Női kézi: a sok munka és az őszinteség az FTC új szélsőjének mottója

Gyerekkorában mindenki azt hitte Angela Malesteinről, hogy röplabdázik, annyira nem ismerték hazájában a sportágat. Az FTC női kézilabdacsapatának holland világbajnok jobbszélsője fiatalon megfogalmazta, a legjobbak egyike akar lenni.

Női kézilabda: diplomára hajt az FTC válogatott beállója

Pásztor Noémi, az FTC-Rail Cargo Hungaria és a magyar válogatott beállója a fradi.hu-nak adott interjújában mesélt az egyetemi tanulmányairól és a tanulás fontosságáról.

Női kézi: Pozitív vagyok, mert jó csapatunk lehet – Kovacsics

Kitisztult fejjel, feltöltődve kezdte újra a labdás edzéseket a Ferencvárosban a magyar női kézilabda-válogatott csapatkapitánya, Kovacsics Anikó, aki elmondta, most nincs csevegés az öltözőben.

Női kézilabda: a Fradinál újrakezdték, Győrben még nem látják értelmét

Az ETO-nál csak június közepén folytatódik a munka, míg az FTC-nél a legfontosabb feladat, hogy visszahozzák az automatizmusokat.

Női kézi: „Végre együtt” – edzésbe álltak a Fradi játékosai

A női kézilabda NB I-ben szereplő FTC-Rail Cargo Hungaria játékosai a koronavírus-járvány miatti hosszú kihagyás után szerdán megkezdhették az edzéseket – adta hírül a klub honlapja.

Férfi kézi: átlövőből lett irányító az FTC fiatal tehetsége

Bognár Alex, a Fradi Vácról igazolt 19 esztendős tehetsége sikeresen túl van az érettségin, és úgy érzi, a pályán nagyobb rajta a felelősség, de új szerepkörében, irányítóként is megállja a helyét.

Az FTC új átlövőjének még ma is fáj Háfra Noémi gólja

A Ferencváros női kézilabdacsapatához a nyáron csatlakozó, az egyik legnagyobb ígéretnek számító Emily Bölk a családi kötődésről, a fiatalon megtapasztalt elvárásokról és egy fájó Háfra Noémi-gól emlékéről is beszélt bemutatkozó interjújában lapunknak.

Női kézi: Rasmussennél folytatja a Fradi korábbi átlövője

A lengyel élvonalbeli női kézilabda-bajnokságban folytatja pályafutását a montenegrói válogatott átlövő, Djurdjina Malovics.

Kézi: darts, olvasás, barkácsolás – így telnek az FTC-tehetség napjai

Bognár Alex, a Ferencváros férfi kézilabdacsapatának 19 éves utánpótlás-válogatott játékosa a fradi.hu-nak elmondta, mivel telnek a napjai.

Férfi kézilabda: nagyapja fanatizmusa vitte a Ferencvároshoz

Bujdosó Bendegúz, a Ferencváros jobbszélsője spanyol nyelvvizsgára készül, és ugyancsak kézilabdázó menyasszonyával, Gerháth Fannival egymást ösztönzik edzésre a karantén ideje alatt.

Kézi: utazócipőben, lufit dobálgatva – a hibátlan Fradi legnehezebb meccse

Huszonöt éve százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a Ferencváros a női kézilabda-bajnokságot. A sikercsapat edzője, Németh András jelenleg a Vác szakmai igazgatója. Kalandos karrierje során mindent kipróbált, dolgozott itthon és külföldön, nőkkel és fér­fiakkal, és ha van, aki nem tudná, a Kádár-rendszer utolsó éveiben még Újpesten is megfordult. Később háromszor kérték fel szövetségi kapitánynak. Hatvanhét évesen élete nagy ajándékának tartja, hogy mindkét gyerekével egy klubban dolgozhat – a Magyar Nemzet írása. 

Női kézi: az FTC július elején kezdené a 9 hetes alapozást

Sok váratlan fejlemény lehet még az évben, de amire nincs hatásunk, azzal a lehető legkevesebbet szabad foglalkozni – véli Elek Gábor, az FTC női kézilabdacsapatának edzője. 

Női kézilabda: ezért döntött az Óvár mellett az FTC kapusa

Bár több magyar és külföldi ajánlatot is kapott, a rendszeres játéklehetőség miatt folytatja Mosonmagyaróváron a pályafutását a Ferencváros női kézilabdacsapatát elhagyó Szemerey Zsófi.

Férfi kézi: A Fradiból szeretnék bekerülni a válogatottba – Füzi

Mint ismert, a Ferencváros férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását az NB I-es idény legeredményesebb beállója, Füzi Dániel, aki az új klubjában szeretné megragadni az adandó esélyeket, és beverekedni magát a csapatba. Az Egerből érkező játékos nem titkolt célja, hogy a zöld-fehérek színeiben válogatott meghívóhoz jusson.

Női kézi: Minden idők egyik legerősebb Fradija várható – Háfra

Minden idők egyik legerősebb Ferencvárosára számít Háfra Noémi, a női kézilabdacsapat válogatott átlövője.

Férfi kézi: „Egy félmaratoni után tervezem a maratonit is”

Kovacsics Péter, az FTC férfi kézilabdacsapatának játékosa a zöld-fehérek hivatalos honlapjának mesélt az elmúlt heteiről.

Lukács Viktóriának már szeptemberben összejöhet a vágyott BL-győzelem

A magyar női kézilabda-válogatott jobbszélsője, Lukács Viktória élete legnehezebb döntését hozta meg, amikor tíz év után az FTC-ből a Győrbe igazolt, de úgy készül, hogy ha kell, már holnap kezdeni tudjon.

Kézilabda: „Nem a Fradi érdekei miatt döntöttek így”

Az FTC ügyvezető alelnöke, Nyíri Zoltán úgy véli, erősen kérdéses, hogy január előtt meg tudják rendezni a nagyobb utazásokkal járó nemzetközi mérkőzéseket.

Gyász: 45 évesen elhunyt a DVSC korábbi kézilabdázója

Negyvenöt éves korában, súlyos betegség következtében elhunyt Vas Annamária, a DVSC, az FTC, a Fehérvár és a Vasas korábbi kézilabdázója – adta hírül a dehir.hu.

Elek Gábor: Ha a következő idényt el tudjuk kezdeni kis csúszással ősszel, összetehetjük a két kezünket

A felfüggesztett idény toldozgatása-foldozgatása helyett inkább a következő kiírás normális elindulására koncentrálna Elek Gábor, az FTC edzője.