FFT: „Mit keresett Cristiano Ronaldo a fán?!”

A FourFourTwo magazin Kérdezd meg pacekba! című rovatában Carlos Queiroz válaszolt az olvasók kérdéseire. Hogyan lett portugál kapitány? Fasírtban van Roy Keane-nel? Ő volt a menedzser, vagy Fergie? Mit keresett Ronaldo a fán?! Ezekre a kérdésekre is választ adott.

FFT: London braziljai, előre a dél-amerikai álomért!

Kelet-London mélyén, az angol labdarúgás tizedosztályában a Fire United egy kis szambával színesítené a meccseket. Legalábbis amíg meg nem ismétlődik a 2014-es, Németország elleni kudarc. A FourFourTwo színes riportja Anglia első, csak brazilokat felvonultató csapatával.

FFT: a WhatsApp hatása napjaink labdarúgására

Nemcsak csevegésre használjuk: az azonnali üzenetváltás megváltoztatta a játékosok életét, és véget vetett a határidőre érkező fax korának. Akkor ez most jó hír, vagy sem?

FFT: különleges utazás a Fekete Pokolba

A görög bajnokságot három évtizede valamelyik fővárosi klub nyeri meg. A PAOK ezt megelégelve megcélozta a trófeát, amelyet 1985 óta nem tudott megszerezni. A FourFourTwo a Fekete Pokolban testközelből nézte a PAOK és a nagy rivális, az Olympiakosz csatáját.

FFT: Lisztes Krisztián elkótyavetyélésének története

A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporolunk egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal felidézi, hogyan lett a Fradi tehetsége majdnem egy maffiózó „tulajdona”.

FFT: bérlet a csúcsra, íme, aki megmentheti a Tottenhamet

Amikor sérülések sújtják a Tottenhamet, késik az új stadion átadása, és nincsenek új igazolások, a csapat valami csoda folytán mégis versenyben van a BL-címért. A FourFourTwo meginterjúvolta Lucas Mourát, aki szerint a Tottenham nagyon éhezi a sikert.

FFT: ikonikus védők, akik megváltoztatták a futballt

Franz Beckenbauer és Bobby Moore a labdarúgás két ikonikus hátvédje, de nem egyedül ők testesítik meg a védelem művészetét. Az FFT most a legnagyobbak előtt tiszteleg, kezdve a catenaccio királyától a modern mesterig.

FFT: A mai napig meg tudok őrülni a Fradiért – Szokolai

Mit mondott Östreicher Emilnek, amiből problémája lett? Miért kapott felfüggesztett börtönt? Hány üveg sört ivott Törőcsikkel és Ebedlivel a pesti éjszakában? A FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszol: Szokolai László.

FFT: a világ legjobb védője, aki megváltoztatta a Liverpoolt

A Liverpool jövője narancssárga, és ez Virgil van Dijknak köszönhető. A „vörösök” már egy évvel az után esélyesek a bajnoki címre, hogy a holland védő megjelent náluk.

FFT: aki imádja, ha az ellenfél szurkolói gyűlölik

Ander Herrera nem tartozik a legnépszerűbb játékosok közé, de kitartásával, hűségével és egyenes beszédével belopta magát a Manchester United szurkolóinak szívébe. Hogy gonosz lenne? Nekünk nem úgy tűnik...

FFT: megjelent a FourFourTwo magazin áprilisi száma

Már kapható az újságárusoknál a FourFourTwo magazin 109., avagy 2019 áprilisi száma! A tartalomból:

FFT: futball a Viharsárkány földjén

A bhutáni futballistalányok álmain, értékein és küzdeni akarásán keresztül látható, miként változik napjaink társadalma – egy magyar rendezőnő dokumentumfilmje.

Labdarúgás: Te melyikbe tartozol? Az FFT nagy drukkerhatározója

Az ókori római nézőktől az interneten statisztikákkal dobálózó sznobokig rengeteg szurkolót láthattunk már a labdarúgás világában. Az FFT most bemutatja a különböző törzseket. Te melyikbe tartozol?

FFT: hogyan lett Özil és Alexis a pazarlás szimbóluma?

A világ legjobb játékosai közül kettő, Mesut Özil (Arsenal) és Alexis Sánchez (Manchester United) sem tud bekerülni klubja kezdőcsapatába, de más csapatot sem talál magának. A FourFourTwo végigveszi, hogyan jutottunk ide.

FFT: a marseille-i futballtragédiához vezető út

A FourFourTwo magazin Döglött akták rovatában énekli meg a magyar futballtörténelem egyik „Mohácsának” történetét, azt a felfoghatatlanul sok vezetői és egyéb hibát, amely 1969-ben ahhoz vezetett, hogy a magyar válogatott története során először nem jutott ki egy olyan világbajnokságra, amelyre benevezett.

FFT: a Deportivo Maldonado hihetetlen története

Az uruguayi Deportivo Maldonado mérkőzéseire átlagosan 350-en járnak ki, mégis Európa legnagyobb klubjait látják el utánpótlással. A FourFourTwo megnézte, hogyan lehetséges ez.

FFT: Temesvár visszavár – az elveszett kamaszkor nyomában Abraham Kleinnel

A második világháború után elment Temesvárról, és Izrael első világbajnoki résztvevőjeként egy korszak emblematikus játékvezetője lett.

FFT: bemutatjuk a futball Forrest Gumpját!

Az elmúlt húsz év úgy alakult, hogy Nelson Vivas valahogy mindig ott volt a legnagyobb mérkőzéseken, a legfontosabb pillanatokban és a legnagyobb edzői forradalmak közepette.

FFT: a futball nagy vándora, aki már mindent látott

Sebastián Abreu 28 különböző klubnál játszott már pályafutása során, és még mindig aktív. Most elmondja, miért nem őrültebb, mint Mick Jagger. Részletek a FourFourTwo interjújából.

FFT: Thiago Alcántara hat érve az utcai foci mellett

Hogyan lehet hasznosítani a grundon tanultakat a profi futballban? A Bayern München spanyol középpályása a FourFourTwo-nak elmondta.