Női kézi: Olyan volt az esküvőm, ahogy azt már rég megálmodtam – Klivinyi

Mozgalmas nyári szünetet tudhat maga mögött Klivinyi Kinga, aki először Dubajban pihente ki az elmúlt idény fáradalmait, majd férjhez ment szintén kézilabdázó párjához, Debreczeni Dávidhoz. Az FTC-Rail Cargo Hungaria balátlövőjének ráadásul barátnői leánybúcsút is tartottak a nagy nap előtt. Ezekről beszélt az NSO Tv-nek. 

Női kézi: Kovacsics Anikót lenyűgözte Amerika, és az esküvőszezonból sem maradt ki

Elkezdte a felkészülést az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a következő idényre. A lányok mozgalmas nyári szüneten vannak túl, többen is külföldi felfedezőtúrán vettek részt. Kovacsics Anikó idén egy nagyobb kézilabdás társasággal fedezte fel ismét Amerikát. Erről is mesélt az NSO Tv-nek, no meg szóba került Klivinyi Kinga leánybúcsúja és esküvője is.

Női kézi: Titkon reméltem, hogy vissza tudok jönni a Fradiba – Szekeres Klára

Megkezdte a felkészülést a Ferencváros női kézilabdacsapata a következő idényre. A játékosok között egy nagy visszatérőt is felfedezhettünk a keddi nyilvános edzésen: Szekeres Klára egyéves kihagyás után lépett újra a kézilabdapályára.  

Női kézi NB I: nagy rangadókkal indul az új idény – elkészült a sorsolás

A Magyar Kézilabda-szövetség elkészítette a női NB I 2019–2020-as idényének sorsolását. A címvédő Győri Audi ETO december végén találkozik először legfőbb kihívójával, a Ferencvárossal.

Női kézi BL: hazai pályán kezd a Győr, Norvégiában a Fradi

Bár a pontos, napra és órára lebontott menetrend még nem ismert a női kézilabda Bajnokok Ligájában, a két magyar résztvevő, a Győri ETO és a Ferencváros már nyilvánosságra hozta, melyik fordulóban ki ellen játszik. Ezek alapján a Győr hazai pályán indítja a csoportkört a svéd Sävehof ellen október elején, míg az FTC Norvégiába utazik a Vipershez.

Női kézi: megszületett Elek Gábor és Szucsánszki Zita gyermeke

Szombaton megszületett a Ferencváros női kézilabdacsapatát irányító Elek Gábor és kedvese, a zöld-fehéreknél kézilabdázó Szucsánszki Zita első gyermeke.

Kemény csoportban a Szeged, még keményebb ágon az FTC a kézi BL-ben

Kisorsolták a kézilabda Bajnokok Ligája 2019–2020-as idényének csoportbeosztását. A férfiaknál a Mol-Pick Szeged az A-csoportba került, többek között a PSG-vel és a Barcelonával, míg a Telekom Veszprém a B-csoportban szerepel majd a címvédő Vardar Szkopjével és a Kielcével. A nőknél a háromszoros címvédő Győr a szlovén RK Krim Mercatorral, a svéd IK Sävehoffal és a selejtezőtorna győztesével csaphat össze a D-csoportban, a szabadkártyával bejutó FTC pedig a francia Metz, a norvég Vipers Kristiansand és horvát RK Podravka Vegeta ellenfele lesz az A-csoportban.

Kézi BL: a Győr az első, az FTC a negyedik kalapban

Az európai szövetség nyilvánosságra hozta a 2019–2020-as női és férfi kézilabda Bajnokok Ligája-idény sorsolása előtt a kalapbeosztást.

Csapattársai is részt vettek Klivinyi Kinga lánybúcsúján – képek

Klivinyi Kinga, a Ferencváros női kézilabdacsapatának balátlövője június 29-én köt házasságot az FTC férficsapatában kézilabdázó Debreczeni Dáviddal. A nagy esemény előtt Klivinyi Kinga több csapattársa részvételével leánybúcsút tartott, valamint egy közös fotósorozatot is készítettek a párjával az Elek Gyula Arénában.

Női kézi BL: a Fradi kapta a szabadkártyát a magyarok közül – itt a teljes mezőny

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága döntött a női Bajnokok Ligája 2019–2020-as kiírásánának mezőnyéről. Eredetileg három magyar csapat is pályázott szabadkártyára, közülük a bajnoki második Ferencváros kapta ezt meg.

Kézi BL: az Érd is pályázik szabadkártyára – itt a teljes lista

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) nyilvánosságra hozta a férfi és női Bajnokok Ligája-mezőnyben számításba vehető csapatokat. A nőknél 24, a férfiaknál 35 csapat jelezte részvételi szándékát, a végleges listáról a végrehajtó bizottság dönt június 21-én.

Női kézi: megszületett Hornyák Dóra kisfia – fotó

Egészséges fiúnak adott életet Hornyák Dóra, az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának válogatott átlövője. Pál Bendegúz a tervezettnél kicsit korábban, május 26-án érkezett, 3580 grammal és 56 centivel. 

Női kézi: az FTC benyújtotta pályázatát a BL-szabadkártyáért

A Ferencváros női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelezte: beadta a szükséges dokumentumokat ahhoz, hogy szabadkártyásként indulhasson a Bajnokok Ligájában.

Kép: Lukács Viktória és Bíró Blanka a Camp Nouban

Lukács Viktória és Bíró Blanka, a Ferencváros magyar válogatott kézilabdázói Barcelonában pihenik ki az idény fáradalmait, ahol a helyi labdarúgócsapat világhírű stadionjába, a Camp Nouba is ellátogattak, sőt még a Bajnokok Ligája-trófea másolatával is készítettek egy közös képet.

Női kézi: Elek szerint elborult összegek jöhetnek a Fradi fiataljaiért

Elek Gábor, a Ferencváros női kézilabdacsapatának vezetőedzője úgy véli, a közeljövő legfontosabb feladata lesz a klub értékeinek megtartása, ugyanis várhatóan erős csábításnak lesznek majd kitéve a tehetséges játékosok.

Női kézi NB I: Snelder visszatért, Pena és Szikora könnyezett

Nerea Pena nem tudta visszafojtani az érzelmeit, amikor az FTC női kézilabdacsapata az utolsó, Eszterházy SC elleni bajnoki előtt elbúcsúztatta a nyáron távozó hat játékosát. A mérkőzést az ezüstérmes simán megnyerte 39–16-ra az utolsó helyen kieső egriekkel szemben.

Női kézi: újabb három távozó vált biztossá az FTC-nél

Hétre nőtt a távozók száma az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatánál. A klub hivatalos honlapjának közlése szerint a korábban már bejelentett Szikora Melinda, Nerea Pena és Faluvégi Dorottya mellett Horváth Dóra, Farkas Kata, Bobana Klikovac és Hadfi Gréta is elhagyja a zöld-fehéreket – utóbbi csak kölcsönbe kerül Vácra.