?>
Női kézi BL: a győzelem megvan, a pénzre még várnak a CSM-játékosok

„Tiszteljétek a munkánkat!” és „Tartsátok be az ígéreteiteket!” feliratú pólókban álltak ki a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának játékosai a Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés bemutatására, így tiltakozva a román klubnál lassan megszokottá vált elmaradt fizetések miatt.

Bukarestben tisztes helytállásra futotta a tartalékos FTC-től

A nem várt esbjergi diadal után a Ferencváros női kézilabdacsapatára újabb, talán a legutóbbinál is nagyobb erőpróba várt, hiszen a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában a román fővárosba látogatott, ahol a CSM Bucuresti volt az ellenfele. Bár az FTC jól tartotta magát és kevés gólt kapott, a vereséget nem kerülhette el.

Női kézi: egy visszatérője már van a Fradinak, halasztják a DVSC-meccset

Egy játékossal bővülő kerettel utazott el az Ferencváros női kézilabdacsapata Bukarestbe, ahol kőkemény feladat vár rá a CSM ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Női kézi BL: Neagu felgyógyult, a Fradi ellen térhet vissza

A Gazeta Sporturilor bukaresti sportlap beszámolója szerint kigyógyult a koronavírusból Cristina Neagu, a CSM Bucuresti női kézilabdacsapatának klasszisa, aki így ott lehet a vasárnapi, Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen.

Női kézi BL: „Ezt kellett csinálnunk” – Elek Gábor a taktikáról

Mint arról beszámoltunk, a női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 4. fordulójában a nyolc játékosát is nélkülözni kényszerülő FTC-Rail Cargo Hungaria szenzációs második félidei teljesítményének köszönhetően 24–21-re nyert a dán Esbjerg vendégeként. A mérkőzés után a magyar csapat irányítója, Kovacsics Anikó, illetve vezetőedzője, Elek Gábor értékelte a történteket.

Női kézi BL: bravúros FTC-győzelem az Esbjerg otthonában

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 4. fordulójában a nyolc játékosát is nélkülözni kényszerülő FTC-Rail Cargo Hungaria szenzációs második félidei teljesítményének köszönhetően 24–21-re nyert a dán Esbjerg vendégeként.

Pazar fordítás, a tartalékos Ferencváros csodát tett Dániában

A női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 4. fordulójában a nyolc játékosát is nélkülözni kényszerülő FTC-Rail Cargo Hungaria szenzációs második félidei teljesítményének köszönhetően 24–21-re nyert a dán Esbjerg vendégeként.

Női kézi BL: a Fradinak hét mezőnyjátékosa maradt, négy ifista is utazik

Meglehetősen tartalékosan lép pályára vasárnap az FTC-Rail Cargo Hungaria a női kézilabda Bajnokok Ligája-csoportkör negyedik fordulójában, mivel a zöld-fehérek több játékosának pozitív lett a koronavírustesztje, s az európai szövetség (EHF) nem engedte az újabb halasztást.

Női kézi BL: hiába a kevés játékos, a Fradinak pályára kell lépnie Dániában

Az FTC-Rail Cargo Hungaria újabb meccset már nem halaszthat el a női kézilabda Bajnokok Ligájában, így jelen állás szerint október 11-én pályára kell lépnie a dán Esbjerg otthonában.

Női kézi: tizenkét nap után újra edzettek az FTC-játékosok

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy tizenkét nap után újra edzésbe állhattak azok a játékosok, akiket nem fertőzött meg a koronavírus.

Női kézi: Tartok tőle, kidobhatjuk a kukába a nyári felkészülésünket – Elek

A teljes leállás után várhatóan nagy fizikai leépülést mutatnak a felmérések az FTC női kézilabdacsapatánál – és akkor még csak a végig negatív kerettagokról beszéltünk…

Női kézilabda: hazaértek a Norvégiában tartott FTC-játékosok

Hazaérkezett Norvégiából a Ferencváros női kézilabdacsapatának két játékosa, akiket azért tartottak az észak-európai városban, mert a Vipers Kristiansand ellen végül elmaradt BL-mérkőzés előtt pozitív lett a koronavírustesztjük.

Női kézilabda: már tíz pozitív eset a Ferencvárosnál

Kedden újabb koronavírusteszten esett át a Ferencváros női kézilabdacsapata, amely ismét négy fő, két játékos és két stábtag esetében hozott pozitív eredményt, ezzel már összesen tíz fertőzött van az együttesnél.

Női kézi BL: újabb FTC-meccset halasztanak el, karanténban a Krim

A koronavírus-járvány egyre inkább érezteti hatásáét a női kézilabda Bajnokok Ligájában is. Az európai szövetség (EHF) tájékoztatása szerint elhalasztják a szombatra kiírt FTC–Metz csoportmérkőzést.

Női kézilabda: újabb négy pozitív eset az FTC csapatánál

A Norvégiából múlt szombaton hazatérő Ferencváros női kézilabdacsapatánál – a korábban talált két eset után – újabb négy játékos produkált pozitív koronavírustesztet – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

Női kézi NB I: az FTC és a Békéscsaba meccsét is elhalasztották

A Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a Váci NKSE elleni szeptember 23-ra kiírt NB I-es mérkőzést elővigyázatosságból elhalasztják. A hírt később az MKSZ is megerősítette, hozzátéve, hogy a Hungast Szombathelyi KKA–FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzést sem rendezik meg szerdán.

Női kézi: csütörtökig biztosan karanténban az FTC játékosai

A Ferencváros női kézilabdacsapatának játékosai és a szakmai stáb tagjai legkorábban csütörtökön vagy pénteken hagyhatják el a hatósági házi karantént – mondta Bognár László, a szakosztály ügyvezető igazgatója.

Női kézi: a Ferencváros hazaérkezett Norvégiából

A Ferencváros női kézilabdacsapata szombaton hazaérkezett Norvégiából.

Női kézi BL: két pozitív eset a Fradinál, elmarad a Vipers elleni meccs

A norvég Vipers Kristiansand női kézilabdacsapatának bejelentése szerint elmarad a szombati, Ferencváros elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés, miután a magyar csapatnál két játékosa pozitív koronavírustesztet produkált. Az FTC közleményben erősítette meg a hírt.

Női kézi NB I: 16–0-s széria után 19 góllal nyert az FTC

Az FTC-Rail Cargo Hungaria 37–18-ra legyőzte hazai pályán a Békéscsabát, míg a Győri Audi ETO KC 43–22-re nyert a Szombathely vendégeként a női kézilabda NB I-ben szerdán.