FFT: tényleg futball-világhatalom lesz Kína?

Lehet készülni a futballforradalomra? A kínai klubok már most is rengeteget költenek a játékosokra, de még nincs vége. Az FFT ellátogatott a világhatalomra törekvő országba.

FFT: megjelent a FourFourTwo magazin februári száma!

Már kapható az újságárusoknál a FourFourTwo magazin 107., avagy 2019. februári száma!

FFT: „Boldog szerencsétlen vagyok” – interjú Chris Suttonnal

Miért csak egyszer volt válogatott? Ki volt a jobb: Shearer vagy Larsson? Miért bújt el a Highbury vécéjében? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Chris Sutton.

FFT: Nem igaz, hogy negyven cigit szívtam el naponta - Sevcsenko

Tényleg 40 cigit szívott naponta? Hogyan hatott rá Csernobil? Valóban nem kellett Nyíregyházán? Szívesen bokszolna Klicskóékkal? A kérdésekre válaszol: Andrij Sevcsenko. Egy kis ízelítő a nagyinterjúból:

FFT: a legpiszkosabb öltözői svindlik a futballban

A Wolfsburg feltekerte a termosztátot a Man. United öltözőjében, de nem ez az első eset, hogy egy csapat piszkos eszközökhöz nyúlt...

FFT: nagyinterjú az angol válogatott korábbi kapitányával

Milyen volt másodhegedűsként Ferguson és Eriksson mellett? Visszatér még edzőként? Mi lett az esernyőjével? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Steve McClaren.

FFT: Bánja, hogy eldurrant az agya? Interjú William Gallasszal

Bánja, hogy eldurrant az agya? Mit gondol Henry kezezéséről? Összeveszett André Villas-Boasszal? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: William Gallas.

FFT: az angol élvonal valaha volt húsz legrondább meze

Huszonhat év alatt számtalan mezben futottak már ki a játékosok a pályára a Premier League-ben, és miközben voltak kifejezetten jól sikerült felsők, mindannyian emlékszünk a legborzasztóbb darabokra is. Ezeket gyűjtötte össze a FourFourTwo munkatársa.

FFT: hősünk, aki fogvatartottból futballistává alakul át

Orosz gengszterekkel, chilei börtönnel és 3000 nehézsúlyú bűnözővel tarkított történet a középpályásból lett orosz drogcsempészről, Makszim Molokojedovról.

FFT: Verpecz István és a gordiuszi csomó

A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal felidézi, hogyan vágta át öt évvel ezelőtt az MLSZ a Verpecz-ügy gordiuszi csomóját azzal, hogy a kapus speciális lény…

FFT: a meccs helyett más dőlt el – a perecesi kapufa legendája

A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd ügyirata közül. Veszprémi Linda ezúttal felidézi, amikor 3:0-nál a meccs helyett a kapufa dőlt el.

FFT: a valaha volt húsz legjobb mez az angol élvonalban

A Premier League elmúlt negyed évszázada alatt a csapatoknak voltak borzalmas, jópofa, és kifejezetten menő mezei, a FourFourTwo munkatársa most az utóbbiakat nézte át, és gyűjtötte össze közülük is a húsz legszebbet.

FFT: sztárok, akiknek júniustól nincs csapatuk

A jelenlegi állás szerint az alábbi topfutballistáknak a szezon végén lejár a szerződése, így el kell hagyniuk munkaadó csapatukat. A FourFourTwo gyűjtése.

FFT: a PL történetének tíz legrosszabb januári igazolása

Itt a január és vele együtt az átigazolási időszak, ennek örömére a FourFourTwo összegyűjtötte a Premier League történetének tíz legköltségesebb és egyben legrosszabb igazolását.

FFT: Kemény küzdelem volt legyőzni a depressziómat – Buffon

A PSG világbajnok olasz kapusa a FourFourTwo magazin Kérdezd meg pacekba! című rovatában válaszolt az olvasók kérdéseire, amelyek a teljes pályafutását érintették.

FFT: felnyitottuk a Zemplényi-dossziét

A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Ezúttal a két évtized múltán is poshadtvíz-szagú Zemplényi-dossziét nyitja fel Veszprémi Linda.

FFT: a futballvilág leghíresebb bojkottjai

Néhány évvel ezelőtt félbeszakadt egy görög másodosztályú meccs, mert a játékosok ülve tiltakoztak a migránsválsággal kapcsolatban, de a FourFourTwo talált tíz, még ennél is ütősebb esetet a tiltakozásra.

FFT: 4 edző, 0 trófea – a Sportingé az év klubválsága

Négy vezetőedző, egy kupadöntő-vereség és egy rémisztő balhé az edzőpályán, amelynek következtében több játékos is szerződést bontott. Ez nem a Sporting éve volt.

FFT: A horvát csoda még tart – Ivan Perisic

Mozgalmas éven van túl Ivan Perisic. Nem elég, hogy az Internazionaléval újra indulhatott a Bajnokok Ligájában, Horvátországgal is döntőig menetelt a vb-n. A játékos mesélt a FourFourTwo-nak a vb-döntőről, Luka Modricról és a Manchester Unitedről – meg persze sok minden másról is.

FFT: hogyan lett MLSZ-székház egy római-parti üdülőből?

1996 februárjában másodszor lett az MLSZ elnöke Laczkó Mihály, amit kevesen értettek, mert első ciklusában, 1989 és 1994 között ő maga mondta, hogy nem sok ideje volt a futballal foglalkozni az általa irányított Magyar Kábel Művek privatizációja mellett.