NFL: az év embere volt, imádja Budapestet, FBI-ügynök lesz?!

A korábbi NFL-sztár Charles Tillman a Chicago Tribune értesülése szerint arra készül, hogy beálljon az Egyesült Államok Szövetségi Nyomozó Irodájába, vagy ahogy mindenki ismer: az FBI-hoz.

NFL: az FBI megtalálta Brady eltűnt mezét – és egy bónuszt

A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) hosszú nyomozás után Mexikóban találta meg azt a mezt, amelyet Tom Brady, a New England Patriots irányítója viselt a profi amerikaifutball-liga (NFL) február eleji nagydöntőjében, az 51. Super Bowlon, és amelynek a meccs után nyoma veszett.

FIFA: az FBI már Blatter ellen is nyomoz – sajtóhír

Szövetségi nyomozás folyik az Egyesült Államokban Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke ellen, aki kedd este bejelentette távozási szándékát – írta kedden online kiadásában a The New York Times.

Szocsi 2014: az FBI többtucatnyi ügynököt küld Oroszországba

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) többtucatnyi ügynököt küld Oroszországba, hogy segítséget nyújtson az ottani hatóságoknak a február 7-én kezdődő szocsi téli olimpiai játékok biztosításában – közölte pénteken a The Washington Post.

Bostoni robbantás: „sebezhető terület” - figyelmeztetett a hírszerzés

„Fokozottan sebezhető területnek" nevezte a bostoni maraton célegyenesét a verseny előtt öt nappal elkészült egyik hírszerzési jelentés, és arra figyelmeztette a rendőrséget, hogy szélsőségesek kisebb erejű bombatámadást követhetnek el a nézők és a versenyzők ellen – közölte csütörtökön a Los Angeles Times.