FFT: Marcus Rashford lábai előtt hever a világ

Marcus Rashford karrierje alighanem még csak most indul be igazán, de a Manchester United és az angol válogatott támadója már ma is kirobbanthatatlan a csapataiból. Még mindig csak 22 éves, és már 38-szoros válogatott.

FFT: 30 év bajnoki cím nélkül, de a Pool még álmodik

Senki sem tudta volna megjósolni, hogy az 1990-es bajnoki cím hosszú időre az utolsó is lesz a Liverpoolnál. A PL küzdelmeit egyelőre felfüggesztették, de a Pool az idén visszaveheti, ami egykor az övé volt.

FFT: A háttérhatalom az Inter és a Juve mögött – Solti Dezső

Solti-Steinberger Dezső a háttérből szervezte a „Grande Inter” és a ’70-es évek Juventusának sikersorozatát. A 10475-ös számú auschwitzi fogoly hátborzongató története abból az időből, amikor a nagy csapatok játékosai, vezetői és a befolyásos háttéremberek még gyakorta magyarul beszéltek.

FFT: a futballtörténelem leghíresebb emberrablásai

AK–47-esek, álruhások, autósüldözések, a brazil „Bin Laden”. Amikor a futballistákat vagy családtagjaikat elrabolják, kezdetét veszi a téboly, ahogy azt a FourFourTwo összeállítása is bizonyítja.

FFT: top 10 arculatváltás a futballban

A FourFourTwo magazin legújabb összeállításában ezúttal az elmúlt évek emlékezetes arculatváltásokat idézi fel.

FFT: Cesare és Paolo után Daniel – a Maldini-klán

A nagypapa korszakos alakja volt az AC Milannak, védelmének tizenkét éven át volt a tagja, és BEK-győzelemig vitte. Az édesapa minden idők egyik legelegánsabb bal oldali, majd középső védője, aki negyedszázadon át szolgálta szeretett piros-fekete milánói klubját. És immár Milan-játékos a fiú, Daniel is, avagy továbbra sincs a San Siro Maldini nélkül.

FFT: a Real nagy húzása, aki 16 évesen lázba hozta a világot

Mindenkinek leesett az álla, amikor 2017-ben, 16 évesen megvette a Real Madrid. Vinícius Júnior most mindent elmondott a FourFourTwo-nak, amit tudnunk kell róla.

FFT: a Bozsik-program „leszalámizása”

A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal felidézi, hogy Gyurcsány Ferenc hogyan építette le kétszer is az ígéretes utánpótlás-programot.

FFT: mi lett volna, ha Beckham 2003-ban a Barcába szerződik?

Tizenhét évvel ezelőtt David Beckham kis híján a Barcelona játékosa lett, de végül a Real Madridba szerződött, a katalánok pedig Ronaldinhóval „vigasztalódtak”. A brit FourFourTwo szakírója elemzi, mennyire másként alakult volna a Barca története, ha 2003 nyarán Beckhamre építik a jövőt.

FFT: Mesék az 1990-es évekből – Alan Shearer

Így kezdődött élvonalbeli karrierje egy élő legendának. Bajnokságot nyert a Blackburnnel, villogott az 1996-os Eb-n, majd hazatért Newcastle-be – Big Al mindezt megidézi a FourFourTwo-nak.

FFT: Aki képtelen leállni a gólgyártással – Haaland, a csodatini

Az FFT bemutatja azokat a 23 év alatti játékosokat, akik meghatározzák majd a labdarúgás következő évtizedét. Kezdjük a csatárral, aki máris aranyat ér a Borussia Dortmundnál, de a csodagyereknek nem áll szándékában fékezni...

FFT: a Fradi valaha volt legfurcsább túrája

A levert '56 egyik ijedt, gyors eredményeként legalább a nevét és a színeit visszakaphatta a Ferencváros, ha már a forradalom megrecsegtette a rendszert. A kinti magyarok el sem hitték, hogy kiutazhatott a csapat, az itthoniak meg azt nem, hogy hiánytalanul hazatért.

FFT: megjelent a FourFourTwo magazin áprilisi száma

Már kapható az újságárusoknál a FourFourTwo magazin 121., avagy 2020 áprilisi száma!

FFT: A számok játéka a futball? Vagy misztifikálják a taktikát?

Zónavédekezés, árnyékék, karácsonyfa-alakzat, catenaccio; egyik edző szókészletéből sem hiányozhat, nemde? Mindenkit elbűvöl a bábuk mozgatása a mágnestáblán, de a nagy taktikázás nem pusztán az edzők blöffje?

FFT: Nyilasi Tibor elcsalt Aranycipője

A FourFourTwo magazin sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar futball számos abszurd „ügyirata” közül. Veszprémi Linda ezúttal arról ír, hogy nem csak az F1-ben kell megvárni a kockás zászlót.

FFT: Minden edzésen célba vettem Fergusont – Scholes

A FourFourTwo magazin népszerű, Kérdezd meg pacekba! című rovatában Paul Scholestól, a Manchester United és az angol futball legendájától kérdezhettek az olvasók.

FFT: a futball legnagyobb Dávid–Góliát történetei

Amikor a szurkolók vagy a klubok azt hiszik, hogy bármit megtehetnek, lecsap a törvény vagy egy jóakaró keze. Az FFT összegyűjtötte a legütősebb sztorikat.

FFT: Senkitől sem kaptam ajánlatot – Zidane

A Real Madrid vezetőedzője kitart amellett, hogy a mendemondákkal ellentétben sem a francia válogatott, sem pedig korábbi csapata, a Juventus nem kereste meg ajánlattal.

FFT: Nincsenek problémáink – Quique Setién

Quique Setién kitart amellett, hogy továbbra is teljes irányítása alatt tartja az FC Barcelona öltözőjét.

FFT: Ronaldo, a megállíthatatlan, a páratlan, a lejátszhatatlan…

Csak három azon jelzők közül, amelyekkel Ronaldót szokták jellemezni a csapattársak, az ellenfelek és a menedzserek. Azok, akik a legjobban ismerik őt. Az FFT-nek beszéltek a Fenoménról.