Női kézi: final four a Fradival, Tokió a válogatottal – Pena céljai

A hét elején még Nerea Pena nélkül kezdte meg a felkészülést a Ferencváros női kézilabdacsapata. Az együttes népszerű spanyol légiósa edzői vizsgája miatt nem lehetett ott a kezdésnél, de a 28 éves játékos a vakációja során részt vett a Granollers-kupa nevet viselő nemzetközi tornán, ekkor adott interjút a DeporteCienPorCien nevű kézilabdás oldalnak. Ebben elmondta, hogy nagyon hálás a sorsnak, amiért éppen a népligetiekhez sodorta az élet, a Fradival szeretne bejutni a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, a spanyol válogatottal pedig a nagy cél a 2020-as tokiói olimpia.

Kézilabda: Sissit varázsoltak Szekeres Klárából

Szekeres Klára egy időre letette a kézilabdát, a nyár elején férjhez ment, és a családalapítás került előtérbe az életében. Emellett fodrászként a barátoknak, az ismerősöknek készít frizurát. Ezúttal azonban ő ült a székbe, és a Budapesti Operettszínház fodrásztárvezetője, Pirgel Dávid segítségével egyik pillanatról a másikra átváltozott Erzsébet királynévá, azaz Sissivé. A jó hangulatú fotózás után a Sportkrém stábjának azt is elárulta, dolgozna-e a színház világában. Ha még többet szeretne megtudni a válogatott kézilabdázóról, keresse pénteken a Nemzeti Sport Sportkrém mellékletében megjelenő interjút.

Női kézi: A szünetben megbeszéltük, hogy ott a kapus, akit nem kéne eltalálni – Háfra

Háfra Noémi, a Ferencváros balátlövője még most sem hiszi el, hogy sikerült megnyerniük a női junior kézilabda-világbajnokságot, beszélt a norvégok elleni fináléról és arról is, hogy mi hangzott el a szünetben kétgólos hátránynál.

Női kézi NB I: Győr–Fradival zárhatjuk az évet – a teljes sorsolás

A Magyar Kézilabda-szövetségben (MKSZ) elkészítették a női bajnokság 2018–2019-es szezonjának sorsolását.

Női kézi BL: egy ágra került a Győri ETO és a Fradi

Bécsben elkészítették a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének sorsolását: a címvédő Győri Audi ETO könnyebb, a bajnoki második FTC-Rail Cargo Hungaria nehezebb négyesbe került, ráadásul a két magyar csapat azonos ágon szerepel, így minden bizonnyal találkozik a középdöntőben.

Halálcsoportban a Veszprém a kézilabda BL-ben, egy ágon a Győr és a Fradi

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában pénteken elkészítette a női és a férfi Bajnokok Ligája csoportbeosztását. A nőknél egy ágra került a két magyar csapat, a Győr és a Ferencváros, míg a férfiaknál a Veszprémnek borzasztóan nehéz dolga lesz az A-csoportban.

Kézilabda: energetikai korszerűsítés az Elek Gyula Arénában

Európai uniós forrásból valósul meg az Elek Gyula Aréna komplex energetikai korszerűsítése.

Kézilabda BL: megvan a kalapbeosztás a csoportkör sorsolására

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján tette közzé a férfi és a női Bajnokok Ligája csoportkörének június 29-én esedékes sorsolásához szükséges kalapbeosztásokat. A férfiaknál a Szeged a 2., a Veszprém az 5., a nőknél a Győr az 1., az FTC pedig a 3. kalapba került.

Kézi BL: a Veszprém megkapta a szabadkártyát, főtáblán kezd

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy véglegesítette a férfi és a női Bajnokok Ligája mezőnyét a 2018–2019-es szezonra. A döntés alapján a Telekom Veszprém is a férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján kezdheti meg a szereplését.

Női kézi: „A Ferencváros bedobott közénk egy kis kézigránátot”

Öt játékos távozik és várhatóan ugyanennyi érkezik az Érd női kézilabdacsapatához. Minderről Tekauer Norbert elnök beszélt egy tévéműsorban, amelyből az is kiderült, hogy a Klivinyi Kinga körüli hercehurca alaposan rányomta a bélyegét az együttes előző szezonban nyújtott teljesítményére, de végül sikerült újra megszerezni a harmadik helyet a bajnokságban, immár sorozatban hatodszor.

Női kézi: a Fradi két fiatalját kölcsönadja az MTK-nak

Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata profi szerződést kötött két fiatal játékosával, Tóth Nikolettel és Bánfai Kírával, akik a következő szezont kölcsönben az MTK-ban töltik.

Női kézi: a Fradi-szélső nem lenne elégedett a 4. hellyel a junior-vb-n

A közelgő junior-világbajnokságról, és a szezonjáról is beszélt a Ferencváros válogatott jobbszélsője, a felnőtt nemzeti csapatban tavasszal debütáló Faluvégi Dorottya a menedzsmentje hivatalos Facebook-oldalán megjelent interjúban.

Kézilabda BL: a Vardar Szkopje női csapata nem nevezett

Az idén és tavaly is ezüstérmes Vardar Szkopje nem nevezett a női kézilabda Bajnokok Ligája új idényére.

Női kézi: Elek bízik benne, hogy Klivinyinek csak most jön a pályafutása csúcsa

Elek Gábor, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának vezetőedzője a Sport Tv Mai helyzet című műsorában értékelte a mögöttünk hagyott szezont, és kitért a játékoskeret átalakulására.

„Kiveszett a szépség és a kreativitás a kézilabdából” – az FTC visszavonuló átlövője

A Vác elleni bajnoki volt az utolsó tétmérkőzése az FTC-Rail Cargo Hungaria montenegrói balátlövőjének, Marija Jovanovicsnak. A 32 éves, olimpiai ezüstérmes és Európa-bajnok játékos szívébe zárta a magyar csapatot, de ezúttal végleges a döntése, valóban befejezi sikerekben gazdag pályafutását. Úgy érzi, a mai kézilabdából kiveszett a szépség, ezzel együtt nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a jövőben gyerekekkel foglalkozzon. Egyelőre azonban pihenni szeretne, majd kipróbálná magát egy teljesen más területen.

Női kézi: öt játékos érkezését jelentette be a Fradi

Öt játékossal erősíti meg a keretét az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a következő szezonra. Klivinyi Kinga, Szemerey Zsófi és Farkas Kata mellett két montenegrói, Bobana Klikovac és Djurdjina Malovics is zöld-fehérbe öltözik. Emellett négy játékossal megegyeztek a hosszabbításról.   

Női kézilabda: Siófokról érkezik kapus a Fradihoz

Bár a Ferencváros női kézilabdacsapata hivatalosan még nem számolt be a jövő évi keretéről, egyre több hír lát napvilágot a várható változásokról. Az már biztosnak tűnik, hogy a Siófokról távozó kapus, Szemerey Zsófi a következő szezont a Népligetben kezdi meg, erről a 23 éves játékos maga beszélt a Balaton-parti klub búcsúvideójában.  

Női kézi: Ilyen a természetem – a legfontosabb ok Martín távozására

Drámai körülmények között védte meg magyar bajnoki címét a Győri Audi ETO a női kézilabda NB I-ben. Az NSO Tv a találkozó után a győriek Rosztov-Donba távozó vezetőedzőjével, Ambros Martínnal beszélgetett a váltás okáról, illetve arról is: a jövőben lesz-e még az ETO vezetőedzője?


HIRDETÉS