FIFA 20: Szoboszlai Mbappéval és De Ligttel egy listán

Az EA Sports újabb információkat szivárogtatott ki a napokban megjelenő, FIFA 20 elnevezésű videojátékról, melyben természetesen magyar játékosok virtuális másaival is találkozhatunk. A legújabb hírek arra engednek következtetni, hogy a játék készítői is meglátták Szoboszlai Dominik tehetségét, hiszen bekerült a játék 20 legnagyobb potenciállal rendelkező labdarúgója közé.

FIFA 20: ilyen magas értékű magyar még sosem volt a játékban!

A futwiz.com oldal megszerezte az összes játékos adatát, akik bekerülnek majd a szeptember végén megjelenő FIFA 20 Ultimate Team-játékmódjába. Így a magyar futballisták értékei is kikerültek az oldalra, és Gulácsi Péter azonnal rekordot is döntött!

FIFA 20: a Dortmund csodatinije odaszúrt az alkotóknak

Jadon Sancho, a Borussia Dortmund 19 éves szupertehetsége közösségi oldalán adott hangot elégedetlenségének, mivel a FIFA 20-as játékban szerinte nem a megfelelő értékelést kapta.

FIFA 20: Oblak a legjobb kapus, Van Dijk csak 7. – értékelések

Az EA Sports hivatalos oldalán hirdette ki a FIFA 20 nevű videojáték 100 legmagasabb értékelést kapó játékosát. Ahogy azt már sejteni lehetett, a ranglistát Lionel Messi vezeti, mögötte Cristiano Ronaldo és Neymar áll.

Videó: „galamb”, „pörgő béka” – íme, a FIFA 20 legújabb gólörömei!

A Kazooie94 nevű Youtube-felhasználó összegyűjtötte az EA Sports FIFA 20 legújabb gólörömeit, valamint a videóban bemutatja, hogyan lehet ezeket előhívni a játékban.

FIFA 20: megvan, ki szerepel az új játék borítóján – kép

Az EA Sports hivatalosan is bejelentette, hogy a szeptember 27-én (előrendelés esetén már 24-én) megjelenő FIFA 20 borítóján Eden Hazard, a Real Madrid nyáron szerződtetett belga klasszisa szerepel majd.

FIFA 20: megváltozik a Juventus neve a játékban – hivatalos

Nem Juventusnak fogják nevezni a torinói klubot a FIFA 20 nevezetű videójátékban, mivel az EA Sports egyik fő riválisa, a Konami – amely a PES-t birtokolja – exkluzív szerződést kötött az olasz rekordbajnokkal.

FIFA 20: megvolt a bejelentés, népszerű játékmód jön újra

Szombat délután hivatalosan is bejelentette a FIFA-játékokat gyártó EA SPORTS, hogy a 2020-as kiadásban visszatér a sokak által kedvelt street football, vagyis az utcai foci.

FIFA 20: megváltozik a borító, kiszivárgott róla a kép

Bár egyelőre nem sok konkrétumot tudunk a szeptember végén a boltok polcaira kerülő FIFA 20-ról, a Twitteren már most kiszivárgott, hogy néz majd ki a játék borítója.