint vicc a Miccoli-ügy

Az olasz harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Lecce sportigazgatója, Antonio Tesoro nem tud semmit arról, hogy a csapat olasz válogatott csatára, Fabrizio Miccoli a Honvédhoz igazolhat.

Honvéd: az igazgató Beckhamről és MU-célpontokról nyilatkozott

Fabio Cordella, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd sportigazgatója David Beckham amerikai futballklubjáról és a Manchester United belga kiszemeltjeiről nyilatkozott az angol sajtóban.

Honvéd: az olasz sajtó is Cordella „kelendőségéről” ír

Az olasz sajtó ismételten beszámolt arról, amiről brit lapértesülések szerint korábban már hírt adtunk: az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Crystal Palace érdeklődik a Budapest Honvéd sportigazgatójaként dolgozó Fabio Cordella iránt.

„Pisztolyt tartottak a számba” - a Honvéd-igazgató kalandja Belgiumban

Fabio Cordella, a Budapest Honvéd sportigazgatója az olasz gianlucadimarzio.com oldalnak adott interjút, amelyben – mint korábbi belgiumi munkavállalót – a belga futball fejlődéséről kérdezték, ám az olasz szakember egy hihetetlen sztorit is elmesélt, amelyet egyik korábbi munkahelyén kellett átélnie.