FIFA-világranglista: nem változott a magyar válogatott helyezése

A FIFA nyilvánosságra hozta havonta frissülő világranglistáját. A magyar labdarúgó-válogatott továbbra is az 52. helyen áll.

FIFA-világranglista: továbbra is az 52. helyen a magyar válogatott

Az 52. helyen zárta a magyar labdarúgó-válogatott az évet a FIFA világranglistáján.

FIFA-világranglista: két helyet rontott a magyar válogatott

A magyar válogatott két helyet visszacsúszva az 52. a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is a világbajnoki bronzérmes Belgium vezet.

FIFA-világranglista: a magyar válogatott maradt az 50. helyen

Továbbra is a világbajnoki bronzérmes Belgium vezeti a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) világranglistáját, amelyen a magyar válogatott az 50. helyen maradt.

FIFA: öt helyet rontott a válogatott a világranglistán

Két hónapos szünet után ismét kiadta hivatalos ranglistáját a FIFA. Az élen nem változott a helyzet, továbbra is Belgium a legjobb. A magyar válogatott visszaesett az 50. helyre.

FIFA: Brazília a 2., Algéria 28 helyet ugrott, a mieink 3 pozíciót rontottak

A kontinensbajnokságok lezárultával alaposan átrendeződött a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) világranglistája, amelyen a Copa América-győztes Brazília már a 2. helyen áll, míg az Afrikai Nemzetek Kupáján diadalmaskodó Algéria 28 pozíciót ugorva a 40. Az előző ranglista óta pihenő magyar csapat a 45. helyre csúszott vissza.

FIFA: kilenc helyet javított a magyar válogatott a világranglistán

Továbbra is Belgium vezeti a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) világranglistáját, amelyen a magyar válogatott kilenc helyet javítva a 42. helyen áll.

FIFA-világranglista: ázsiai előzések, Magyarország visszacsúszott

A magyar labdarúgó-válogatott egy helyet rontott – így jelenleg 52. – a nemzetközi szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján. A top tízben nem volt változás, a legnagyobbat az első 2019-es rangsorban az Ázsia-kupát megnyerő Katar ugrotta előre, a 2022-es világbajnokság házigazdája 38 pozíciót javítva immár 55.

FIFA-világranglista: nincs változás a válogatott pozíciójában

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség nyilvánosságra hozta 2018 utolsó FIFA-világranglistáját. A magyar válogatott változatlanul az 51. helyen áll.

FIFA-világranglista: négy helyet javított a válogatott

Négy helyet javított a magyar labdarúgó-válogatott a nemzetközi szövetség (FIFA) világranglistáján, így az 51. helyen áll.

FIFA-világranglista: hat helyet visszacsúszott a válogatott

Hat helyet visszaesett a magyar labdarúgó-válogatott a FIFA világranglistáján, így az 55. helyen áll. Az élen Belgium elmozdult a Franciaországgal kialakult holtversenyből, és egy ponttal vezet.

Futball: a FIFA-világranglistán 163. ország az interneten keres szövetségi kapitányt

Nem mindennapi módon keresi új szövetségi kapitányát a vanuatui labdarúgó-szövetség (VFF): a szervezet az interneten tett közzé álláshirdetést.

FIFA: hiába a francia győzelem, Belgium egyedül lesz világelső

A L’Équipe francia sportnapilap számítása szerint a FIFA világranglistáját Belgium labdarúgó-válogatottja egyedül vezeti majd az októberi aktualizáláskor.

FIFA-világranglista: 45. a magyar női válogatott

A magyar női labdarúgó-válogatott a 45. helyen áll a nemzetközi szövetség (FIFA) legfrissebb, pénteken nyilvánosságra hozott világranglistáján.

FIFA-világranglista: holtverseny az élen, a mieink két helyet javítottak

A magyar válogatott két pozíciót javítva a 49. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melynek 25 éves története során először fordul elő, hogy holtverseny van az élen: a rangsort azonos pontszámmal Belgium és a világbajnok Franciaország vezeti.

FIFA: élen a franciák az új világranglistán, a mieink az 51. helyen

Két hónap várakozás után elkészült a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) új világranglistája, amelyen a friss világbajnok Franciaország áll az első helyen, az ezüstérmes Horvátország a 4., míg a bronzot szerző Belgium a 2. A magyar válogatott az 51. pozíciót foglalja el.

FIFA: augusztusra halasztották az új világranglistát

A FIFA egy hónappal elhalasztotta az új világranglista közzétételét. Az eredetileg július 19-re ígért rangsor új időpontja augusztus 16. Ennek oka az lehet, hogy a korábbi számítási módszerről az Élő Árpád által kidolgozott és az ő nevét viselő pontrendszerre való átállás nem zökkenőmentes, pontatlanságokat rejt magában.

FFT: mire jó a FIFA-világranglista? Leginkább semmire

A FIFA közleménye szerint új kalkulációs rendszert kezdenek használni, miután véget ér az oroszországi labdarúgó-világbajnokság.

FIFA-világranglista: két helyet rontott a magyar válogatott

A magyar válogatott két helyet rontva az 51. a FIFA legfrissebb világranglistáján. Az élen továbbra is Németország áll, megelőzve Brazíliát és Belgiumot.

FIFA-világranglista: egy helyet javított a magyar válogatott

A magyar válogatott egy helyet javítva a 49. a FIFA legfrissebb világranglistáján. Az élen továbbra is Németország áll, megelőzve Brazíliát és Belgiumot.