FIFPro: megállapodás született az Európai Parlamenttel

Az Európai Parlament (EP) stratégiai kommunikációs partnerségi megállapodást írt alá a hivatásos labdarúgók nemzetközi szakszervezetével (FIFPro), amelynek célja a szavazók mozgósítása, valamint az, hogy segítse a májusban esedékes európai parlamenti választási kampány és a szavazás tisztaságát.

Serie A: az UEFA és a FIFPro is elítélte az Inter-meccsen történteket

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) és a hivatásos labdarúgók nemzetközi szakszervezete (FIFPro) közös közleményben ítélte el a szerdai Internazionale–Napoli olasz bajnoki mérkőzésen történt rasszista botrányt.

FIFA-gála: Szalah a 2., Griezmann a 3., Buffon a 4. álomcsapatban

A játékosokat tömörítő szervezet, a FIFPro az év álomcsapata mellett még négy tartalékcsapatot is összeállított a 25 ezer profi futballista szavazatai alapján.

FIFA: Benzema igen, Bale nem – ők lehetnek az év csapatában

A profi labdarúgók nemzetközi szakszervezete (FIFPro) és a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nyilvánosságra hozta annak az 55 futballistának a nevét, aki a legtöbb szavazatot kapta a játékostársaktól, és ezzel bekerülhet az év csapatába.

FIFPro: a kötelező négyhetes pihenő bevezetését javasolják

A profi labdarúgók nemzetközi szakszervezete (FIFPro) a kötelező négyhetes pihenő bevezetését javasolja.

Vb 2018: micsoda gesztus! Az ellenfelek azt kérik a FIFA-tól, játszhasson az eltiltott perui

A Hivatásos Labdarúgók Nemzetközi Szervezete (FIFPro) levelet írt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek, melyben azt kéri, törölje a perui Paolo Guerrero eltiltását a közelgő világbajnokságra. A levelet Peru csoportellenfeleinek csapatkapitányai is aláírták.

Női foci: Marozsán bekerült a FIFPro álomcsapatába

Marozsán Dzsenifer, a német válogatott magyar származású labdarúgója is bekerült a játékosok szakszervezetének (FIFPro) női álomcsapatába.

FIFPro: felállt a bizottság, indulhat a játékospiaci reform

A korábbi elhatározásnak megfelelően új bizottságot hozott létre a Hivatásos Labdarúgók Nemzetközi Szervezete (FIFPro) abból a célból, hogy megvitassák a labdarúgók klubcseréit érintő javaslatokat, amelyek az utóbbi két évtized legnagyobb változásait hozhatják az átigazolási piacon.

FIFA: nagy bejelentés – „véget vetünk az átigazolási őrültségnek”

A Hivatásos Labdarúgók Nemzetközi Szervezete (FIFPro) ejtette a 2015-ben útjára indult ügyet – melyben az átigazolási rendszert jogellenesnek és illegálisnak titulálta – a nemzetközi szövetséggel (FIFA) szemben, miután a két szervezet hétfőn hatéves együttműködési megállapodást írt alá. A legfőbb cél a két szervezet kapcsolatának erősítése, valamint a labdarúgás irányításának jobbá tétele.

FIFA-gála: a németeknél CR és Messi sem kapott voksot – az összes szavazat

Íme, a hétfői FIFA-gála szavazatainak legérdekesebb jelenségei, illetve az összes voks egy helyen!

FIFA-gála: A CR-Messi-éra még csak most kezdődik el… – C. Ronaldo

Cristiano Ronaldo ötödször nyerte el a FIFA az idény legjobb férfi futballistájának járó díját. A Real Madrid 32 esztendős portugál támadója szerint még sokáig ő és Lionel Messi uralhatja a sportágat.

FIFA-gála: V. Cristiano, Mitikus Buffon; A hét kiválóság – sajtóvisszhang

Hétfő este Londonban, a Palladium színházban rendezték meg a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) díjátadó gáláját (The Best FIFA Football Awards 2017). Az elmúlt idény legjobb férfi futballistájának Cristiano Ronaldót, legjobb női játékosának Lieke Martenst, legjobb férfi edzőjének Zinédine Zidane-t választották meg. Íme, az európai sportsajtó néhány főszereplőjének reakciója az elismerések másnapján!

FIFA-gála: öt Real Madrid-játékos került be az Év csapatába

A BL-címvédő Real Madrid öt játékost ad a Profi Labdarúgók Nemzetközi Szövetsége, a FIFPro Év csapatába. A királyi gárdából két védő, Sergio Ramos és Marcelo, két középpályás, Luka Modric és Toni Kroos, valamint egy támadó, a gólkirály Cristiano Ronaldo került be az álomcsapatba.

FIFA-gála: Cristiano Ronaldo az év játékosa – immár ötödször

Hétfő este Londonban, a Palladium színházban rendezték meg a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) díjátadó gáláját (The Best FIFA Football Awards 2017). Az elmúlt idény legjobb férfi futballistájának Cristiano Ronaldót, legjobb női játékosának Lieke Martenst, legjobb férfi edzőjének Zinédine Zidane-t választották meg. A szezon legszebb góljáért járó Puskás-díj az idén már kilencedik alkalommal talált gazdára – nyertese az Arsenal francia támadója, Olivier Giroud. Szöllősi György jelenti Londonból.

FIFA: íme, az 55 jelölt az év csapatába – 12 Real-játékossal

A Profi Labdarúgók Nemzetközi Szövetsége, a FIFPro nyilvánosságra hozta annak az 55 játékosnak a nevét, akinek maradt esélye bekerülni a FIFA FIFPro év csapatába. A Bajnokok Ligája-győztes és spanyol bajnok Real Madrid rekordot jelentő tizenhárom futballistával képviselteti magát a listán.

Labdarúgás: egyre több segítségkérés a depresszió ellen

A FIFPro számításai szerint világviszonylatban is jelentős növekedés várható az aktív és a visszavonult játékosok részéről a mentális egészségmegőrzés igénye területén, miután az angol profi labdarúgók szervezete (PFA) arról számolt be, hogy tagsága körében robbanásszerűen megnőtt a segítségkérők száma – írja a hlsz.hu.

Labdarúgás: Több ezer játékos van kiszolgáltatva klubjának – Dani Alves

A Juventus brazil válogatott védője, Dani Alves a FIFPro kampánya keretein belül csatlakozott Luka Modrichoz és Didier Drogbához, hogy szavukkal felhívják a figyelmet a labdarúgókat sújtó különféle anomáliákra.

FIFPro: Marozsán bekerült a 2016-os álomcsapatba

Marozsán Dzsenifer bekerült a futballistákat képviselő nemzetközi érdekvédelmi szervezet, a FIFPro által összeállított 2016-os női álomcsapatba.

FIFPro: szerény fizetésből él a világ labdarúgóinak nagy része

Távol áll a sikertől és a csillogástól egy átlagos labdarúgó élete – a futballistákat képviselő nemzetközi érdekvédelmi szervezet (FIFPro) kutatása szerint.

FIFPro: négy vb-első amerikai az első női álomcsapatban

Az Egyesült Államok világbajnok női labdarúgó-válogatottjából négy játékos került be a futballistákat képviselő nemzetközi érdekvédelmi szervezet, a FIFPro először összeállított női álomcsapatába.