Vb 2018: az arab kalóztévé miatt hadiösvényre lépett a FIFA

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos közleményben jelezte: minden lehetséges lépést megtesz jogi úton a BeoutQ „kalózcsatorna” tevékenysége miatt, amely a közvetítési jogok megvásárlása nélkül sugároz az Arab-félszigeten. A háttérben Katar és Szaúd-Arábia diplomáciai háborúja áll.

Vb 2018: majd' az összes jegy elkelt, mégis üresek voltak a széksorok

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy miért volt feltűnően sok az üres szék az Egyiptom–Uruguay (0–1) világbajnoki csoportmérkőzésen.

Vb 2018: magyar ereklyék a híres futballmúzeumban

Puskás Ferenc, Czibor Zoltán, Pelé, Diego Maradona. Közös bennük, hogy mind kiváló futballisták voltak, valamint az is, hogy mindannyiukról megemlékezik a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) múzeuma, amely a világbajnokság idejére átmenetileg Moszkvába költözött.

Csányi Sándor: Nem gondolkozom a FIFA-elnökségen

A 2026-os labdarúgó-világbajnokság helyszínéről szóló döntés után nyilatkozott a Nemzeti Sportnak Csányi Sándor MLSZ-elnök, a FIFA alelnöke.

FIFA: Infantino újra jelölteti magát a jövő évi elnökválasztáson

Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke a szervezet moszkvai, a 2026-os világbajnokság rendezéséről is döntést hozó kongresszusának záró beszédében elmondta: a jövő júniusi választáson újra jelölteti magát.

Vb 2026: a közös amerikai pályázat nyert – hivatalos

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szerdai, moszkvai kongresszusán bejelentette, hogy az Egyesült Államok, Kanada, Mexikó alkotta CONCACAF-trió ad otthont a 2026-os világbajnokságnak. Ez lesz az első olyan torna, amelyet három ország rendez közösen.

Drágán mért presztízs: nem Oroszország kaszál nagyot a vb-n

Oroszország egészen biztosan többet költ a 2018-as világbajnokságra, mint amennyi bevétele lesz belőle, ráadásul a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) is elmaradhat saját haszonszámításaitól. Utóbbi így is jókorát kaszál a tornán, az viszont nyitott kérdés, hogy a presztízst jelentő erődemonstráció és az országimázs-javítás mellett a rendező ország társadalmilag mennyit profitál.

Vb 2018: Putyin is részt vesz a FIFA-kongresszuson

Vlagyimir Putyin orosz elnök is részt vesz a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szerdai, moszkvai kongresszusán, ahol többek között eldől, hol rendezik a 2026-os világbajnokságot.

FIFA: jelentősen átalakul a világranglista pontszámítása

Jelentősen átalakul a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) férfi világranglistájának pontszámítása.

FIFA: mindkét 2026-os vb-pályázat szavazható, egyelőre nem bővül a mezőny

A 2026-os világbajnoki rendezésre benyújtott mindkét pályázat átment az „utolsó rostán”, így szerdán mindkettőre lehet szavazni a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kongresszusán, melyen viszont nem fognak dönteni a 2022-es vb mezőnyének bővítéséről.

Videó: megvolt a hivatalos bemutató, ilyen lesz a FIFA 19

Az EA Sports szombaton rendezte meg a FIFA 19 hivatalos bemutatóját. Ahogy az várható volt, a 2018-as verzióhoz hasonlóan a játék borítóján ezúttal is Cristiano Ronaldo lesz látható. A szoftvergyártó cég emellett több, korábban már beharangozott újdonságot is hivatalosan megerősített.

Vb 2018: a FIFA pénteken 100 ezer jegyet bocsát forgalomba

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) pénteken 100 ezer belépőt hoz forgalomba a jövő csütörtökön kezdődő oroszországi világbajnokságra.

Kép: nincs változás – megvan, ki lesz a FIFA 19 borítóján

Az EA Sports az Instagram- és Twitter-oldalán számolt be róla, hogy a FIFA 19 hivatalos bemutatóját június 9-én tartják meg. A szoftvergyártó cég nem hagyott sok kétséget afelől, hogy ki kerül a játék borítójára: a 2018-as verzióhoz hasonlóan minden bizonnyal ismét a Real Madrid és a portugál labdarúgó-válogatott játékosa, Cristiano Ronaldo lesz a játék „arca”.

Vb 2018: a FIFA feljelentette a Viagogo jegyárusító oldalt

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) feljelentett egy internetes jegyértékesítő céget az oroszországi világbajnokság belépőinek árusítása miatt.

FIFA: már nincs felfüggesztve Guatemala tagsága

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) visszavonta Guatemala tagságának 2016 októbere óta tartó felfüggesztését.

Vb 2018: hat legendás játékos a FIFA elemző csoportjában

Hat futballnagyság tevékenykedik majd az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon a nemzetközi szövetség (FIFA) technikai elemző csoportjában (TSG), amely elismerések odaítélése mellett összegzi a tapasztalatokat és a legújabb tendenciákat.

FIFA: Michel Platinit tisztázta a svájci ügyészség

Michel Platini korábbi UEFA-elnök ügyvédei szerint a svájci ügyészség tisztázta korrupciós vádak alól a sportvezetőt.

Vb 2018: egyik nevezett orosz játékos sem doppingolt

A bő keretben lévő orosz labdarúgók egyike sem követett el doppingvétséget, így részt vehet a világbajnokságon a nemzetközi szövetség (FIFA) keddi állásfoglalása szerint.

Vb 2018: micsoda gesztus! Az ellenfelek azt kérik a FIFA-tól, játszhasson az eltiltott perui

A Hivatásos Labdarúgók Nemzetközi Szervezete (FIFPro) levelet írt a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek, melyben azt kéri, törölje a perui Paolo Guerrero eltiltását a közelgő világbajnokságra. A levelet Peru csoportellenfeleinek csapatkapitányai is aláírták.

FIFA: 2021-től új, bővített klub-vb, sztárcsapatokkal – sajtóhír

Olaszországi sajtóértesülések szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) 2021-től indítja el az új, bővített klubvilágbajnokságot, amelyre szinte az összes sztárcsapatot meghívja.


HIRDETÉS